Ik heb voor het eerst besteld, maar zeker niet de laatste..super snelle levering en kwaliteit van de producten zijn boven verwachting Op naar de volgende bestelling

Snelle levering en een fijn assortiment!

Heerlijke smaken en producten, feestje om te kiezen.

Helemaal leuk en lekker!

Voor het eerst een try out pakket besteld met 2 smaken. Top dat je zo zelf kunt bepalen hoe sterk de smaak is. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij hun heb besteld. Ik kreeg ook een leuke handgeschreven kaart erbij. Zo wordt je bestelling ook persoonlijk!

Gewoon helemaal prima

Pagina is duidelijk. Ik geef 4 sterren omdat ik vind dat je na 2 smaakjes en een prima whey. Niet een complete beoordeling geven kan. Binnenkort nog wat smaakjes aanschaffen en een noem het normale pot whey. Spelen met de recepten van de pagina en dan nog een beoordelen. Maar ik voel wel nog een ster aan komen Ontzettend leuk: de hand geschreven kaart

Precies wat ik zocht

Ik gebruik de shots niet alleen in mijn Shakes maar ook door de kwark, smoothies en baksels. Echt top. Niet alle smaken even geslaagd voor mij (Nutella vond ik bijvoorbeeld echt helemaal niks) maar ook echt favorieten zoals de cheesecake

Zoals altijd goed,snel,secuur

Helaas was de tompouce flavor niet helemaal m’n ding, maar smaken verschillen ! Bedrijf is professioneel, persoonlijk en gewoon goed. Dus dikke 9!

Leuke beleving begint al op de verpakking.

Heb het product nog niet getest, maar de beleving ernaar toe is heel leuk. Dat vind ik dus heel knap een gevoel aan een product koppelen. Zou ook graag nog ergens meer info vinden of het bijvoorbeeld goedgekeurd is door wada.

Super lekker en een goede service

De smaakjes zijn lekker. Ik heb er onderhand 8. De soyashake is ook lekker. Als je hem maakt en laat hem een tijdje in de koelkast staan dan wordt hij iets dikker en dan heb je een soort pudding.

Ge-wel-dig!

Wat een super producten. De flavour shots kun je ook nog eens in zoveel meer producten gebruiken. Wat een uitvinding! Top hoor.

Niks gelogen aa het stukje "personal"

Toegankelijk, stomme vragen bestaan niet.

Het is in een woord geweldig

Personal proteine is het adres voor sportvoeding, supplemten, alles is naturel van smaak. Met de shots kun je de smaak toevoegen, waar je op dat moment zin in hebt.

Heerlijk en makkelijk

Heerlijke smaken; cheesecake en peanut butter. Erg makkelijk om te maken en top dat er een Shake beker bij zit!!

Fantastisch!

Ik eet vegan, dus heb de vegan besteld. Meestal een stuk minder lekker, maar dit is top! Super fijn dat je elke keer een nieuw smaakje kan kiezen. Structuur is top! Ik ben hier helemaal happy mee. Voortaan haal ik hier mijn proteïne poeder!! :-))

Heerlijke producten van hoge kwaliteit

Fijne afwisselende producten die goed van smaak zijn door de shots!

Super veel keuze en heerlijke shake

Bestelling werd super snel geleverd en de flavour shots zijn allemaal heerlijk.

Super fijne producten en snelle levering met een persoonlijk kaartje. Top!

Heerlijk

Heb de flavour shots speculaas, caramel, vanille, notorius. Ze smaken heerlijk in mijn kwark.

Wat heerlijk!!!

Mijn havermout is nu nog lekkerder dan voor dat ik de shots had!!de Blueberry mmmm

Super snel geleverd

Alles is zoals besteld,

Super fijn product en snelle levering

Wij zijn heel blij met de producten van personal protein. Vooral de whey isolate, er zitten in verhouding veel eiwitten in. Ook de vegan versie gebruiken we. Wordt na bestellen ook altijd snel geleverd! Top

Repen zijn lekker, poeder en shots mwah

Vegan coffee chocolate repen lekker, maar niet te ;) Soya proteïne poeder en apple cinnamon shot niet vies en ook niet lekker. Lastig hoeveelheid van shot te bepalen. Beker vind ik erg onhandig, qua mix-insert gedeelte en zwart i.c.m. maatvoering voor water op buitenkant, betekent niet te zien hoeveel water erin zit. Sluiting van bus proteïne poeder loopt ook niet erg soepel.

Perfect!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en altijd een persoonlijke touch bij je bestelling. Ook erg leuk dat er regelmatig iets extra bij zit.

heerlijke smaken

Heerlijk door de kwark, en om een shake mee te maken

Super!!!

Precies wat ik had bestel, snel bezorgd en met een leuk kaartje en gratis presentje. Alleen maar complimenten

Uitstekend!!

Goede info vooraf (je weet wat je koopt ;-) ) Goede informatie over shipment Snel geleverd. Wel iets langer dan jullie website zegt.maar dat zal wel door de corona komen ;-) Wellicht dat jullie dat op de website kunnen vermelden