snel, duidelijk en handig

De bestelling was makkelijk te plaatsen en werd snel geleverd. Het enige 'nadeel' is dat er qua flavours zoveel keuze is, dat het kiezen zelf nog moeilijker is dan het plaatsen van de bestelling :P Ohja, en de producten voldoen aan de verwachtingen

Super snelle levering, producten zijn top!

Moest even wennen.

Gebruikte teveel ,wat het niet lekkerder maakte.

Snelle levering en lekkere producten

Nu 2x wat besteld bij Personal Protein en beide keren werd er snel geleverd. De try out vegan repen zijn zo lekker dat ik de Crunchy Almond en de Classy Coffee gelijk bijbesteld heb. Ik hou van het eiwithshake concept. Neutrale 'poeder' en met de shots voeg je smaak toe. Inmiddels een stuk of 8 smaken geprobeerd. Er zitten maar 2 mindere smaken tussen vind ik. Maar goed, dat is heel persoonlijk. Ik ben in ieder geval héél blij met alle producten!

Erg makkelijk

Heerlijke smaken om in de yoghurt,kwark of melk te doen. De caramel smaak ook lekker voor in de latte macchiato.

Makkelijk en voedzaam

In een handomdraai de lekkerste pannenkoekjes op m'n bord die ook npg erg voedzaam zijn! En elke dag een andere smaak met een van de shots er doorheen. Ook e kids genieten ervan.

Verrassend goed!

Heel positief verrast door de kwaliteit van de producten van Personal Protein. Ik gebruik al langer verschillende soorten proteïne poeder en eet regelmatig proteïne repen. Zowel naar smaak als textuur zijn de repen van Personal Protein één van de beste die ik al at. Zeker de pistache zijn qua smaak top. Ook het poeder samen met de flavour shots zijn top. Het is een poeder van goeie kwaliteit, die goed mengt met verschillende soorten melk of water. En ook voldoende textuur heeft, wat vaak een probleem is met poeders. De flavour shots zijn tenslotte echt top. Heel lekkere smaken die nooit chemisch of onnatuurlijk smaken. Ik gebruik ze bovendien ook in veel andere recepten (koffie, cake, koekjes, taartjes, ...).

Goede ontdekking!

Wat een goede ontdekking dit! Met deze producten kom je eenvoudig aan je dagelijkse proteïne, zonder onnodige extra toevoegingen en calorieën uit suikers en vetten. Je kunt het helemaal naar eigen smaak variëren, dus gewoon ideaal!

Goede uitleg op de verpakking

De smaken zijn super lekker en goede uitleg hoe je alles hoort te gebruiken

Zeer goed geholpen bij mijn keuze van welke shake het beste bij mijn Levenstijl past. Smaken zijn goed, levertermijn en afhandeling zijn top. Ook de proteïne repen zijn super van smaak en textuur !

Pakket besteld, zelf bezorgdatum kiezen en wordt ook nagekomen. De whey en shots zijn lekker. Het enige kleine verbeterpunt vind ik de deksel die niet fijn dichtdraait waarmee ik loop te worstelen soms.

Top, zoals altijd!

Bestelling is weer snel geleverd en de producten waren weer super, topservice!

Geweldig.

Snel geleverd, naar wens en met superleuk berichtje erbij!

Smaakt lekker en het wordt snel geleverd, in leuke verpakking ook en een origineel kaartje erbij waar je een glimlach van krijgt ☺️

Snel,verzorgd,lekker

Mits ik geen lactose mag heb ik de pea proteine om te proberen en de shotjes zijn handig & super lekker!

Snelle bezorging en top producten

Erg snelle levering, binnen 1 dag had ik de producten al in huis. Heel goed concept om smaakloos eiwitpoeder te verkopen met losse flavour shots. Ik heb nu bijna alle flavour shots geprobeerd en vind vooral Cookie en Apple Cinnamon super lekker. Gebruik het ook vaak door mijn kwark of havermout.

Heerlijke shakes, de smaken zijn niet chemisch en fijn dat je kan afwisselen. Ook voeden ze goed. En de levering is altijd on point.

Aanrader!

Hele fijne producten, mooi verpakt en snel geleverd! Het staat er mooi bij in de keuken. Ik was wat minder enthousiast over de eiwitrepen, maar de whey is veel beter dan vele anderen die ik geprobeerd heb.

Lekker

Goede smaak! Niet teveel sirup en dan smaakt het niet chemisch.

Nu kan ik lekkere baksels gaan maken en lekkere kwark eten!

Hmm, helemaal verliefd op de shots! Moet ze wel verstoppen voor mn vriend, want hij vindt ze ook lekker!;)

TOP!! Ik lust geen kwark/yoghurt maar door de flavor shots eet ik het nu elke dag! Blij!

TOP!! Ik luste geen kwark/yoghurt maar door de flavor shots eet ik het nu elke dag! Blij!

Top bedrijf/producten!

Binnen 1 dag bezorgd! Leuk persoonlijk kaartje toegevoegd en de producten zijn goed!

Heerlijke producten

Vorige week 2 doosjes eiwitrepen besteld. Snelle, nette levering en ik ben weer heel blij met de producten!

Heerlijke smaak en vult goed

Ik heb dit vorige week aangeschaft en drink dit elke dag voor ik aan het werk ga als verpleegkundige. Het vult goed en door zelf je favoriete smaak toe te voegen maakt dit tot een heerlijke shake. 1 nadeel hij is vrij dik als shake dus wel meteen opdrinken anders dikt hij flink in. Voor de rest top product!! Zou het zo weer aanschaffen!

Goed zoals altijd!

Ik bestel altijd mijn eiwitten hier. Deze keer weer 2 kilo besteld. 1 kilo was er niet en na een kort berichtje kreeg ik die nagestuurd. Netjes zoals altijd met een handgeschreven kaartje en een tas voor de levering die niet helemaal goed was gegaan. Ik werd er weer blij van.