Helemaal goed

Snel geleverd en heerlijke producten. Leuk pakketje met een attent kaartje!

TOPPIE

Goede service, snelle levering. Goed spul voor mooie prijs.

Snel geleverd en goede producten

De producten waren snel in huis. Het is fijn aan de eiwitpoeder dat je er zelf smaak aan kunt geven. Ook kun je de smaak shots voor andere dingen gebruiken, bijvoorbeeld door je yoghurt. De smaak shots smaken niet chemisch, maar zijn heel lekker!

Nu al super tevreden

Heb verschillende soorten supplementen gekocht. Bij alles staat er goed omschreven wanneer je het kunt gebruiken. Snelle levering was top! En dat in de black Friday / week. Moet de supplementen nog gaan gebruiken maar ik ben haast overtuigd dat ik daar ook tevreden over ben!

Top producten

Wat zijn deze proteïnes toch heerlijk en makkelijk. Haast en snel de deur uit: reep meenemen.s’ Morgens een Shake en uitkiezen maar voor de smaak, heerlijk, kan niet meer zonder.

Wat een fijne Shake. Vooral het toe kunnen passen van smaken is TOP!

Kwaliteit is top. Smaken ook. Goed verpakt en keurig geleverd! Top!

Prima ervaring , iedere keer weer!

Makkelijk te bestellen, heel veel keus squeezes, Lekkere smaken !

Perfect!

Goede producten Snelle levering!

Super snel geleverd!

Direct de volgende dag geleverd met een leuk briefje erbij!

Heerlijke shots vol smaak

Fijn wheypoeder voor in mn baksels en de shots zijn heel smaakvol!

Weer super tevreden met mijn bestelling. Ik had een verkeerd product gekregen maar dit is binnen 5 minuten opgelost, super!

Geweldige producten

Heel fijn bedrijf met geweldige producten die je naar eigen smaak kan maken. Met een altijd leuk persoonlijk geschreven briefje.

Goede, snelle levering en mooie producten!

Snelle levering, ook met black friday. De proteïne pannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt met wat fruit & de vegan pea-Shake een heerlijke Shake om te drinken met de smaakmakers.

Fijne whey

Fijn dat de whey isolate neutraal van smaak is, zo kan ik het in iedere shake of bakrecept gebruiken. Smaakjes caramel en notella zijn favoriet, notoreo en speculaas vind ik wat minder uitgesproken. Benieuwd naar de andere flavour shots

altijd goed!

Personal protein is snel! heeft goede service en is ook erg persoonlijk! Ik bestel er nu al een aantal jaar m'n flavorshots, en ben nog steeds dik tevreden. Ga door door, Personal Protein :) !!

Top producten, snelle levering

Ik ben zeer te spreken over de producten van Personal Proteïn. Goede kwaliteit whey en de shotjes met verschillende smaakjes vind ik echt een uitvinding! Snelle levering, goed verpakt, helemaal top!

Je eigen smaak toevoegen aan je eiwitten. En eindelijk geen buikpijn

Top product en ideaal samen te stellen

Door het gemak van de verschillende shot kan je iedere keer makkelijke switchen van smaken. Hierdoor kan je per dag kijken waar je zin in hebt. Ook is de proteïne erg vol en romig van smaak.

Tevreden!

Altijd snel geleverd en top kwaliteit whey isolate! :)

Super snelle levering!! Milieu bewust en mooi verpakt!! Erg blij

Hele lekkere en kwalitatief goede producten

Ik bestel regelmatig bij Personal Protein. Sterker nog, ik heb inmiddels bijna alle producten in de kast staan. De kwaliteit van de producten is gewoon heel er goed. Er zijn van alle producten voldoende smaken waaruit je kan kiezen, waardoor een product nooit gaat vervelen. Voor mij is het duidelijk dat ik niet meer zal overstappen naar een ander merk.

Ontzettend lekker. Geen chemische nasmaak. Erg fijn dat je per keer je smaakje kan kiezen. Absoluut een aanrader

Fijne producten

Ik ben vooral verslaafd aan de pancakemix... ik maak deze pannekoekjes ongeveer 3 x in de week! Heerlijk. Ook de whey protein isolate gebruik in na elke workout... elke keer voeg ik een ander smaakje toe! Ideaal. Nu ook de eerste x de isotone sportdrank gekocht ook deze ben ik tevreden over

Top producten, mooi design, goede service en een personal note

Top producten!

De producten snel ontvangen en toen begon het feestje al! Persoonlijk berichtje mooie producten. Vervolgens aan de slag gegaan en heerlijke cake en shake gemaakt! Ik raad dit product aan iedereen aan