Producten zijn top en transparant over wat erin zit!

Ik koop hier altijd mijn eiwitpoeder. Duidelijk wat erin zit en de flavourshots zijn ook lekker. Ook zeer fan van de protein pancakes.

I love the shots

Ik gebruik de shotjes ook in kokend water. Ook te gebruiken voor heerlijke thee'tjes! Helemaal verslaafd!

Verslavend

Ik heb eerst de shotjes geprobeerd , toen was ik meteen verkocht en heb toen meteen nieuwe smaken besteld, en repen erbij. NOU stuk voor stuk even lekker

SUPER

Goede producten, snelle levering en altijd een persoonlijk bericht bij je bestelling. Dat vind ik super en waardeer dit enorm

Ik heb nu echt geen moeite meer met gezond eten!

Mijn magere kwark is nu een traktatie op zich met de flavor shots. Zo top: 100% smaak van bijvoorbeeld kokos of koekjes en gewoon geen calorieën of suikers. Leuk het nog wat op met wat blauwe bessen en je bent verzadigd.

Top service en fijne producten

Snelle levering van de fijne producten, die makkelijk te gebruiken zijn.

Top producten!

Tweede keer dat ik hier bestel, dus goed teken! Ik ben weg van de verschillende smaken shotjes en gebruik ze overal in. Zo'n lekkere toevoeging aan gezonde baksels, kwark of zelfs door mn koffie! Nu eiwitpoeder geprobeerd en zit in een mooie pot met handig schepje erbij. En elke keer een andere smaak door de shotjes. Echt weer super tevreden!! Ga zo door.

Netjes geleverd en heerlijke smaken!

Hele snelle levering van alle smaken shotjes. Ook heel leuk met een persoonlijk kaartje! En tot nu toe zijn alle geprobeerd smaken heerlijk! Zeker de moeite waard!

Overzichtelijke website, snelle leveringen en fijn contact. Ik raad personal protein zeker aan :) De truien zitten erg comfortabel en zijn ook nog een mooi!! (ga er zeker nog 1 bestellen) :)

Snelle levering en website is erg duidelijk. Goede producten (tot nu toe) ben momenteel zelfs weer een nieuwe bestelling aan het plaatsen!

Wauw!

Mijn eerste keer een proteine poeder geprobeerd. En ik ben blij verrast, ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Het is hartstikke lekker en doordat het een naturel smaak heeft kan je zelf smaken toevoegen. Hierdoor zit je niet vast aan een smaak, wat het super fijn maakt.

Superlekkere shotjes!!

De shotjes geven echt een waanzinnige smaak aan je shake,smoothie of kwark! Heerlijk :)

Erg lekker

Smaakt heerlijk Ik had door een storing 2x een bestelling gedaan dit was gelijk de volgende dag heel goed verholpen!

Snel bezorgd, fijne producten

En de persoonlijke noot erbij maakt het feest compleet

Snelle levering, uitstekend product

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Personal Protein. Goede producten, goede service, snelle levering en verwerking.

Er gaat een wereld voor je open zo lekker!

Ik vindt het heerlijk om de eiwitten en shotjes te combineren in verschillende recepten. Pannekoeken doen het ook super goed bij mijn kinderen. Helemaal met de nieuwe stroopwafel shot! Ik kan het iedereen aanraden

Goede website, duidelijke informatie! Snelle levering en als klap op de vuurpijl ook nog heel lekker! Conclusie: aanrader!

Top concept!

Ik ben heel erg tevreden, mijn bestelde producten werden snel geleverd ( leuke teksten ook op de doos) in de doos zat een handgeschreven kaartje! Leuk, zo maak je het net even wat persoonlijker. Super concept met alle losse smaken. Tot nu toe nog niet alle smaken geproefd maar ze ruiken wel allemaal erg lekker. ( behalve aardbei, ben daarom ook wel benieuwd hoe deze smaakt) tot nu toe is de karamel favoriet!

De whey isolate is een lekker vullende Shake. Je bent niet gebonden aan 1 smaak eiwitpoeder en je kan smaken samen combineren. Maar de flavour shot zijn echt ook heel erg lekker in je koffie, yoghurt of door me heerlijk baksels. Nooit meer anders.

Heerlijk en snel!

Tot nu toe alleen nog gebruikt om wafels mee te maken, maar dat was al een genot. Heb de stroopwafel gebruikt en dat maakte de wafels wel echt een stuk lekkerder. Ik moet wel zeggen dat het niet perse echt een stroopwafel smaak is, maar het komt wel in de buurt. Verder helemaal tevreden met mijn aankoop

Hele goede producten kwa macros en kwa smaak!

Proteïne pannekoeken zijn heel erg goed! Veel eiwitten, laag in koolhydraten etc. Helemaal top! De proteïne bars zijn ook echt aan te raden, tot nu toe is de pistaschio echt top! Kokos en chocolade bar was wat minder.. de structuur van de binnenkant was niet lekker. Heel tevreden over de producten en ik blijf terugkomen!

Duidelijke omschrijving op de website, makkelijk bestellen en supersnelle levering!

Super producten, snelle en goede levering!

Heerlijke producten, snelle levering en goede kwaliteit!

Wat een heerlijke producten!

Door de jaren heen diverse merken shakes geprobeerd, maar deze zijn wel heel erg lekker!! Lekker romig van smaak, en de toevoeging van een smaakje is echt TOP !! Het meenemen van de shake in de beker gaat ook super, nog even licht shaken en opdrinken smaakt prima. Vanmiddag de pancakes geprobeerd en die smaken ook lekker. Echt een aanrader de producten van Whey!!

Lekker en leuk!

De smaakjes maken saaie kwark/ whey en stuk lekkerder en leuker