Snelle levering, goede kwaliteit en veel keuze in smaakjes

Super snelle levering ondanks aanhoudende drukte bij verzenders vanwege corona. Goede kwaliteit whey. Veel keuze in smaken. Wat een uitkomst dat je meerdere flavour shots kunt bestellen om je whey in een smaak naar keuze te maken (niet iedereen heeft elke dag zin in vanille ;)) bevalt top, ga zeker weer bestellen!

Snelle levering van een super product!!

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis ondanks de drukte ivm de lock-down en de maand december!! Erg lekkere smaken die zorgen dat mijn eiwitshakes lekker blijven smaken door de afwisseling.

Goeie smaakjes, fijn dat je zelf kan bepalen hoeveel je toevoegt

Mooi verpakt en fijn product

Alles is mooi verpakt en de smaak is goed. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit! Ik mis alleen wel een maatschepje in of bij de pot, omdat die op de verpakking wel wordt genoemd :)

Super uitvinding!

Wat een goede uitvinding dat je zelf je smaken kan kiezen en hoe lekker zijn die. Ben echt blij verrast. Kijk er al naar uit om nog te bestellen

Goede producten en snelle levering!

Wat een fantastische uitvinding!

Wat geweldig om alle smaken in huis te hebben en tegelijk maar 1 grote pot in mijn kast te hoeven hebben.

Lekker

Lekker en lekker makkelijk te maken ga zeker meer bestellen

Lekker en handig

De bars zijn echt super lekker en elke dag een andere smaak whey kunnen pakken, zonder tig potten poeder in de kast te hebben staan, is gewoon simpel ideaal en de smaken zijn super lekker!

Snelle levering en lekkere smaken

De spullen die ik heb gekocht bevallen prima, ideaal dat je niet aan 1 smaak vast zit. En vannde repen ga ik er zeker nog meer bestellen.

Snelle service met persoonlijk tintje

Voor de eerste keer besteld bij personal protein. Erover gehoord via Facebook met alleen maar positieve reviews, dus tijd om het zelf te proberen. Snelle bezorging met een persoonlijk geschreven boodschap (van Camiel, dank je). Producten waren goed ingepakt. De whey isolate in combinatie met de flavour shots (mango en banaan) is lekker. Eén kneepje is echt genoeg voor smaak! Kortom: tevreden eerste keer en zal zeker weer bestellen.

Heerlijke repen!

Heerlijke eiwitrepen. Wat mij betreft wel een beetje hoog in koolhydraten en vetten. Smaak is fantastisch, vooral de pistache en hazelnoot (smaakt naar Nutella).

Slim concept, mooie uitstraling, lekkere producten, snelle levering, persoonlijke touch!

Ik ben begonnen met het bestellen van Personal Protein producten na het afscheuren van mijn achillespees. Inmiddels een half jaar aan het revalideren. Bijna dagelijks neem ik collageen poeder (in de koffie, ideaal, proef je niks van) en een proteïne shake (de vegan) met wisselende flavour shots. Mijn favoriet is Notoreo, maar neem ook vaak de cocos, cheesecake en blueberry. Daarnaast vitaminepillen en inmiddels ook magnesium. Of het allemaal echt helpt is lastig te meten maar ik heb er een goed gevoel bij om de spieren en pezen een beetje te helpen en verwennen met deze producten. Ik denk dat wanneer mijn achillespees weer beter is, ik gewoon doorga met deze producten, in ieder geval op work-out dagen. Wat extra leuk is, is de personal touch met kaartje bij de levering bijvoorbeeld en ook leuk om de Instagram account te volgen met tips en ideeën voor recepten met de eiwitten flavour shots. Ga zo door!

Erg goede producten!

Goede kwaliteit producten, snel geleverd!

top product en top service

producten snel ontvangen en zijn erg lekker!!

Met een persoonlijke boodschap erbij, super leuk.

Top service!

Ontzettende snelle en goede service!

Ik vind het een goed merk met goede supplementen voor ieder wat wils met verschillende smaken! Ik ben zeer enthousiast al meerdere malen besteld Een zeer blije klant!

Super!!

Hele snelle levering en de producten zijn echt top. De smaken zijn stuk voor stuk echt heerlijk.

Snelle levering, super verpakt en goede kwaliteit

De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Erg leuk dat er een persoonlijke boodschap bij zit. De producten zijn van goede kwaliteit en smaken goed. Ik ben erg tevreden met deze shop!

Top spullen!

Betrouwbaar, snel en gevarieerd

Snelle levering, uitgebreid assortiment en makkelijk te personaliseren

Heerlijke eiwit shakes

Super shakes. Ideaal dat je smaken kunt afwisselen en snelle fijne levering! Al met al top!

Top!!!!

Zeer snelle levering ondanks de pakketten drukte en als je de doos dan open maakt dat persoonlijke kaartje echt geweldig, dat maakt mijn dag.

Super smaak!

De meeste shakes daar proef je de synthetisch toegevoegde smaakmakers en die zijn gewoon niet lekker. Deze smaakjes proeven tenminste echt naar hetgeen wat er op de verpakking staat