Doet wat het moet doen, zonder poespas

Ik gebruik sinds een tijdje de pre-workout en de whey van personal protein. Door het zelf kiezen van de smaken, zit er altijd wel iets bij naar jouw smaak. Op de ingrediëntenlijst kan je zien dat er geen gekke poespas aan te pas komt en dat het toch de voedingsstoffen bevat die jij nodig hebt. Ik ben tevreden!

Top, kan er niks anders van maken.

Top, kan er niks anders van maken. Makkelijk in bestellen, shakes goed en lekker. Vooral omdat je zelf de smaak en hoeveelheid smaak zelf kan bepalen. Pre workout werk en smaakt heerlijk.. en de repen zijn goddelijk..

Snel bezorgd en super producten!

Mijn bestelling had ik snel binnen (de flavour shots) en als kennis making kreeg ik nog een zakje eiwitpoeder erbij (omdat ik alleen de shots had besteld). Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede service, goede kwaliteit, behulpzaam,vriendelijk, meedenkend

Goede producten, vriendelijk, snelle levering, behulpzaam, snelle reacties op mijn vragen, meedenkend

Delicious!

Vele shakes geprobeerd, maar deze proteïne shakes zijn über lekker! Neutraal van smaak en dan heerlijk een shotje naar keus toevoegen. Een dikke Yes! Nooit meer een ander merk.

Top smaak!

Zoveel ‘reclames’ voorbij zien komen en na de vele aanbevelingen van Beukie ;) eindelijk besteld. En eerlijk is eerlijk, ze smaken top (nog niet alle 8 kunnen proberen), geen vieze nasmaak, lekker in de yoghurt of mijn baksels. Ik moet de smaken collectie compleet maken :)

Uitstekende producten, snelle levering

Het zelf toevoegen van een smaak bij elke eiwit shake is wel de beste noviteit op dit gebied. Zo heeft ieder zijn/haar favorieten. Cocos, banaan en natural vanilla hebben zijn voorkeur. De eiwitbars zijn heerlijk als tussendoor.

Lekker te verwerken in ontbijt

Ik gebruik de pure whey isolate en heb deze momenteel enkel gebruikt om te verwerken in mijn ontbijt voor extra eiwitten. Zeer lekker en gemakkelijk te verwerken in yoghurt met fruit/granola of in een havermoutpapje :)

Zeer goed! Ik ga hier absoluut vaker bestellen.

Pakketje snel mogen ontvangen op de aangegeven dag, de 4-pack smaakmaker past ook nog is in de brievenbus, wat ideaal is. Product zelf ook erg goed! Tot nu toe raad ik de Vanille aan, smaakt echt naar Vanille en geen chemische nasmaak. Mijn collega's bestellen hier ook trouwens. Top bedrijf, tot binnenkort weer.

Snelle service!

Snelle service goed verpakt en wat super leuk was dat er nog een persoonlijk kaartje bij zat! Top service.

Snelle levering van een goed product

Goed product en een leuk handgeschreven kaartje erbij!

Verrassend lekker

Vooral de shots vind ik een super uitvinding. Smaak komt echt overeen met de naam.

Ruime keus aan smaken en smaakt goed

De shotjes zijn erg handig. Veel keus in smaken. Als je teveel doet proef je dat gelijk. Moet nog ff goed uitzoeken hoe ik alles het beste kan gebruiken. Ben via via bij hun terecht gekomen. Mis nog beetje vb hoe je het beste kan gebruiken. Juist leuk om dit mensen te laten zien hoe je dit kan combineren.

Elke dag een ander smaakje. En ideaal voor in mijn healthy baksels! Eerst de protein blend geprobeerd, maar nu toch over op de whey isolate!

Heerlijk in de Latte

wat een lekkere smaak in mijn Latte. Ik zocht een goede vervanger voor alle smaakjes met veel suikers en wat fijn dat ik die nu heb gevonden. Een klein shotje is voldoende, anders wordt het erg zoet.

Fijne producten met soepele levering

Makkelijk te bestellen maar veel fijner: lekkere producten. Behalve die muts: die is gewoon fijn warm.

Super lekkere smaken en heerlijk luchtige whey!

Snelle afwikkeling vd bestelling en goede kwaliteit whey eiwit. De smaken zijn perfect, vooral de smaak cheesecake is alsof je echt cheesecake eet :) Ik bestel zeker vaker!

Bestelling kan snel en wordt rap verzonden. Met personal touch

Snelle levering, goede producten, unieke producten

Ik heb 4 flauvor shots besteld. Nog nooit ergens anders dit soort producten gezien. In het begin moest ik even uitzoeken hoeveel ik er van nodig had, maar ben helemaal verkocht! Vooral de caramel smaak in je koffie is geweldig! Ik gebruik ze niet voor eiwit poeder maar om smaak te geven aan voedsel.

Topservice, topproduct

Good vibes all over hier. Product is top, service doet daar niet voor onder. Alles ziet er goed uit. Hier kan ik alleen maar blij van worden. Gaat zo door!

Super fijne producten

Super fijne shakes en lekkere shots!!

Goor!

Protein blend ontvangen met 2 smaken: vanille en mango. Allebei vreselijk!! Echt geen aanrader met de shots.

erg lekker!

gewoon in 1 woord heerlijk! verschillende uitgeprobeerd maar dit is echt mijn favoriet! helemaal met de banaan smaak.

De persoonlijke boodschap maakt het nog veel lekkerder!

Heerlijke producten, geen chemische smaak. Snelle levering en vooral de persoonlijke boodschap is altijd leuk om te ontvangen!