Top product.

Ik vind de Protein Blend als eiwitshake een top product omdat er weinig suikers en koolhydraten in zitten en omdat je zelf je smaak kan toevoegen. Twee evaluatie punten: 1. Maak het kiezen van de flavor optioneel. Ik gebruik niet zoveel smaak in mijn shake en heb nu een kast vol met ongebruikte flesjes met vanille flavors. 2. Kunnen jullie een navulverpakking verzinnen? Ik vind het zonde om elke keer die zwarte plastic dozen weg te gooien.

Shakes zijn goed, de repen zijn niet te nassen.

Shakes zijn prima met de smaakjes! De repen zijn niet te nassen :( Ik krijg van alle repen buikpijn en word er misselijk van en ze zijn veel te zoet...

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd met een persoonlijk kaartje en ik vind de flavour shots een geniaal product!

Heerlijke bars en smaakjes!

Snelle levering en heerlijke producten. I'll be back:)

Wow!!

In een woord WOW! Op vrijdagmiddag besteld, zaterdag ochtend in huis. Een leuke verpakking met een leuke handgeschreven kaart van Camir. De producten zijn tot nu toe ook super fijn. 12 punten, douze points and twelf points!

Heerlijke flavor shots, snelle levering.

Voor de tweede keer besteld en weer super blij met de producten! Snelle levering en lekkere smaken om mee af te wisselen.

Echt heel goed concept

Snelle levering. Producten van kwaliteit zonder poespas. Heerlijk concept en perfect business model (met smaakjes). Top spul en ben een terugkerende klant

Perfecte kwaliteit en levering

Snelle levering en met liefde ingepakt. Producten zijn van fijne kwaliteit en ben altijd blij als ik weer een pakketje binnen krojg

Een feestje op de deurmat!

Door de hoeveelheid smaken om uit te kiezen was het een moeilijke keuze, maar de uit eindelijke keuze, speculaas en stroopwafel, zijn echt ontzettend lekker. Ik was bang dat het niet hetzelfde zou proeven, maar de smaken zijn direct te herkennen en zo lekker. Tevens een ontzettend kekke tas erbij gekregen omdat de box niet meer op voorraad was én een persoonlijk kaartje. Ik vond het zo ontzettend leuk en lekker om deze bestelling te ontvangen! Ps. De overall kleur van zwart is ook perfect, het lijkt daardoor zo chic!

Heerlijke flavorshots! Prima eiwit poeder die makkelijk oplost. Maar de pindakaas reep mag voor mij weer terug komen!!

Super product

Heb de protien Shakespeare bestelt met de shots erg lekker ook de shots in combinatie met kwark. Heerlijk en een snelle service. Top

Zoveel variatie

Ben echt zo blij met personal protein!! Super goede eiwit poedertjes en die smaakjes... Eindeloos variëren, wat een uitvinding! Vaste klant erbij hoor :)

Top bedrijf en top producten!

Goede snelle levering en top producten. Ook hebben ze netjes 2x 1 kg geleverd ipv een grote pot. Daar had ik om gevraagd erg netjes!

Goed oplosbaar. Lekkere smaakjes

Heb gebruikt in een cake en dat is goed geslaagd!

Prettig!

Leuk en het spoort aan om alles te proeven en vaker te bestellen. Alles is mooi ingepakt met een persoonlijk tintje!

Zoals elke keer prima - soepele bestelprocedure - snelle kwvwringt - goede producten

Topservice, snel & persoonlijk

De service spat er vanaf bij deze club: positief, snel & persoonlijk. En niet te vergeten: topproducten. Kortom: blij & tevreden!

Helemaal super

Vorige keer ook bij jullie besteld altijd leuk om er ook een persoonlijk kaartje bij te krijgen.

Ik was iets vergeten toe te voegen aan mijn bestelling en middels de chat is alles soepel geregeld! Echt fijn!

Snelle, prima service en fijne producten

Ik ben erg tevreden over de producten van Personal Protein. Ik gebruik het dagelijks, vooral de flavour shots. Door al mijn baksels, kwark etc. Ik kan niet meer zonder. Als je bestelt, heb je het de volgende dag al binnen. Superservice!

Calogeen poeder helpt tegen haar verlies sterke nagels en mijn huid

G-e-w-e-l-d-i-g!

Super fijn bedrijf, snelle nette service én kennis van zaken. Vooral de kennis die ze in huis hebben over hun eigen producten is ontzettend fijn wanneer je advies wil. Mijn bestelde producten had ik heel snel binnen, netjes verpakt. En de smaak... heerlijk! Ik ben fan!

Het werd de volgende dag al geleverd terwijl ik in België woon, wauw! Het poeder is echt smaakloos, maar gebruik best niet te veel van de shots. Ze zijn best sterk van smaak! Ik probeerde eerst het vegan eiwitpoeder met water en peach smaak. Na goed schudden, was er nog steeds een licht poederige smaak, maar de perzik overheersde zeker. Volgende keer doe ik een kleinere hoeveelheid van de shot. Waarschijnlijk lost het beter op in (plantaardige) melk dan in water. Ik heb het poeder ook al in mijn havermout gemengd en daarvoor is het echt perfect! Met de pindakaas van de pindakaaswinkel (die ik hiervoor ook al gebruikte) en wat confituur, proefde ik het poeder zeker niet. Het gaf wel een "gevulder gevoel". Had ook de shots in chocolade en vanille gekocht, maar die heb ik nog niet kunnen uitproberen.

Heerlijke shake

De Diet Shake is echt heerlijk met water en met melk! De smaakjes zijn natuurlijk top, elke dag een andere smaak, i love it!

Ik vind het heel fijn dat ik het mega snel heb binnen gekregen en ook nog een proefpakket eiwitten poeder omdat ik alleen een stroopwafel shotje had besteld. Super netjes en echt tof!