Voor mijn havermoutjes ben ik al zo lang op zoek naar goeie whey. Alle whey met een toegevoegd smaakje in mijn havermout maakt me altijd ontzettend misselijk. Zoooo blij dat ik eindelijk een whey heb gevonden die mijn havermoutje alleen maar lekkerder maakt!
Ik ben Vegan. Daar past dit prima in.
Een scoop in mijn smoothiebowl gaf een hele andere dimentie aan mijn ontbijtje! Met de smaak shots kun je lekker variëren.
Elke ochtend begint zo met een feestje :) Groetjes Laura
Ik heb een proefpakket besteld (whey poeder en 2 smaken shotjes) . Het pakket werd snel geleverd (incl. persoonlijk berichtje) en de producten zijn heerlijk. Vooral de smaak cookies. Ik ga snel nieuwe smaken bestellen. Het fijne aan dit product is dat je elke dag kunt genieten van een andere smaak shake, etc. omdat je verschillende smaken shotjes kunt toevoegen.
Ik ben erg blij met de producten van Personal Protein. De whey isolate is geweldig en de shots zijn lekker. Ook de collageen poeder is fijn! De producten zijn voorzien van goede, duidelijke informatie en ze zijn goed ingepakt.. En heel snel geleverd!
Ik ben nog niet eerder een shake tegengekomen die lekker is. Maar toen kwam ik achter Personal Protein en ik dacht, laat ik het maar proberen. Ik was nog niet ervan overtuigd, ook niet met het aanbod met alle verschillende smaken, de flavor shots. Maar ik ben na mijn eerste aankoop meteen overtuigd. Ik heb bijna alle smaken in huis en ik heb nog maar een paar keer besteld. Vanaf nu is het Personal Protein. Het belangrijkste natuurlijk is het dat het gezond is, geen toegevoegde suikers. En dat is erg belangrijk! En zo lekker in kwark, steeds een andere shot. Geweldig gewoon! (En weet je, je word al vrolijk van de doos en verpakking met leuke teksten, zo leuk!) + persoonlijk kaartje erbij! Goede en snelle bezorging. Kortom top service!
Bedankt voor jouw mooie review Nataschja. Word ik erg blij van :) Groetjes Laura
Ik had 2x2 kg Vegan Pea Isolate besteld. Per abuis kwam er 2x1 kg aan. Na een mailtje kreeg ik binnen een uur reactie en 2 bezorgdagen later had ik de rest ook binnen. Zeer fijne ervaring en geen gedoe. Ik kreeg er ook nog een shaker bij als goedmaker. Ben hiernaast zeer tevreden met het product in kwestie. Zonder shots ook prima weg te drinken.
Wat een geweldige producten. De diverse shots die echt goed smaken in koffie, yoghurt, baksel en uiteraard de whey poeder. Ik ben om.... daaag XXL... Hello PP
Welkom bij Personal Protein Jolanda ;) Groetjes Laura
De producten van personal proteïne staan voor kwaliteit met een persoonlijke touch. Zowel een geschreven bedankje als de smaken die je zelf per shot kunt toevoegen. Kortom een aanrader!
Werkt snel in de spieren en met de juiste smaakjes ook nog lekker, werkt snel met water samen
Het is gemakkelijk om zelf je smaakjes te maken
Goed om te horen Lissie :) Groetjes Laura
Al tijden aan de proteïne shakes, maar altijd neus dicht en opklokken. Door een kook boek werd dit me geadviseerd want er zouden smaakjes bij zitten. ‘Maar ik houd helemaal niet van smaakjes’ zei ik nog in m’n hoofd. Uiteindelijk besteld, met 4 zoete smaakjes voor de recepten. Toch ook even proberen, ik nam eerst de Shake met water, nou... dat was geen succes, ik dacht... zie je... toen eentje met melk en een ‘knijpje’ caramel. OMG... het was gewoon lekker... zooooo gek, het was gewoon echt lekker! Nu dus al helemaal verslaafd, en moet alle andere smaakjes nog proberen :)!
Nooit opgeven Danielle! Zo zie je maar :) Leuk om te horen dat je zo geniet van onze producten, snel de rest uitproberen zou ik zeggen ;) Groetjes Laura
Eerste shake die ik ooit heb geprobeerd. Met water iets te waterige smaak maar met melk heerlijk
De flavor shots zijn fijn om te gebruiken als smaakmaker in recepten.
Het was al een feestje toen ik het pakket opende. De smaken wilde ik direct allemaal uitproberen. Naast dat ze de flesjes er schattig en kleurrijk uitzien zijn ze fijn compact en smaken heerlijk! In alle enthousiasme heb ik mijn vrienden en collega´s de flesjes laten zien en sommige laten proeven. Dit was natuurlijk een groot feest, je moet iets in deze lockdown. Deze bestelling heeft mij zeker opgebeurd!! Collega´s en vrienden vonden het net zo geweldig als dat ik het vond en hebben ook een bestelling geplaats. Nu kunnen we van elkaar gaan proeven!
Jouw reactie is ook een feestje hoor, Dieuwke! Fijn dat wij jou hebben kunnen opvrolijken in deze, toch wat sombere, tijden. :) Groetjes Laura
Ik ben helemaal fan van de flavour shots ! Ik gebruik ze tegenwoordig in bijna alles , koffie , kwark , eiwitshakes, water , daardoor heb ik ook een bak vol smaakjes. In elke tas heb ik al een aantal shots om niet zonder te zitten, met de shots drink ik veel makkelijker genoeg water over de gehele dag. Super blij mee!
Heel tevreden
Snelle levering Goed concept Smaken prima door kwark en yoghurt
Ik ben echt super blij met personal protein! Ik twijfelde in het begin erg wat ik moest doen. Ik wou graag afvallen, maar ook spieren opbouwen. Via de chat werd ik super goed geholpen en geïnformeerd. Ik heb toen de Diet shake besteld en de whey isolate. Met meerdere smaakjes. HEERLIJK! ik ben inmiddels bijna 10 kilo afgevallen en heb bijna alle smaakjes in huis. Ook heb ik de creatine en callogen poeder in huis. Wat een geweldig spul! De vitamine tabellen staan inmiddels ook op het dagelijkse menu. Voor het sporten heb ik de whey isolate, pre workout en de sports drink! Dus je kan zeker zeggen dat ik over de producten super tevreden ben. Ook de klantenservice is geweldig! Voor vragen staan ze altijd open en geven snel en duidelijk antwoord. Ze informeren erg goed, en ze zijn erg toegankelijk. Daardoor zijn de gesprekken makkelijk, alsof je elkaar goed kent. Ik blijf hier absoluut bestellen.
Wauw Michelle wat goed! Super leuk om te lezen dat je jouw producten in jouw dagelijkse routine hebt kunnen stoppen en er zo tevreden mee bent. :) Groetjes Laura
De eiwitrepen die ik had besteld zijn echt heel lekker! Ook fan van de shotjes voor in mijn kwark / eiwitshake. Wordt snel bezorgd en zit altijd een persoonlijk kaartje bij. Wel jammer dat er pas vanaf 45 euro gratis bezorgd wordt.
Ik ben verbouwereerd dat er in zo'n klein knijpflesje een explosie van smaak zit! Wauw, wat een fantastische intense smaken. Ik ben groot fan! Een knijpje door de koffie en je hebt een super lekker drankje waar ik elke dag enorm naar uit kijk om te drinken. Een puur geluksmomentje!
De levering was snel en alles was in orde! Ik heb gelijk gebruik gemaakt van de producten en de smaken zijn naar verwachting! Super fijn dat ik kan afwissel nu. En ik zie allerlei toffe recepten waarin je de flavours kan gebruiken. Al met al dus heel tevreden.
De flavour shots door recepten heen zijn echt god-de-lijk! :) Zeker het proberen waard! Groetjes Laura
Helemaal top zoals altijd. Goeie producten en top service!
Ik ben zeer tevreden over Personal Protein. De website is erg duidelijk en er wordt bij ieder product een goede en kloppende omschrijving gegeven. De producten zijn kwalitatief goed en je betaald er een mooie prijs voor! Leuk ook dat er zo’n persoonlijke manier van communiceren is. Ik heb geen 10 gegeven omdat er natuurlijk altijd ruimte is voor verbetering! Over de producten en dienstverlening heb ik geen verbeterpunten. Het enige wat wellicht iets is om over na te denken is de verpakking. Alles gaat hard bij mij en er is dus veel plastic afval. Wellicht kunnen jullie iets bedenken over het innemen van lege verpakking? Ik ga zeker nog vaak bij jullie bestellen! Met vriendelijke en met proteïne gevulde groeten, Lynn Vedder
Bedankt voor de goede tip Lynn, dit ga ik zeker doorgeven! Goed om te horen dat de producten zo goed bevallen. :) Groetjes Laura