De eerste lekkere Whey Protein!

Ik heb echt verscheidene proteine poeders gegeprobeerd. Echter is geen enkele zo lekker als deze. Ik had de smaak vanille en deze gemengd met een klein lepeltje vanille ijs en melk. Echt heerlijk! Ik heb meteen nog meer besteld en ben super tevreden. De poeder is ook heel fijn gemalen en geen last van klontjes!

Heerlijke shakes!

Fijne webshop, goede producten en de keuze uit zoveel verschillende soorten smaken is echt top! Favoriet hier zijn toch wel de Notella en Chocola voor onder de kwark en de Mango of Perzik onder de shake.

Top producten met een goede prijs!

Tot op heden is nog geen enkel product tegengevallen. Een leuk en fris bedrijf met persoonlijke aandacht!

Goede shakes

Ik heb een tijd geleden altijd mijn Shakes bij jullie gekocht, een jaar niks gedaan ivm zwangerschap en nu er weer vol tegenaan. Twijfelde geen moment om een ander merk te kopen

Mijn bestelling (flavourshots + collageenpoeder) was snel binnen, en vind het echt allemaal topsmaken voor door de kwark of baksels. De poeder zit geen smaak aan wat erg fijn is zodat het overal doorheen kan. En het persoonlijke kaartje erbij is zeker ook erg leuk!

Ontzettend goed product en goede klantenservice

Personal Protein Milkshake is zeker een van, al dan moet de, beste shake verkrijgbaar. Zeker in combinatie met de verschillende snake flavour shots. Helaas bij de levering 1 verkeerd smaakjes geleverd, maar dit is heel snel en correct gecorrigeerd. Super!

Super producten en service!

Ik heb de afgelopen jaren al heel wat poeders en shakes geprobeerd. Ik ben helemaal geen fan van eiwitshakes met smaken enzo, ik krijg het gewoonweg niet door mijn keel!!! dus dat deze poeder smaakloos zijn en je er zelf smaken bij kunt kiezen is helemaal top! Voor ieder wat Wils! Ik gebruik de whey isolate lekker door mijn smoothie, proef je niks van! Heerlijk!

klantvriendelijk

De bestelling was persoonlijk gemaakt door een aardig kaartje en presentje, wat mee was ingepakt. Helaas ontbrak er 1 artikel maar dat werd de volgende dag snel nageleverd, ook weer voorzien van een persoonlijke noot. Eerste indruk van de bestelde producten is prima, al met al een aanrader!

Professionele uitstraling, goede prijs kwaliteit verhouding van het product.

Met de proteïne van Personal protein ben ik tevreden omdat ik telkens kan veranderen van smaak. Eerder was ik al snel uitgekeken op een smaak, dan heb ik nu niet meer.

Goed concept, veel lekkere smaken en eindelijk een product wat je zelf per keer kan maken hoe je het

Goede service, kreeg iets geleverd wat niet klopt. Direct goed opgepakt, word nu opnieuw opgestuurd.

Goed oplosbaar

De whey is supergoed oplosbaar, daar word ik erg blij van. De smaken vind ik wennen. Ook de hoeveelheid toe te voegen, vind ik lastig omdat er volgens mij maar heel weinig nodig is. Ik had het bij de standaard moeten houden ipv peanutbutter, cookies ed

Van bestelling tot genieten in een woord perfect!

Dit is echt de uitvinding van de eeuw! Ideaal om je yoghurt een heerlijk smaakje te geven. De levering van de bestelling gaat snel en ook de verpakking heeft een mooie uitstraling.

Zoals gezegd ‘personal’

De website geeft goede info en ook het zoeken naar de juiste protein is fijn te ontdekken met de test. Jarenlang dezelfde gebruikt maar klaar met die smaken. Dus vandaar wat anders willen proberen. De levering was er snel en leuk persoonlijk ingepakt met een kaartje erbij. De smaakjes zijn top! De blend is even wennen want het is wat steviger dan ik gewend was maar dat went! Erg tevreden in ieder geval!

Echt een uitvinding dat je elke dag een andere smaak kunt kiezen voor je shake. Ik gebruik het door de kwark heen en zo heb ik elke dag een andere smaak! Echt heerlijk!

Goedkoop en lekker

Voordat ik Personal Protein heb gekocht, gebruikte ik Herbalife. Dat was naar mijn smaak heel duur en wat te zoet. Personal Protein is een pak goedkoper voor meer maaltijdsshakes. Het leuk eraan is ook dat je in een keer verschillende smaakgevers kan kopen voor weeral een lage prijs, dat er wat gevarieerd en eventueel gecombineerd kan worden. Ook een heel snelle levering en een leuk briefje erbij. Het briefje maakte het voor mij heel aangenaam en persoonlijker dan andere merken! :)

De flavourshots zijn erg lekker

De meeste flavourshots zijn erg lekker, de snelle verzending vind ik ook erg fijn

Goedwerkende proteïnen in heerlijke smaken

De proteïnen van Personal Protein werken als een trein, dat staat buiten kijf. Maar wat ervoor zorgt dat ik nog steeds (anderhalf jaar later) nog steeds gebruik maak van Personal Protein, is omdat ik in eerste instantie een aantal vragen had, die snel werden beantwoord. En het mooiste is dat de verschillende smaken die erbij zitten nog steeds niet vervelen. Een échte aanrader!

Snel geleverd en lekkere producten!

De producten zijn snel geleverd in een mega leuke doos. Super leuk om open te maken en te lezen wat er dan weer staat. De nodige info was aanwezig en de spulletjes waren netjes verpakt. Erg lekker en komt overeen met de omschrijvingen bij de producten. :) ik ga nog een x bestellen!

Helemaal top

Duidelijke site, snelle levering.

Super snelle levering en heerlijke smaken!

Shotjes smaken heerlijk in m'n yoghurt met granola en dan zonder een chemische nasmaak.

Goede service & snelle levering

Goede service & snelle levering

Ontzettend leuk verpakt, fijne duidelijke website en leuke extra's bij de bestelling.

Ik heb er voor gekozen om alleen 'smaakjes' te bestellen voor door mijn yoghurt en dus niet het eiwitpoeder besteld. Omdat er in mijn bestelling alleen 'smaakjes' zaten kreeg ik van personal protein een gratis proefverpakking eiwitpoeder meegestuurd, erg leuk om het op deze manier toch eens te proberen! De smaakjes zelf moet ik nog even aan wennen, maar ben erg blij dat ik deze oplossing heb gevonden om van gezoete yoghurt met een smaakje uit de supermarkt naar ongezoete yoghurt zonder smaak met eigen toevoeging van een smaakje te gaan. Waardoor mijn ontbijt toch lekker blijft maar ook wat gezonder wordt.

Snel en goed

Producten waren snel geleverd en voldoen aan mijn verwachting!

Zeer positief over de snelle levering en over de producten!

Hoe leuk en lekker is het dat de flavour shots in verschillende smaken zijn en je hier in een simpele stap een lekkere Shake of maaltijd kunt maken. Iedere dag een andere smaak en variatie. Ik zeg...helemaal top!!

Super vegan proteïne poeder met iedere keer een ander smaakje!

Erg lekker vegan proteïne poeder, mixt ook goed in dingen als pannenkoekenbeslag en smoothies. Erg fijn dat je elke keer de keuze voor een andere smaak hebt.