Snelle levering, lekkere producten en top service

Producten zjjn heerlijk, snelle levering en top service!

De spullen die ik besteld hadden waren netjes verpakt. Er zat een handgeschreven persoonlijk briefje bij. Erg netjes gedaan.

Super levering, onwijs lekkere proteine pannekoeken en de Shakes met flavour shots, top uitvinding

Bij Lot Beukers afgekeken met al die lekkere gezonde dingen die ze maakt, dus ik denk dat wil ik ook. Besteld, en de volgende dag al in huis volgens mij. Door de flavour shots (uitvinding zeg) is elke pannekoek, shake en baksel weer anders. Kwalitatief goede producten, super service en voor sporters een prima toevoeging.

Wat een goede uitvinding!

Wat is het fijn om elke dag van smaak te verwisselen, maar niet heel je kast vol te hebben staan met grote potten! Echt ideaal! Zo ben ik verslaaft aan de smaak banaan, maar durf nu ook andere smaken uit te proberen. Ik was heel eerlijk gezegd een beetje sceptisch, omdat ik dacht dat de smaak niet goed zou zijn. Daarom ben ik begonnen met een starters pakket. Maar oh, wat heb ik me daarin vergist! Ik weet zeker als dit pakket op is, dan plaats ik een nieuwe bestelling!! En als iemand aan mij zou vragen waar ze hun eiwitten vandaan moeten halen, zou ik zeggen bij personal protein!

Wat een uitvinding!

Geen vieze eiwitshakes meer met de smaakloze variant. Een paar smaakdruppels toevoegen et voila!

Volledig

Duidelijke omschrijving van het product van zowel de inhoud als het gebruik. Erg fijn als iets volledig is en je daarbij de mogelijkheid krijgt om gerelateerde producten direct aan te klikken. Gebruiksvriendelijke website dus!

Snelle levering. De flavour shots zijn super.

Super geweldig om mij baksels mee te maken van Lot Beukers. En de smaakjes zijn ook erg lekker in mijn yoghurt en koffie. Zo blij mee dat ik dit ontdekt heb.

Lekkere eiwitshake met snelle verzending

Eiwitpoeder mengt goed met (soja)melk en is lekker luchtig. Door de verschillende smaakjes kun je veel afwisselen en is het ook erg lekker (vooral vanille). Altijd snelle en goede levering.

Lekker en makkelijk.

Lekker dat je zelf de smaak kuunt bepalen. Het enigste wat beter zou kunnen is dat de pot waar de shake in zit erg groot is. Je hebt nu bijna de helft lucht.

Super handig en lekker

Heel blij met dit product. Heel handig en lekker!

Fantastisch product

Ik gebruik de diet shake, deze is erg lekker, en vult goed!

Top!!

Advies op maat, antwoord op je vragen, duidelijke informatie en ook nog lekker!!

Eindelijk een Shake met smaak

Al verschillende shakes geprobeerd maar deze is heerlijk. Bij toevoegen aan yoghurt, geen smaak. Zeer makkelijk te mengen zonder klonters. En wil je toch een smaakje, voeg je snel wat toe naar keuze. De soja is een Shake waar mijn man geen last van heeft. Alle vorigen die we probeerden, claimden lactose vrij te zijn. Echter waren het niet. (Lactose intolerantie)

Snelle levering, leuk met een gandgeschreven kaartje!

Ik had het bedrijf ook al een DM gestuurd. Wat een snelle levering, mooie verpakking en leuke persoonlijke touch met het briefje. Ik heb een proefpakket van de Whey Isolate besteld. Ik gebruikte er één van de Kruidvat. Wat een verschil! Je proefde altijd de smaak van de whey; een droge chemische textuur. De Whey van PP kun je gewoon door je kwark mengen en je proeft het nauwelijks. Ik ben tevreden! Het is wel iets duurder, maar ik heb het er voor over.

Betaalbaar product van top kwaliteit

Ik ben als lactoseintollerant persoon al lang opzoek naar eiwitten op basis van soya die niet te zoet en smaakvol zijn. De poeders van personal proteïn zijn echt heel er goed en lekker. Omdat de poeder een neutrale romige smaak van zichzelf heeft kun je met de bijgeleverde flavours je smaken afwisselen en de zoetheid zelf bepalen. Zo komen de eiwit shakes of jouw baksels nooit je neus uit door de eentonigheid en kun je lekker afwisselen. Daarnaast zijn de poeders laag in calorieën en passen hiermee in elk dieet. Kortom zeer tevreden dus!

Top service!!

Heerlijke smaakjes en snelle levering!

Easy going!

Een duidelijk concept met een mooie uitstraling. De persoonlijke kaart die bij de bestelling komt geeft aan dat jullie betrokken zijn bij jullie klanten! Zal zeker weer bestellen en het merk aanbevelen bij bekenden.

Goede service en lekkere producten!

Ik heb het product zelf nog niet geprobeerd maar heb daar alle vertrouwen in. De levering was top ondanks de feestdagen drukte even goed binnen een dag in huis

Fijne producten

Fijn om eens whey te kunnen gebruiken met verschillende smaken, ben ik erg fan van. Vind het wel lastig om de juiste hoeveelheid smaakstof erbij te doen en vind het ook lastig de juiste verhouding whey/smaakstof te vinden. Ik gebruik dit product niet als shake maar om mee te bakken dus dan is het niet altijd 1 scoop die je nodig hebt qua hoeveelheid.

Al tijden vaste klant, snelle levering en goeie producten en altijd een handgeschreven boodschap bij je bestelling das net even een stapje extra , heel leuk!

Wordt. Perfect volgens beschreven geleverd. Ideaal in gebruik. Perfecte smaak.

mooi design

nog niet alle smaken getest, maar ben verder zeer tevreden. Makkelijk dat als een smaak tegenvalt (in mijn geval aardbei) ik niet de hele pot meteen aan de kant hoef te zetten maar gewoon een ander smaakje kan kiezen! leuke verpakking en fijne beker