Ik gebruik deze shotjes voornamelijk om mijn kwark of havermoutpap iedere keer een andere smaak te geven. Het fijne is dat deze shotjes geen invloed op je bloedsuikerspiegel schommelingen hebben.
Zo is elke dag weer een feestje met een nieuwe smaak Natasja. :) Groetjes Laura
Ze verkopen heerlijke spullen en leveren het ook nog eens af met een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Waar kom je dat nog tegen Zeker een aanrader voor iedereen en alle toepassingen.
De bestelling komt supersnel binnen en altijd een persoonlijk kaartje. Ik heb nu voor het eerste de Tompouce smaak geprobeerd, maar die valt een beetje tegen. Doe mij maar een echte Tompouche, maar dan zonder calorieën.
Och wat zou dat heerlijk zijn.. als we alles konden eten zonder calorieën... Ik droom nog even verder hoor.. Hopelijk zit er een andere smaak tussen die je wel bevalt :) Groetjes Laura
Geweldig en veelzijdig product iedere dag dankzij de shots een andere smaak ook uitstekend te gebruiken in een zelf gemaakt toetje, met Griekse yoghurt en blauwe bessen, erg voedzaam en je blijft afvallen
Super producten! Healthy levensstijl en heel erg gezond. Precies wat ik nodig had als extra zet!
Yes! Knallen Robin!! Groetjes Laura
Hele fijne producten, vooral het kunnen combineren van de whey met de lekkere shotjes!
Fijne ervaring. Snelle levering en goede producten. Ik ben heel tevreden!
Snelle service, erg leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat
Lekker, maar heb besloten dat ik, op de cheesecake na, een mindere fan ben van de 'gebakssmaakjes', hebben toch een beetje een typisch nasmaakje. Wel echt fan, en als je de smaak wel lekker vind dan ook vooral doen! Je doet echt lang met de shots, en de eiwitrepen zijn heerlijk.
Smaak blijft een persoonlijk dingetje, toch Emmy? Gelukkig hebben we genoeg keuze zodat er voor iedereen wat bij zit. :) Groetjes Laura
Ik gebruik de shotjes in de kwark. Heerlijk elke dag een andere smaak kwark. Het hele gezin smikkelt mee van de verschillende smaakjes. Snelle levering
Hetgeen ik heb gebruikt is top ! Maar ik heb nog niet alle flavour shots gebruikt. (Jullie zijn wel erg snel met deze mail :-)
Wij zijn zo snel Marion... :) Ben benieuwd wat je van de andere flavour shots vindt! Groetjes Laura
Makkelijk, een shotje om een andere smaak te geven!
Ik blijf stukjes houden, waardoor ik het niet weg krijg
Hi Roni, Thanks voor het achterlaten van je review. Voor jou én voor ons is het natuurlijk super jammer dat de Diet Shake niet helemaal is wat je je er bij voorstelde. De diet shake is een ander type shake dan een eiwitshake. Het is een completer product, bedoeld om een volwaardige maaltijd mee te kunnen vervangen. Dit zorgt er ook voor dat de maaltijdshake meer ''een mond vol'' is dan eiwitshakes, en daarmee ook een andere structuur en een ander mondgevoel afgeeft. De stukjes in je shake waar je het over hebt is voedingsvezel. Voornamelijk dit ingredient maakt deze shake qua mondgevoel vergelijkbaar met bijvoorbeeld jus d'orange met vruchtvlees of hero fruitontbijt. Als je dit niet prettig vindt snap ik dat dit hinderlijk kan zijn! Vind je het een idee dat ik je een andere shake toestuur? Dit is dan weliswaar geen maaltijdshake, maar wel een verzadigend en complete eiwitshake zonder ''stukjes''. Ik hoor heel graag van je of je dit een passende oplossing vindt. Groetjes van Willem
Hele fijne overzichtelijke site, nog nooit eerder zoiets besteld. En ben supper tevreden!
Dankjewel Esmee! :) Groetjes Laura
Pakket werd snel geleverd en de kwaliteit van de bestelde producten is goed! Tikkeltje aan de prijzige kant, maar dan heb je wel iets wat andere bedrijven niet of nauwelijks aanbieden!
Ik ben dit jaar begonnen met regelmatig sporten en hoor al jaren over eiwitpoeder. Ik ben er totaal niet bekend mee en kwam via via op de website terecht en zag dat je een starterspakket kon bestellen, met daarbij een kleinere pot poeder. Het mooie was nog, je mag twee smaken toevoegen voor in je Shake!! Ik gebruik het nu bijna iedere dag, in mijn yoghurt, kwark of als gewone Shake en geniet iedere dag volop! Ik durf nu eindelijk een grotere pot poeder te kopen! Kortom; dit is echt de perfecte manier van een ieder die kennis wil maken met eiwitpoeder!!
Fijn om te lezen dat je zo kennis hebt kunnen maken met eiwitpoeder, Sabrina. Ik ben blij dat je het zo positief ervaart, dankjewel voor jouw review :). Groetjes Laura
Snelle levering! Leuk kaartje erbij. En geweldige smaken. Pannenkoeken mix is ook geweldig.
De Flavor shots zijn echt heerlijk! Verschillende smaakjes voor de afwisseling is erg fijn.
Goed om te horen Soraya! Groetjes Ewout
Geweldige producten en super service! De smaakjes maken de bestelling helemaal af!
Er is zoveel mogelijk met de smaken, eiwitten en pannenkoekmix. Het hele gezin smult mee! De volgende bestelling zal niet lang op zich laten wachten.
Ik heb wel ervaring met whey protein van andere merken, en was dan ook erg benieuwd naar hoe het zou bevallen dat dit niet al een smaakje zou hebben maar je die zelf kon toevoegen. Al met al bevalt het zeker! Erg lekkere smaakjes die Notella en Cookies. Binnenkort dus maar een nieuwe lading bestellen met andere smaakjes :)
Succes met het proberen van nieuwe smaakjes Rosalie! Groetjes Laura
Eindelijk vegan producten die lekker zijn en pancake mix waar je ook echt een pannenkoek van kunt maken!
Ik ben grote fan van jullie producten, voornamelijk van de pancake mix en de flavour shots. De shots gebruik ik dagelijks: door mijn koffie havermout en healthy baksels.
Super om te horen Daphne! Groetjes Laura
Al enkele jaren bestel ik bij Personal Proteïn en ze blijven mij persoonlijk verrassen! Een kaartje of briefje bij de zending, maakt het nog leuker de verpakking open te maken. Naast het feit dat het heerlijke eiwitrepen en flavour shots zijn, ben ik ook tevreden over de ingrediënten. Zo kun je vegan style bestellen of voor de normale versies gaan. Wat mij betreft een uitstekend en eerlijk bedrijf waar ik nog jaren blijf bestellen.
Wauw! Wat een mooie reactie Maarten. Wij zijn erg blij met jou als vaste klant. Dankjewel voor jouw review. Groetjes Laura
Mijn bestelling kwam snel en ik ben erg tevreden met het product