Ja.. tompouce smaak...

Wat een goede smaak hebben ze erbij!! Tompouce... yummm die maakt van je ontbijtshake een toetje. Wat een goede toevoeging aan alle smaakjes.

Prima bedrijf!

Goeie producten en ze leveren als beloofd de volgende dag! Heb inmiddels 3x besteld en alles keurig in orde. Met nog een leuk kaartje met een boodschap erop. Hele fijne ervaring met dit bedrijf!

Positieve ervaring tot nu toe!

Ruime keuze, snelle service, fijne producten en heerlijke smaken. Je krijgt wat je verwacht.

Een heerlijke toevoeging!

Wat heerlijk om je havermout, yoghurt en baksels op smaak te brengen! Een aanwinst in de keuken!

Dik tevreden en zo lekker snel in huis.Wat wil je nog meer

Jammer dat 15% korting een dag na m’n bestelling ingaat

Snelle levering, handige site. Tevreden so far, alleen de dag erna blijkt alles 15% korting te zijn. Vind ik toch jammer. Ewout direct een mailtje gestuurd, maar nu 4 dgn later nog geen reactie

Superlekker in cakes

Ik heb die gebruikt in cake, en de tompuouce is heerlijk.

Alle producten zijn heerlijk en snel bezorgd

Heerlijke smaken

Nieuwe smaakjes besteld, die wederom superlekker zijn. Ook de milkshake prooien besteld, deze had van mij iets dikker mogen zijn. Maar dat is persoonlijk natuurlijk.

Supersnel en makkelijk

Handige site, snelle levering. Goede feedback. En natuurlijk helemaal blij met de smaakshots.

Nog niet beter gehad dan dit

Wat een gemak van de verschillende smaken ..ik boks drie keer in de week en heb verschillende merken geprobeerd maar dit is kwaliteit..en niet vergeten ..je proeft de kwaliteit ik heb hier een zeer goed gevoel bij en ga zeker weer bestellen

Levering snel en de de producten zijn heerlijk! Zowel de soya protein, de shots als de vegan eiwitrepen

Wat een lekkere flavor shots & de vegan protein is de lekkerste die ik tot nu toe heb geprobeerd!

Snelle levering, acceptable prijzen & vooral de smaken zijn erg goed! Kortom ik ben super tevreden

Goede service snelle levering

Hele duidelijke website hierdoor snel mijn producten weten te vinden. Snelle levering!

Super service en top producten

Goed assortiment met kwalitatief goede producten!

Heerlijk!

Heerlijke smaakjes binnen gekregen. De caramel gaat in mijn latte machiatto :) en de tompouche in de yoghurt en de eiwitshakes, Lekkere smaken zonder nare bijsmaak

Snel geleverd en duidelijke shop.

Snel thuis bezorgd en duidelijke shop.

Bestelling is snel geleverd, lekkere producten en altijd een leuk kaartje erbij ! Iedere keer weer tevreden

Geweldig merk!

Hele fijne producten, ik ben verslaafd!

Goed service en fijne producten!

De service is goed is snel. Ik raad zeker aan om hier je producten te bestellen!

Goed product

Erg fijn een whey te kunnen kopen zonder smaak. Het zelf op smaak brengen met de shot is erg makkelijk en smaak vol

Had ik het maar eerder gedaan

Het is lekker, super te combineren als Shake maar ook zeker in mijn mijn ontbijt of lunch. De flavourshots maken het geheel nog eens af.... Daarnaast super snelle levering en leuk met een persoonlijke note

Levering altijd op tijd en top producten

Wij zijn fan! Veel van jullie producten hebben wij al uitgeprobeerd. De repen en flavour shots zijn favoriet! Zelfs onze kinderen willen de verschillende smaakjes door de yoghurt!

Elke dag wat anders !

Heerlijk proteine poeder als eerste ! Je kan er een heerlijke SHAKE of ook een PUDDING van maken ! Klontert helemaal niet en ook nog een aangename voedingswaarde ! Verder kan je elke smaak toevoegen waar je zin in hebt ! Ideaal om zo aftewisselen en het is zo gemaakt ! Echt een aanrader!

LUV ITTTT

De verpakking, daar ga ik helemaal lekker op. Verschillende smaken kunnen kiezen. Daar ga ik helemaal lekker op. De ingrediënten daar ga ik helemaal lekker op. Het niet krijgen van puistjes daar ga ik helemaal lekker op. Jullie hebben er een vaste klant bij!