Nog niet zo makkelijk geweest om extra eiwitten toe te voegen aan je kwark... en dan ook nog met een heerlijke subtiele smaak....
Vegan eiwit van uitstekende kwaliteit en hoge verteerbaarheid, goed oplosbaar, licht en met een ongelooflijke smaak. Ik raad aan.
Lekker, goed om te bakken en door je kwark of wat dan ook. Zacht van smaak en geen klontjes.
Als je op zoek bent naar een heerlijke vegan eiwitshake die hoog in eiwitten zit, is dit dé shake om te kopen. Daarnaast heel veel smaakjes die je kunt toevoegen, genoeg keuze voor iedereen! Het poeder lost hoed op, geen klontjes. Ik zeg, kopen!
Hi Karin, We zijn blij om te horen dat je onze vegan eiwitshake lekker vindt en dat je geniet van de verschillende smaakjes. We waarderen je geweldige review en enthousiasme 💪🌱 Groetjes, Joan
De bestellingen worden altijd snel verzonden en de producten zijn van goede kwaliteit. De smaakjes zijn meer dan voldoende om je proteine mee op smaak te krijgen. Ik heb al een aardige verzameling. Bij het sinds ik het gebruik zijn mijn spieren vooruit gegaan. En ik vind het echt een traktatie. Soort van cheat milkshake maar dan goed voor je herstel. Heerljjk
Hi Yardena, Dankjewel voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. En leuk dat je al een aardige verzameling smaakjes hebt :D Groetjes, Joan
Ik moet veel eiwit eten ivbm komende operatie en het is geweldig ten eertste het klonterd niet en het is niet vies en het helpt ook nog dat ik minder honger heb ik heb coeliaki en namelijk altijd honger en dat gaat nu prima.
Ideaal!! Ik vind al die smaakjes vies. Maar de neutrale kan ik dus overal onderdoor gooien. En klontert ook niet, en smaakt niet korrelig. Dus echt ideaal!
Hi Marleen, Dankjewel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat de neutrale smaak je bevalt en dat het poeder makkelijk te mengen is zonder klontjes of korrelige smaak. Groetjes, Joan
Makkelijk om te bestellen en goed product
Binnen 24 uur de drie bestelde producten in huis. Shake beker kwalitatief goed en handig in gebruik. Whey poeder met apart geleverde smaak, goed portioneerbaar door bijgeleverde maatschep en na 2x proberen weet je hoeveel smaak je wilt toevoegen. Creatine net als wheypoeder geleverd met maatschep en in een goed afsluitbare pot. Zeer tevreden over de producten en levering. Complimenten!
Vragen over producten worden snel beantwoord, levering is (indien op tijd besteld) inderdaad de volgende dag. En de producten zijn ook zeer aan te raden!!!
Ik ben intussen al enkele jaren fan. De eiwitpoeders zijn lekker, mixen goed, smaak zelf te kiezen. Telkens zeer snelle levering (volgende dag al).
Hi Katrien, Dank je wel voor je leuke review! 😊 We zijn blij om te horen dat je al jaren fan bent van onze eiwitpoeders en dat ze goed mixen en lekker smaken. Ook fijn dat de snelle levering je bevalt! Groetjes, Joan
Snelle reactie bij vragen. Volgende dag in huis als je voor 22u besteld, klopte beide keren niet.
Ik vind het een geweldig produkt blijf het zeker gebruiken zou het wel iets sneller geleverd zien.
Snelle service. Alles oké
Ik was niet tevreden over een product en kreeg netjes mijn geld terug. Super service. Dankjewel PP.
Hi Stephanie, Wat jammer dat je de smaak chemisch vond en het hebt moeten weggooien, ondanks de extra smaakjes. 😔 We waarderen je feedback enorm en zullen dit meenemen om onze producten te verbeteren. Verder heb ik jou een mail gestuurd met een tegemoetkoming! :) Groetjes, Joan
Originele beoordeling
deze vind ik erg chemisch smaken, helaas weg moetten gooien omdat ik het echt niet lekker vind, ondanks de smaakjes die ik erbij gekocht heb.
Heerlijk product, alleen slechte klantenservice 2x een mail gestuurd maar geen antwoord .Jammer!!
Hi Michel, Bedankt voor jouw review. Ik zie dat er op beiden mailtjes is gereageerd, het lijkt erop of de mails niet goed binnen komen bij jou. Heb je ook in jouw spambox gekeken? Ik heb je nogmaals een mail gestuurd! :) Groetjes, Joan
Heerlijk spul wat mijn magere kwark een heerlijk smaakje geeft. Van mij mogen er veel meer smaken uitkomen!
Hi Amanda, Wat leuk om te horen dat je zo geniet van ons eiwitpoeder in je magere kwark! 😊 We zullen kijken om meer smaken toe te voegen, wie weet in de toekomst ;) Groetjes, Joan
Lekker product, makkelijk te maken en smaakvol
Fijne winkelervaring via de website met goede producten voor een in mijn ogen eerlijke prijs.
Het eiwitpoeder an sich is prima. Makkelijk te mengen in zowel koude als warme vloeistof. De smaak, ik gebruik nu chocoladesmaak, had ik wat krachtiger gehoopt.
Hi Jaco, Dank je wel voor je feedback! 😊 Fijn om te horen dat het eiwitpoeder goed mengt in zowel koude als warme vloeistoffen. We nemen je opmerking over de chocoladesmaak mee en zullen kijken of we dit kunnen verbeteren. Veel plezier met het gebruiken van onze producten! Groetjes, Joan
duidelijke uitleg zodat je weet wat je moet bestellen, en ook snel thuis bezorgt
Wauw het bakeiwit van Lot is echt geweldig. Ik heb nu al meerdere bestellingen bij jullie geplaatst voor dit eiwit. Het is echt wat het beloofd. Subtiel smaakje, niet chemisch. Het klontert niet in je shake, kwark,yoghurt. Ook blijft de melk lekker dun en wordt het geen dikke brei wat je vaker ziet bij shakes. Echt helemaal top! Lekker te combineren met de shotjes.
Uitstekend omdat het snel geleverd wordt wat erg fijn is
Het bakeiwit (samenwerking met Lot Beukers is van goede kwaliteit. Ik vind de smaak lekker subtiel, het klontert niet en is veelzijdig in het gebruik!
Hi Cindy, Wat fijn om te horen! 😊 We zijn blij dat je de samenwerking met Lot Beukers en de kwaliteit van het bakeiwit waardeert. Bedankt voor jouw review. Groetjes, Joan
De producten die ik heb besteld zijn als eerste super lekker! Daarnaast helpen ze bij mijn doelen; genoeg eiwitten binnenkrijgen op een dag en vocht en zouten aanvullen na het hardlopen (4x per week)! Levering was snel, alles top dus en als het op is bestel ik zeker weer. Thanks!