Leuk kaartje bij je bestelling, mooie verpakkingen, smaakt goed. Al met al heel positief.
Groot fan van de heerlijke flavour shots, kan niet meer zonder!
Volgende werkdag al in huis! Super ingepakt en mooie producten. Ik ben fan!!
Ik deed mijn bestelling en de volgende dag had ik het in huis. De protein bars zijn erg lekker. Ik heb het pakket genomen met 5 verschillende smaken. Handig om uit te testen. Ook heb ik omega 3 besteld, waar ik tevreden over ben. Ik werd helemaal blij van de verpakkingen. De vormgeving heeft een rijke uitstraling. Goed voor de motivatie!
Fijn dat je zo blij bent met jouw bestelling Maartje. Groetjes Laura
Snelle leveringen, smaken genoeg en voor ieder wat wils... Heerlijk door de kwark, in je karnemelk of gewoon een klein spuitje je water.
Ik gebruik de shots in de yoghurt en kwark.Vind de caramel en chocolade het lekkerst..Ik mis de originele flesjes .Die waren het aller lekkerst. SNELLE SERVICE..
Fantastisch concept: je koopt een grote pot whey poeder en wisselt qua smaak af door verschillende flesjes "shots" te kopen. Weg met allerlei grote potten in verschillende smaken. Ik gebruik de whey voornamelijk in allerlei baksels (taart/cake). Mijn vriend is een fanatieke krachtsporter en is ook superenthousiast.
Onderhand de flavour shots aan het verzamelen omdat ze de shake echt een andere dimensie geven. Top!
Makkelijk te bestellen, snel geleverd
Wat een uitvinding en wat jammer dat ik pas nu hebt ontdekt! Het is geweldig om 4 verschillende smaken te hebben waardoor afwisseling heel eenvoudig is enne...het product is ook super easy te verwerken in recepten. Dus....ik kan het alleen maar aanbevelen, das wel duidelijk denk ik :-)
Goed om te horen allemaal Ylonka! Groetjes Ewout
Voor het eerst mn eiwitshake besteld. Gekozen voor een multipack van whey protein met 4 flavor shots. De eiwitshake is erg lekker, fijn dat je van smaak kan wisselen met de flavorshots. En ook nog eens super snel geleverd.
De handgeschreven briefjes bij je bestelling maken de bezorging persoonlijk en heel klantvriendelijk. De bestelling is snel binnen en als er een vertraging is word dat op tijd gemeld. Kortom, ik zou personal protein zeker aanraden bij mensen uit mijn omgeving.
Vorige week na lang twijfelen een try-out pakket besteld met 300gr whey en 2 shotjes naar keuze. Nou, wat een keus! Ik heb voor chocolade en mango gekozen. Heerlijk!! Ik meng alles door de yoghurt. De smaak van whey was wel even wennen, maar de shotjes maken het meer dan goed. Een een try-out pakket met repen besteld. Heb tot nu toe alleen de pistache gehad. Ook heerlijk!! Dus: ik ben fan! :-)
Wij zijn fan van jouw reactie Kim! Fijn om te lezen dat de Flavourshots de whey voor jou lekker maken. De andere repen ook snel proberen hoor.. die zijn ook heerlijk ;) Groetjes Laura
Perfect voor in baksels en door havermout etc.! Shotjes zijn ook heerlijk!
Toevallig had ik het een tijdje geleden met mijn broertje over 'smaakloze' eiwitten en toen kwam ik jullie tegen. De flavour shots zijn heerlijk en je kunt zelf bepalen hoeveel smaak je jouw shake wil geven. Ook super handig om de eiwitten in je fruit smoothie te doen. Je proeft er niets van en hebt toch je eiwitten binnen. Ik ben enorm tevreden en blijf zeker bij jullie bestellen.
Hier doen we het voor Lizzy, goed om te horen! Groetjes Ewout
Om ook eens een keer wat anders te eten dan havermout met pindakaas en banaan heb ik de shots besteld. Tot nu toe bevallen ze erg goed. Even wennen, maar een positieve aanvulling qua smaak beleving. Langzaamaan ga ik de shots uitbreiden naar meer gerechten op de dag, bijvoorbeeld yoghurt tussendoor of in een bakrecept om de smaak nog wat te verbeteren/versterken
Ik ben geen ontbijtster en de shake van Protein bv is niet alleen lekker, snel en gemakkelijk, maar geeft me gelijk een boost voor de dag.
Positief over de snelle levering! Daarnaast een persoonlijke organisatie die me helpt om de juiste fit in smaak en structuur te ondervinden.
Hi Wendy, Ik stuur je even een mailtje omdat ik je review heb gelezen. Onwijs bedankt voor het achterlaten van de review maar wij vinden het natuurlijk super jammer dat jouw bestelling zo tegenviel. Veganistische eiwitten hebben van zichzelf inderdaad een wat heftiger smaakprofiel in vergelijking tot dierlijke eiwitten. Dit komt puur door de bron waar het uit onttrokken is en daar kunnen wij als producent ook verder niets aan doen. De ''die hard veganisten'' lopen er mee weg, maar vooral voor mensen die bijvoorbeeld eerst dierlijke eiwitshakes gebruikt hebben is de overstap vaak pittig Ik zie dat je erwten eiwit hebt besteld, dit is qua smaakprofiel het meest ''lastige'' eiwit. Is er een specifieke reden waarom je voor veganistisch gekozen hebt? Heb je bijvoorbeeld een vegan levensstijl of een lactose intolerantie? Ik zou dit heel graag willen weten zodat ik je een passende oplossing kan bieden; bijvoorbeeld een nieuw product toesturen (soja eiwit is veel neutraler van smaak!) of je aankoopbedrag terugstorten. Ik hoor heel graag van je zodat we een passende oplossing kunnen verzinnen :) Groetjes van Willem
Originele beoordeling
Positief over de snelle levering! Echter de smaak van de vega proteïne is echt niet mijn ding. Twee slokjes genomen van mijn smoothie daarna weg moeten gooien. Jammer!
Fijne producten, snelle levering
Goede service en alles netjes optijd en goed verpakt :) en de producten zijn echt top!!
Via social media ben ik Personal protein tegengekomen, inmiddels eerste bestelling binnen en ben er mega tevreden mee! Lekker assortiment flavour shots, wat een uitvinding by the way! Een lekker proteïne shakeje nemen wordt nu een feestje!
Woehoeee good to hear Babette! Groetjes Ewout
Heel blij mee!
Ik ben super tevreden over de vegan pancakemix, geen klontjes of chemische smaak maar een “gewone” pancakesmaak. Ik had direct de nieuwe tompouce flavourshot mee besteld en als je deze mengt met sojakwark en je pancake hiermee vult heb je echt een traktatie!
Fijn dat je kan switchen in de smaken. Ik gebruik de whey poeder vaak in baksels. Als eiwit shake na het sporten zijn ze ook top. Ga zeker vaker bestellen. Snel binnen en leuk een kaartje met persoonlijke boodschap erop.
Goed om te horen allemaal Saskia! Groetjes Ewout
Super snel geleverd. Hadden alleen 1 verkeerde smaak gekregen maar tot nu toe is dat mijn favo. Mijn vriend en ik kunnen dit zelfs voor verschillende doeleinden samen gebruiken. Echt top