Goed!

Fijne en lekkere producten die door de verschillende smaken shots niet gaan vervelen! Goede en snelle service! Aanrader!

supercalifragilisticexpialidocious!!!!!

De shotsssss. Zoveel smaken die je echt in super veel producten kan gebruiken. Denk aan je shake,kwark,cake,pannenkoeken zelfs water kan je hiermee een smaakje geven. Dit product kopen is waar voor je geld. Ook de whey en andere producten zijn top. En niet te vergeten een super team die je echt als klant waarderen.

Goede en snelle service met fantastische producten!

Dit was mijn eerste order bij Personal Protein en ik heb dit als meer dan positief ervaren. De website is overzichtelijk, de levering was vlot en de producten zijn top. Het is super lekker en het is zo fijn dat ik elke dag een andere smaak heb. Een heel leuk en innovatief concept, dus echt een aanrader!

Heerlijke keuze

Wat een fijn assortiment qua smaken en keuzes hebben ze. Ook adviezen geven ze graag en ze leveren snel de bestelde producten.

Super snelle service!

Fantastisch! Heel snel geleverd en altijd leuk met een persoonlijke touch! Ik word elke keer weer blij van het handgeschreven briefje wat er in het pakketje zit en de producten, met name de flavourshots zijn echt top!

Super lekkere producten

Ik vind de producten heel erg lekker! Het smaakt echt zoals ze t beschrijven. Vaak vind ik smaken niet zoals ze beschreven staan maar bij jullie is het echt top!

Fijne webshop

Heerlijk

Alleen de siropen besteld voor door de koffie. Heerlijk heb 8 soorten en ben ook super geholpen toen de site het niet deed

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering en uitstekende producten

Hele fijn meedenkende goede service

Ik had m'n eerste bestelling gedaan van de flavourshots, echter 1 smaak viel heel erg tegen.. Toen mocht ik kostenloos een nieuwe smaak uitkiezen.. Dat vind ik nog eens fijne goede service!

Top eiwitten!

Ik eet sinds augustus 2020 lactosevrij ivm allergie. Hiervoor gebruikte ik altijd de eiwitpoeders van MyProtein (niet vegan). Omdat de vegan smaken bij MyProtein mij niet echt fantastisch leken ben ik verder gaan kijken. Toen kwam ik Personal Protein tegen, omdat je niet vast zit aan één smaak zijn er veel verschillende mogelijkheden met deze eiwitpoeders! Ik ben fan, dankjewel voor dit geweldige concept!!

Prima. Alles was mooi op tijd binnen. En altijd leuk verpakt

Weet kost goed op

Whey isolate lost goed op in havermout en kwark. Geen klonten. Lekker flaporen shots

Hele fijne service!

Hele fijne service, zoals altijd gewend van Personal Protein is de service top. De persoonlijke bedankkaartjes maken het ook echt af!

Snelle levering, leuke kaart erbij!

Lekkere producten, snelle levering en positieve, persoonlijke kaart erbij.

Heerlijke shots en top service!!

Ik kan niet meer zonder!

Pindakaas shot niet lekker

De peanut butter shot is heeeeeel erg zoet. Ik vind het niet echt naar pindakaas smaken als ik eerlijk ben. De pea powder heb ik nog niet geprobeerd maar ben wel heel erg blij met de vegan optie. Volgende keer neem ik een andere smaak shot!

Fijn product en écht persoonlijk

Goede en fijne whey, ideaal voor mn baksels. Daarnaast past de naam goed, ik kreeg een handgeschreven kaartje en tas erbij omdat er iets op was. Echt aan aanrader!

Lekkere smaakjes!

Lekkere smaakjes en snel bezorgd! Top

Erg prettig

Erg prettig. Goede smaken en goed te mixen met fruit. Snel en eenvoudig te gebruiken!

Helemaal super

Ik ben zeer tevreden over de producten van personal protein! Je kan variëren van smaak, en dit maakt het niet eentonig. De flavor shotjes kan je ook gebruiken door je cappuccino, kwark, yoghurt etc. Bij mij komt regelmatig een nieuwe bestelling in huis

Super service!

Whey Proteine gekocht op aanraden van Lot Beukers (die van de lekkere recepten ;-) ) en bevalt goed! Ik ben ook blij verrast met jullie service, fijn bedrijf!

Snelle levering! Top product!

Snelle levering! Top product!

Geweldige persoonlijke service en heerlijke toevoeging aan mijn dagelijkse voeding.

Het pakket maak je open als verrassing en dan ook nog een persoonlijk geschreven kaartje! Zo onderscheidt je je van andere bedrijven. De producten zijn top zoals aangegeven in de beschrijving. Ik heb 6 smaakjes bestelt voor door mijn eiwit en kwark, in een woord allemaal WOUW!

Super snelle levering!

Heerlijke proteïne shotjes besteld. Smaakt naar veel meer bestellingen!