Zeker tevreden !

Snelle levering als je voor 14:00u besteld, ik was net te laat laatst dus eigen schuld :p Ik vind de shotjes caramel en speculaas GODDELIJKKK! Nu andere smaakjes ook besteld, ben benieuwd!

Heerlijke toevoeging

Zonder dat het suikers bevat een heerlijke toevoeging in pap, yoghurt, kwark en baksels. En het smaakt ook hoe het moet smaken. Heb meerdere smaken gehad. Maar karamel, vanille en kokos is mijn favoriet.

Fijne producten met goed resultaat.

Ik gebruik al een langere tijd Personal Protein, de eiwitpoeder met smaakje en de pre-workout. Ik ben tevreden over de producten, ze laten resultaat zien en het smaakt heerlijk. ook de shakebeker en bidon zijn prettig om te hebben en te gebruiken.

Prima!!

Snelle levering en fijne producten. Vooral de verschillende smaken shotjes. Iedereen hier in huis is er weg van...

bestellen was makkelijk en de levering snel. Ook de extraatjes zijn erg leuk

Go for it!

Eindelijk eens repen die lekker zijn direct na het sporten. Ik heb de Pistache en die is erg lekker in vergelijking tot vele andere merken proteïne repen. Shakes met melk zijn favoriet. Super snel in huis en een leuk kaartje erbij. Ga zo door!

Altijd snel geleverd lekkere smaken en altijd een leuk kaartje erbij

De producten die ik heb besteld zijn zeer goed! En voldoen aan de verwachting!

Snel

Wat snel binnen! Super fijn! En de smaken die je zelf kan kiezen zijn ideaal! Top producten!

Goed product. Doet wat het moet.

Maaltijd vervanger werkt goed. ‘S ochtends een shake en tot avond eten een gevuld gevoel. En met een smaakje is bet nog lekker ook.

Hoog in eiwitten en een hele natuurlijke smaak

Ik gebruik personprotein echt voor alles; voor shakes, om te bakken en soms zelfs om mijn soep eiwitrijk te maken. Ik ben super tevreden met dit product! Het is hoog in eiwitten en heeft de meest natuurlijke smaak van alle eiwitproducten die ik tot nu toe heb gebruikt. Daarnaast ook veel verschillende soorten (bijzondere) smaken en je kan het lekker mixen!

De lekkerste shakes snel geleverd

Sinds m'n favoriete eiwitshake niet meer verkocht wordt, ben ik al tijden op zoek naar een goede vervanger. Ik heb vanalles geprobeerd maar was nooit tevreden. Tot deze week toen mijn bestelling van Personal Protein werd geleverd. Mijn bestelling is op de dag van bestellen verzonden en werd hier keurig verpakt geleverd in een leuke doos met handgeschreven kaartje. Ik vind dat tof maar daar gaat het niet om natuurlijk. Het gaat om de shakes en die zijn super lekker! Het eiwitpoeder (pure Whey isolaat) lost goed op in zowel (plantaardige) melk als water (helemaal geen klonten). Het idee van de shotjes om smaak toe te voegen is geniaal, werkt perfect en is nog smakelijk ook. De shake vult goed. En het etiket spreekt voor zich, de voedingswaarden zijn erg goed.

goede producten snelle levering

Ik ben erg te spreken over dit bedrijf. Ze bieden een goede service, zijn erg vriendelijk en verzenden hun producten snel. Ook is de kwaliteit van de producten top. Ik ga hier zeker vaker bestellen. De Protein Milkshake is erg aan te raden en ik ben dol op de flavourshots.

Eindelijk vega

Geweldig dat er een vegan lijn is. Elke dag een andere smaak is gewoon een traktatie

Top product!

Milkshake poeder mengt super goed en geen klonten. De flavour flesjes in de smaak cheesecake, banaan, aardbei en tompouce zijn super goed bevallen. Ik ben fan!

Goed!

Goed en lekker in mijn baksels en kwark!

Het smaakt erg goed. Geen chemische smaak

Ik zou dit product aanbevelen!

Goede en snelle service, uniek procuct wat goed aansluit bij een gezonde leefstijl.

De wey poeder smaakt heerlijk en is makkelijk te verwerken in producten. De smaak shotjes hebben heerlijke smaken en zijn in andere gerechten ook te verwerken

Hele fijne ervaring. Ik heb de isolate whey. Wat ik echt heel fijn vind is dat ik totaal geen poeder meer proef. Ik heb de Shake met water gemaakt en voorheen andere merken geprobeerd maar altijd last dat het wat poederig bleef ook in de blender. Nu helemaal niet, waardoor ik het ook blijf drinken. De shots zijn ook top zo kan ik heerlijk afwisselen en is het goed te gebruiken in mijn baksels.

Duidelijke website, prima service en kwalitatief uitstekende producten

Ik heb mijn bestelling bij Personal Protein als zeer prettig ervaren. De website wat duidelijk en makkelijk in gebruik. De service bij vragen zeer vriendelijk. En de producten zijn van uitstekende kwaliteit en erg lekker. Wat ik echt boven verwachting vind, zijn de tryout pakketten. Op deze manier kan je allerlei producten proberen. En het uitpakken van deze bestelling is een waar cadeautje aan jezelf. JA!, ik beveel personal protein zeker aan!

Echt wat super dit zelf je smaak kiezen niet 50 verschillende potten De kleine flesjes zijn echt super handig en hèb al een paar favorieten

Prima service en goed product

prima service en goed product

Top pruducten

Ik was al tevreden van mijn producten, heb er dan ook weer bijbesteld maar nu ook de pre-work uit geprobeerd, lekker van smaak en voel een verschil tijdens het sporten. I multivitamin pure whey isolate pure whey pre workout: Tropical flavour + Raspberry Verschillende Flavour shots-> tot nu toe is cocos mijn favoriet smaakje. Tot nu toe tevreden van al deze producten . Het persoonlijk handgeschreven kaartje vind ik ook altijd leuk! Tevreden klant -> vaste klant ;-)

Snel geleverd en uitstekend zag alles eruit. Leuk geschreven kaartje erbij, word echt gewaardeerd.

Lekkere smaakjes

Ik heb verschillende smaakjes gekocht maar nog niet allemaal geprobeerd. Tompouce en cheesecake zijn nu an favoriet! Ook caramel en vanilla zijn heerlijk.