Snelle levering!

Handige site en een snelle levering. Meer heb je toch niet nodig?

Flavor shots

Wauw wat zijn deze shots lekker! Ik heb nu bijna elke smaak. Ik gebruik ze samen met me vriend dus ze gaan er wel snel doorheen!! We zijn onwijze fan!

Snelle levering, producten voldoen aan verwachting

Top!!!

Snelle levering! Flavourshots besteld op aanraden van mijn PBP coach! Erg lekker in kwark yoghurt of eiwitshakes!

Blij verrast

Ik was blij verrast met de smaken. Niet chemisch en eigenlijk best lekker. Ik moest alleen een beetje wennen aan de structuur maar waarschijnlijk ben ik het shaken een beetje verleerd nu ik al niet meer een tijdje achter de bar sta (knipoog)

Helemaal top!

Al meerdere keren hier besteld! Service is top, altijd een lief handgeschreven bedankkaartje en snelle levering. En het is zo fijn dat de eiwitpoeder geen smaak heeft, dat maakt het combineren een stuk makkelijker!

Snel besteld en perfecte levering!

Het was een simpel bestelproces! De levering was volgens planning en ook erg snel. Er zaten nog leuke flyers in de verpakking! Top!

snelle en correcte levering, goed product!

ik bestelde verschillende “smaak shotjes” en daarbij zijn de sets van 4st die je zelf kunt samenstellen al ideaal! zending was snel in huis, en hoewel ik nog niet alles heb geprobeerd doen de smaken die ik wel heb geprobeerd precies wat ze moeten doen!

Lekker

Lekkere eiwitshakes heerlijk zo met verschillende smaken zo raak ik het niet na een halve bus beu

Alles netjes geleverd op gewenste datum. Net begonnen aan diet Shake. Makkelijke te mengen. Geen smerige klonten! Meest makkelijke smaak (vanille) gekozen en die smaakt ook meer dan prima.

Een goede eiwitpoeder en heerlijke shots!

Deze shots smaken heerlijk en zijn een echte aanrader! Ik gebruik het overigens niet als shakes maar om mee te bakken.

Lekkere smaken

Nog niet alle 9 geprobeerd maar tot nu toe bevallen de smaken prima!

zeer goed

Prima product voor een scherpe prijs.

Hele fijne proteïne

Flavours en proteïne poeder besteld. De bestelling was binnen 2 dagen in huis. Ik heb eindelijk een proteïne poeder gevonden, die makkelijk mengt en niet dik wordt in combinatie met bijvoorbeeld melk. De flavours gebruik ik zowel los, als in combinatie met de proteïne. Fijn om de smaak te kunnen kiezen, waar je op dat moment zin in hebt.

Fijne producten met goede service

Mijn eerste bestelling. En ja die beviel meteen goed. Helaas ontbrak er een flavour. Binnen 5 min had ik een mail terug. Dezelfde dag werd de ontbrekende flavour nog verzonden. Lekker shakes, zonder klonten en wat ik het fijnste vind: zonder suiker!

Top levering snel goeie prijs top kwaliteit absoluut beste van t beste

Altijd weer feestje!

Super fijne producten. De pistache eiwitreep kan ik gewoon niet van af blijven.

Prima spul

Finn proteins powder en lekkere flavour shots

Uitstekend product

Ik was sceptisch omtrend de flavor bottles maar ze smaken echt lekker! De voedingswaarden van het proteinepoeder zijn ook goed.

Vandaag besteld morgen in huis! Top! Goed verpakt met een handgeschreven briefje erbij en een leuke kortingsbon. Goed product ZONDER kleurstoffen. Makkelijk in gebruik en je doet lang met een flesje omdat je maar weinig nodig heb. Tenzij je een grote zoetekauw bent natuurlijk ;-) Ik raad het ZEKER aan en blijf klant!

Super snelle levering ondanks Corona. .

Ik begrijp nu waarom iedereen zo enthousiast is!

Ik had er al veel over gehoord en vorige week 6 flavour shots besteld. Nu kan ik elke kwark of vanille eiwitpoeder een unieke smaak geven. Dit scheelt een hoop ruimte (smaken eiwitpoeder) in mijn kast.

kwaliteit

meerdere merken en soorten geprobeerd maar de veelzijdigheid aan smaken en de kwaliteit van dit product is voor mij de beste gebleken

Geweldig!!

De shots die ik heb besteld, doe ik door de koffie. Alleen heb ik ook ‘cheesecake en cookie’ erbij gedaan en wauw, de smaken zijn super!

Geweldig en snel

Snelle levering veel keuze en ik ben gek op de losse smaakjes