Snelle levering, netjes verpakt, adequate communicatie! Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke flavour shots!

Gebruikte altijd koffiesiropen en wey van een ander merk, maar dat betekende een chemische smaak aan mijn baksels en mega veel calorieen op een dag. Nu; neutrale smaak, oftewel baksels die top zijn en vol eiwitten!

Perfect!

Niet anders te omschrijven; Snelle levering, Goede smaak, Goede keuze hulp, Lekkere smaken. Ben blij het gevonden te hebben!!

Goede producten en snelle levering

Het product “breakfast shake” bevalt goed! En de verzending was super snel!

Geweldig product, super service!

Heel snelle levering, overzichtelijke website en de producten zijn heerlijk!

Heerlijke shotjes

Had nieuwe smaakjes besteld, allemaal even lekker, ook leuk een proefzakje whey, als het bevalt ga ik die ook bestellen bij personal protein!! Ook snel geleverd, niet onbelangrijk!! Top

Goede snelle service

Mijn pakket was incompleet en meteen heb ik een e-mail gestuurd. De volgende dag werd het pakket verstuurd en dag erna ontving de aanvulling met daarbij iets extra's. Goede snelle service niks op aan de merken, ga zo door.

Super product en service

Het zelf mengen van het eiwit en de diverse smaakjes is top. De smaken zijn geweldig, waardoor de shake makkelijk wegdrinkt. Verder waren de producten super snel geleverd.

The Best!

Goede website, easy te bestellen, snelle levering en vooral een leuke levering! Kaartjes erbij (nog bedankt voor het compliment ;)) en goed verpakt. Het product staat op nr. 1 voor mij en ik ben ervaren “shake besteller.” Romig, past goed in mijn koolhydraatarm dieet, vol van smaak (tompouce is n aanrader!) en vult goed. Ik ga vaker bestellen en de smaakjes allemaal uitproberen. Ik ben FAN!

Supersnelle levering en lekkere smaken

Het was een supersnelle levering, enen dag besteld volgende dag in huis. De smaken zijn heerlijk van de stofjes die ik gekocht heb

Amazing

De nieuwe milkshake van personal protein, is echt om te watertanden. Lekker dik en romig en je kan zelf je favoriete smaak maken door de smaak shots toe te voegen. Echt een feestje

Tompouce, zo lekker!

Zo die smaak is goeoeoed!

Heerlijk!

De shots besteld! En wat is dit heerlijk! Geen neppe smaak en precies wat ik zocht! Ik ga zeker vaker bestellen!!

Snelle levering, hoge verwachting, maar chemische smaak

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering, mooi verpakt, leuk kaartje erbij van Ewout, oftewel de verwachtingen waren hoog bij het eerste gebruik.. helaas kwam ik ******en uit, jammer zeg, wat een chemische smaak :-( erg teleurstellend

Heerlijk in bak recepten

Ik hou van bakken en er moet qua gewicht drastisch wat af. En deze whey protein met shotjes is geweldig!! Hopelijk verlies ik hiermee gewicht en kan ik gezonder blijven door bakken

Lekkere smaken, mooie verpakking, snelle levering

Sommige smaken (appel cinnamon en koekkruiden) zijn een beetje chemisch. Voor de rest gewoon prima, gaat lang mee en is zoet genoeg.

Mega compliment voor assortiment en klantenservice!

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Personal Protein.. Waren op zoek naar siroopjes voor bij de koffie.. Echt toevalling op de site van Personal Protein gekomen en toch maar een eigen set samengesteld. Heel snel bezorgd en wat een leuke pakketje is het zeg! Bestelde producten + kleine cadeautje en een persoonlijk, met hand geschreven bericht. Wat leuk en persoonlijk klantenservice. Waardeer het enorm! En nog belangrijker, Personal Protein heeft een nieuwe, vaste klant! :) Met betrekking tot het product zelf... Fantastisch! Handig formaat, heel erg lekker, en maar "mini" hoeveelheid nodig om thuis van je eigen Caramel machiatto te genieten. Wow! Ga zo door!

Levering netjes en op tijd, product goed

De shots zijn echt lekker, dat verbaasde me. Ik vond het een totaal andere ervaring dan met andere flavourshots. En de whey sample die erbij zat loste op alsof het water was. Geen korrels, schuim of klontjes. Echt top! Kan me voorstellen dat als je er een fruit shot bij doet dat het naar limo smaakt. Het enige wat ik liever wat anders zou zien is het aantal kcal in de whey. 100kcal per portie vind ik wel een beetje de max en deze was geloof ik 117.

Helemaal top!

Het zorgt ervoor dat ik lekker kan variëren met alles dat ik eet dus dat vind ik top!

Súper

Snelle levering met fijne producten. Ook het contact verloopt gemakkelijk en is fijn!

Goede producten, perfecte service

Steeds meer producten worden favoriet hier. Uiteraard de flavour shots, maar ook de Whey en de Pancake mix. De producten worden razendsnel verzonden met een handgeschreven kaartje. Leuk, zo’n persoonlijke noot!

Superblij met de flavor shots!

Producten zaten in een mooie verpakking, en waren snel geleverd. Ontzettend tevreden met de kwaliteit!

Heerlijke smaken

Heerlijke shakes maar ook geweldig om je baksels en kwark mee op smaak te maken.

Toppie!

Echt een oplossing. Je kiest gewoon je favoriete smaak en kunt iedere dag afwisselen. Heel veel keus uit shotjes.