Ik ga vaker bestellen!!!

Producten zijn lekker en klantenservice is erg behulpzaam en reageert snel.

goede repen en snel bezorgd

goed uitgebreid assortiment, ben eerst begonnen met het uitproberen van de repen (erg lekker). Snel bezorgd.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd!

Een verrassend lekkere ontdekking

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde en ik ben nu al grote fan van de flavour shots! Het brengt extra smaak aan mijn havermout, yoghurt, koffie, ... zonder extra calorieën toe te voegen. Geweldig! Het eiwitpoeder voeg ik meestal toe aan mijn ontbijt. Ik zou jullie producten zeker aanbevelen bij vrienden!

Echte toevoeging aan mijn ontbijt

Zojuist boven beschreven. Heerlijk door mijn yoghurt en of kwark. Echt fan geworden.

Helemoaaaal nie verwacht!

Oke, ik had dit dus echt,echt niet verwacht. Ik zag vaak op insta dat mensen jullie flavour shotjes gebruikten in gezonde bakkers. Ik werd toen wel erg nieuwsgierig en wat het nou precies deed. Maar man, dit had ik echt niet verwacht! De shotjes smaken precies hoe ze ruiken, en dat is in een goede zin ;). De caramel variant en strawberry heb ik tot nu toe geprobeerd en ik ben verkocht! Niet verwacht dat met 0kcl/toevoegingen, je nog zo'n lekkere smaak kan hebben! Je kan wel zeggen dat ik verliefd erop ben hehe

Geweldig lekker

Super product en elke dag een andere smaak met de geweldige ruime keus uit shotjes. En je kan er ook nog heerlijke taarten en cakes mee bakken. Een echte aanrader.

Prima product, verzending een dag vertraagd

Prima product, verzending een dag vertraagd

Duidelijke site, Snelle levering

Lekker

Ik kan zelf kiezen welke smaak mijn ontbijt heeft. En het werkt ook nog.b

Producten zijn goed, lekker, betaalbaar en altijd vlot bezorgd in een super leuke verpakking incl personal note ;) Ook erg blij met het vegan aanbod! En het feit dat ze kwalitatieve producten leveren met goede grondstoffen en niet teveel ‘meuk’ .

Prima product

Door de boeken van Beukers gekocht. Niet zozeer voor gewoon, maar om heerlijk mee te bakken.

Fijne service

Producten zijn prima en je wordt goed geholpen als je vragen hebt

Top producten!

Ik heb zo'n beetje alle flavour shots om mijn kwark, havermout, koffie, water, taartjes etc een lekkere smaak mee tegeven, ook gebruik ik de pancake mix graag! Aanrader!!

Uitstekende kwaliteit

Heel tevreden van onze pancake mix. We hebben nu ook meteen de protein shake besteld met de 4 smaakjes.

Snelle levering, persoonlijke touch, heel tevreden!

Leuk om bij openen van de verpakking een persoonlijke boodschap te vinden :-) Heel blij met mijn bestelling!

Prima en snelle service

In mijn bestelling was iets mis gegaan en na een mail werd dit gelijk opgepakt en opgelost. Erg fijn

Persoonlijk, snel geleverd en fijn in gebruik!

Bij mijn eerste bestelling kon ik de beker niet vinden online, dit heb ik vermeld bij de opmerkingen. Ik kreeg een beker cadeau met een persoonlijk kaartje erbij en succeswensen. Tweede bestelling weer met een persoonlijk kaartje. Producten hebben een goede kwaliteit, hebben een duidelijke omschrijving van wat er precies inzit en zijn fijn in gebruik. Na het schudden heb je geen klonters meer en de smaken zijn heerlijk. Absoluut een aanrader.

Hele goede service!

Ik had per ongeluk een verkeerde smaak besteld in mijn pakketje. Toen ik mailde is de juiste smaak er meteen kosteloos achteraan gestuurd, dat vind ik nog eens een goede service. En daarbij zijn de producten echt te gek!

Geweldige producten

Producten zijn altijd helemaal top! Snel geleverd en altijd super leuk dat er een hand geschreven kaartje bij zit. Dat is heel leuk bij het open maken van je pakketje!

De service is altijd top en de producten zijn heerlijk

Bestel altijd bij personal protein, fijn poeder en iedere keer een ander smaakje!

Eigenlijk altijd een top ervaring, en super snel.

Snelle levering en top smaken!

Top concept, geen poespas, snelle levering! En het persoonlijk geschreven bericht. Ongetwijfeld krijgt iedereen hetzelfde maar blijft toch leuk een handgeschreven bericht haha!

Iedere dag weer lekker eten en drinken met jullie shots. Alleen jammer dat de pindakaas flavour was uitverkocht. Ik ben daar super benieuwd naar, want ik hou van pindakaas alleen mijn houdige kcal tekort budget niet zo ;-)