Super producten en service

Ik gebruik dagelijks de whey isolate door mn yoghurt en andere toetjes voor de extra eiwitjes. Het is vooral ideaal omdat het smaakloos is en je het dus niet proeft! Ook de drops zijn hier echt favoriet en heb al een flinke collectie ondertussen

Geweldig!

Fijn te gebruiken producten. Vooral de flavor shots zijn top!

Zacht van smaak

Het is leuk om zelf je eigen smaken te kunnen toevoegen. Verschil wat ik erg merk met andere eiwitshakes is dat het niet mierzoet wordt maar eerder zacht zoet (kan je bepalen door hoeveel smaakmaker erin). De dop sluiting vindt ik niet zo prettig je moet echt peuteren om de beschermlaag eraf te krijgen en het dichtdraaien gaat vrij stroef.

Fantastisch!!

De beste whey die er is! Inmiddels een flinke voorraad shows waardoor het nooit gaat vervelen!

Super!!

Ik vind het echt super lekkere producten, als het op is ga ik zeker bij bestellen! Echt een aanrader voor iedereen!

Prima en leuk met de smaakjes zo

Ik heb zelf de Caseïne en dit proef je toch echt wel aan het poeder. Desondanks relatief goede shakes en met de verschillende smaakjes ook een leuke manier om af te wisselen.

Vriendelijk en snel!

Producten worden snel geleverd! Heel gebruiksvriendelijke site. Fijne producten!

Dagelijks genieten

Een smaaksensatie iedere dag opnieuw!

Goed product, snelle service

Goed product en snelle service met een persoonlijke touch.

Merk gelijk de voordelen!

Ik heb de diet shake aangeschaft met 4 smaken. Na 3 dagen elke dag 1 shake merk ik al de voordelen. Minder honger, op de weegschaal en door de smakjes heb ik variatie en word ik er niet gek van. Ben voor het eerst in jaren sinds dat ik alles uitprobeer tevreden met een shake omdat in zelf mijn smaak kan toevoegen!

Snelle levering, prettige producten en persoonlijk.

De levering kwam precies zoals ze hadden voorspeld. Het kaartje erbij is altijd super leuk om te krijgen! Producten zijn van goede kwaliteit!

Blijf elke keer weer genieten van de flavour shotjes in mijn yoghurtjes, heerlijk!

Super blij met de smaakjes shots. Echt ‘n uitvinding. Niet alleen voor in de eiwitshake maar zeker ook in je havermout, yoghurt, healthy baksels en niet te vergeten in je koffie. Love it en dat zonder calorieën! Jullie hebben er n nieuwe klant bij!

Super fijn proefpakket!

In mijn zoektocht naar naturel eiwitpoeder kwam ik bij personal protein terecht. Ze hebben een super fijn proefpakket met eiwitpoeder en 2 flavor shots naar keuze om toe te voegen. Je krijgt er ook nog een fijne shakebeker bij! Poeder heeft geen smaak en is makkelijk toe te passen in water, melk, kwark of een smoothie. Geeft geen klontjes en je kan het zelf op smaak brengen. Dus zeker een aanrader!

Snelle levering. Goede producten. En ik krijg nu ook nog leuke recepten!

Persoonlijk en lekker!

Ik kreeg bij de bestelling van 4 flavour shots een lief persoonlijk kaartje! De shots zijn heel chill door havermout, shakes en in (ijs)koffie. Aanrader!!

Helemaal verslaafd! Gebruik de shots voor (bijna) alles <3

De shots van personal protein zijn (net als de proteine poeder) fantastisch! Heerlijk van smaak, 0 kcal, en super handig in gebruik. Ik gebruik de shots voor heeel veel, bijvoorbeeld: door de PP shakes, koffie, matcha latte, kwark, havermout, in baksels, etc.

Uitstekende kwaliteit en goede service

De bestelde producten zijn super! De levering was aanvankelijk helaas wel incompleet maar na melding daarvan werd deze fout direct hersteld! Prima opgelost.

Altijd snelle levering en goede producten.

Meer dan goed

De levering was snel en in een verpakking met leuke teksten dr op. Maar het belangrijkste is dat de producten goed zijn en lekker. Ga zeker meer bestellen

Goeie structuur en smaak

De repen hebben een super structuur, en dat voor iemand die niet van eiwitproducten houdt. De pure whey is gewoon neutraal in smaak en doet zn werk. De verschillende flavorshots zijn lekker! Dus ver is caramel mijn favoriet. Notella vond ik persoonlijk te zoet. Al met al zeer tevreden

Snelle levering en lekkere smaakjes flavourshots

Ik ga vaker bestellen. Altijd snelle levering en lekkere smaken flavour shots.

Kwaliteit

Zeer goede en smaakvolle producten

Lekkere en kwalitatief goeie producten!

Aanraders zijn de pancakes en whey isolate