Lekkere eiwitshake en snel geleverd

Eiwitshake is lekker en afwisselend met alle smaken.

Luchtige shake (protein blend)

Fijne afwisseling op de breakfast shake

Buiten het feit dat het gewoon echt lekker is en ik het dus wel super handig vind om iedere keer een andere smaak te proberen zat er ook nog een super leuk handgeschreven kaartje bij :) en dat zijn nou net die 'kleine' dingen waar ik blij van word!

Dit werkt super!!

Wauw!! Wat is dit een super product! Ik merk het aan mijn lichaam en huid.. veel strakker en ik krijg er meer energie van! Echt een toppertje!

Amazing

De smaakjes zijn super lekker en een geweldige toevoeging aan eiwitshakes, koffie en ook kwark

Top producten en snelle levering! Dat worden weer heerlijke ontbijtjes met al die flavour shots :)

Toppers!

Top-producten en top service vanuit Personal Protein. Bestellingen worden snel geleverd, leuke aankleding en goede producten!

Top flavour shots!

Wij gebruiken de shots voor van alles, bijv. door de yoghurt of om wat lekkers te bakken. Echt fijn dat er ook steeds weer nieuwe smaken komen. De apple cinnamon en de vanille smaak zijn onze favoriet en bestellen wij steeds weer opnieuw. Ook snelle (brievenbus) verzending!

Even zoeken op de site, maar topconcept

Op de site krijg je iedere keer die irritante melding van €5,- korting bij aanmelding voor de nieuwsbrief. Heb ik me al eens voor aangemeld. Vond ik te veel mail. Vind het concept van whey zonder smaak heel erg fijn. Lekker zelf kiezen, heel veelzijdig.

Verslavend lekker!

Ik ben groot fan van de smaakjes. Deze kan je door de yoghurt, eiwitshakes, door baksels doen en maak er zelfs limonade mee voor mijn kinderen! Echt top!

Super fijn na het sporten, en ook nog is SUPER LEKKER!!

Ik vind Personal Protein echt een top oplossing, omdat je elke dag een ander smaakje kan kiezen. Elke keer na het sporten kijk ik weer uit naar mijn heerlijke eiwitshake!

Snelle en nette verzending

Rond Black friday een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Helaas zijn het niet mijn favoriete smaken, wat chemisch. Maar zoals bekend, smaken verschillen. Goede service, goed verpakt en snel verzonden. Erg tevreden verder!

Een hele goede en snelle service. Ik ben er heel blij mee en zou niks anders meer willen

Fijne shotjes die je in zo veel dingen kan gebruiken. Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, fijne producten en altijd een leuk persoonlijk kaartje bij elke bestelling.

Snel en netjes verzonden, bedankt

Word netjes geholpen, producten zijn geweldig goede smaken

Goede service en heerlijke vegan proteine poeder

Ik ben een hele tijd opzoek geweest naar vegan proteine poeder die lekker smaakt. Met de soya en pea proteine poeder en de vele smaken heb ik eindelijk heerlijke vegan shakes gevonden!!

Bestelling is keurig verpakt met leuk persoonlijk kaartje. De whey is top en de vanille shot favoriet!

Hele fijne producten

Ik ben erg fan van de eiwitshakes en de pre workout

Blij mee

Blij met de ontdekking van de shotjes. Ik gebruik ze voor baksels, voor in de kwark en in de koffie/cappuccino. Wordt het een stuk lekkerder van

Super product

8 heerlijke smaakjes besteld. Ondertussen allemaal geprobeerd en ze zijn super. Lekker door de kwark of door je eiwitshake en het voordeel dat je makkelijk kunt wisselen van smaakje. Gebruik het nu al ruim een jaar en raad het iedereen aan.

Geen andere keuze om PBP producten te kopen, dus soort van verplicht

Ik vind de verzendkosten echt te duur gekeken naar deze tijd en er met deze artikelen amper tot geen retouren zijn. Gezien veel sporters ook bij body&fit besteld zou ik graag zien dat de producten van PBP ook daar verkrijgbaar zijn. Of dat PBP de producten uitbreid met bekende merken zoals barebells etc.

Er lekker om zelf samen te stellen

Nu een paar dagen bezig en vind het erg fijn dat ik iedere keer een ander smaakje kan kiezen.

Heerlijke flavour shots maar repen minder

De flavour shots zijn heerlijk en je hebt maar weinig nodig om smaak toe te voegen. Echt top. Had ook een probeer box repen besteld maar ben daar minder over de spreken. Aparte consistentie van de reep en smaak oké. Ik houd het de volgende x alleen bij de flavour shots