Flavourshots zijn perfect ook voor in koffie of baksels. Eiwitpoeder lost goed op in kwark. Wel een beetje jammer dat de pindakaasshot nét de dag na mijn bestelling online pas online kwam ;)

Heerlijke shotjes!!

De nieuwe smaak stroopwafel ruikt en smaakt echt lekker!! Een goede aanvulling. De kokos en vanille blijven, zoals altijd ook heerlijk. Geen chemische smaak, maar pure smaken!

Wat is dit een fantastische uitvinding elke dag een andere smaak Shake

Ik vindt dit echt fantastisch ik heb elke dag een andere smaak en dit gaat niet snel vervelen ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb. En de verzending is super snel echt Super. Ik vertel iedereen om me heen hoe super deze shake’s zijn.

Smaken ziin iets te zoet naar mijn smaak, dus je hoeft maar weinig te gebruiken, waardoor je er wel lang mee kunt doen. Proefzakje whey poeder geprobeerd. Normaal krijg ik snel buikpijn ervan, van deze niet! Zodra die ik heb op zijn zal ik bij jullie 1 bestellen. Kortom top!

Lekkere shakes, en gebruik de shotjes ook in mijn baksels, bij havermout of in de yoghurt. Zalig product en genoeg afwisseling

Snelle levering, goed verpakt, brievenbusformaat!

Ik heb 8 smaakjes besteld nav een tip van iemand. Ik vond veel smaakjes van de eiwitshakes die er standaard zijn niet lekker (chemisch) of gingen snel vervelen... nu kan ik elke shake een eigen smaakje geven, ik heb tot nu toe 7 smaakjes geproefd, waarbij ik er 1 heb getroffen die ik niet (zo) lekker vond, maar de rest is allemaal heerlijk en nog zonder suiker ook. De verpakkingen zijn efficient, passen in de brievenbus en er zitten leuke teksten op en in. Zeker voor herhaling vatbaar als mn huidige smaakjes op zijn!

Topp!!

Snelle levering en fijne producten ♥️

Goed en lief!

Fijne producten en super lief kaartje erbij gekregen. Ik ben fan!!

Goed product

Het mengt heel goed veel beter dan andere eiwit shakes. Ook vind ik het fijn dan ik zelf mijn smaak kan toe voegen zodat je meer variatie hebt. Ik ga zeker weer bestellen

Goed product, snelle levering

Lekkere smaken. Ik gebruik zelf alleen vanille en de kinderen caramel. Lekker in de cappuccino en in de kwark

Makkelijk, snel en persoonlijk!

Makkelijk te bestellen en vlug geleverd, en daarbij altijd een persoonlijk berichtje.

Helemaal top! Nooit meer anders

Na 2 potten van een ander merk (die maar niet op leken te gaan) nu eindelijk bij personal proteïn besteld. Ik was al lang aan het aftellen. Ik kon uiteraard niet kiezen, dus meteen flink wat smaken mee besteld. De levering was snel en netjes, het persoonlijke kaartje maakt het helemaal af! Inmiddels al wat baksels,shakes en smaakjes door de yoghurt gehad en dit is zeker een blijvertje. Personal proteïn fan hier! Ik ga niet meer elders bestellen!

Keurig verpakt, snel geleverd en een persoonlijke note erbij. Zal zeker nog eens bestellen!

Ik blijf terug komen

Deze producten al eens eerser gehad. Enorm tevreden over de werking ervan!

Lekker en snel geleverd!

Lekker spul voor in mijn yoghurt, baksel en shakes!

Enthousiast en persoonlijk contact bij Personal Protein BV

Het blijft spannend om onbekende producten bij een voor mij onbekende webshop te bestellen. Maar Personal Protein heeft dubbel en dwars bewezen dat ze de zaken professioneel aanpakken. Met een cadeautje en een lief kaartje bij mijn bestelling hebben ze een nieuwe klant binnen gehaald!

Heerlijk en verzadigend!

Dit is de eerste diet shake waar ik de hele ochtend mee vooruit kan zonder hongergevoel. De flavour shots zijn allemaal super lekker en het is iedere ochtend een feest om weer een ander smaakje te kiezen. Heb nu al zin om weer nieuwe smaakjes te proberen na mijn volgende bestelling....

Een goed product

Ik gebruik het nog niet zolang maar zo ik nu ervaar vindt ik het goed.

Love this stuff!

Ik bestel al jaren bij Personal Protein, de kwaliteit van de producten ligt hoog. Het smaakt ook totaal niet ‘ei-achtig’ of chemisch. Zo chill!

Super blij mee

Ik ben erg tevreden met personal proteïne, omdat de eiwitten geen smaak bevat kan je ze overal doorheen doen. De vegan pancakemix vind ik niet heel bijzonder de pannenkoeken zijn een beetje ‘elastisch’.

De eerste slok is al lekker!

Als straks de sportschool weer open gaat, is deze makkelijk mee te nemen en als de pindakaas smaak ook nog eens lekker is.. dan ben ik helemaal om!

Leuke service en goed product!

Betaalbare en fijne proteïne shake die wij elke dag verwerken in een smoothie als ontbijt waardoor de smaak prima is. Alleen met een smaakje is het ook goed te doen, even wennen. De persoonlijke touch eraan maakt het ook nog leuk om te ontvangen. Wel beide bestellingen een foutje gemaakt maar dit is super leuk en snel opgelost met een cadeautje, dan is een foutje eigenlijk alleen maar dubbel plezier ;-)

Erg goed!

Zeer fijne supplementen waarbij je zelf de smaak kan kiezen. Ook echt een super snelle levering. Het is vooral fijn nooit meer pakken Whey weg te moeten gooien omdat de smaak niet meer bevalt.

Try-out pack besteld. Omdat de doos er niet meer was leuk tasje gekregen. Super service! Ben geen fan van vegan soy, te veel bijsmaak voor mij. Shots zijn heerlijk. Moeilijk favoriet te kiezen.

Heerlijke flavour shots

Lekkere smaakjes, snelle levering en goede service.