Goede snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, fijne producten!

Blij met weer een bestelling van Personal Protein. Dagelijks gebruik ik eiwitpoeder en de flavour shots in mijn havermout. Goede en snelle levering!

Top product en service!

Super snelle levering, goede kwaliteit whey, (te) veel lekkere smaakjes die het ook prima doen in kwark/yoghurt enz...voor mij een uitkomst omdat er normaal een 2kg pot stond in 1 smaak, die uiteindelijk wel gaat vervelen!

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Site is makkelijk in gebruik, duidelijk en overzichtelijk. Bestelling geplaatst, snel verwerkt en goed ontvangen. Producten bevallen me erg goed, en de shots kun je overal voor gebruiken, top!

Goede producten, snelle levering

Ik ben blij met de personal protein producten en het was ook fijn dat het bedrijf super snel leverde.

Heerlijke shots

Ik gebruik nu al een tijdje de proteine shots en ben er super blij mee. Met name de vanille en blueberry zijn heerlijk!!

Blij mee

Altijd snelle verzending! Goed ingepakt!

Snel geleverd en een raak je niet op uit gekeken

Eerst bestelde ik overal proteïne met smaakjes. Elke keer raakte ik hier op uitgekeken terwijl de pot nog niet leeg was. Best zonde. Dit is een chille oplossing waarbij je zelf een smaakje kan toevoegen. Hierdoor raak je er niet snel op uitgekeken. Ohja en de pancake mix is ook top!

Bestelling kwam er snel aan en het is gewoon goede kwaliteit.

Snelle verzending en fijne producten!

Heerlijke producten met goede macro’s. Heel goed concept, waardoor je veel smaakvariatie hebt!

Hele fijne Whey!

Ik vind het een super concept en het is een hele fijne Whey. Ik ben nogal snel uitgekeken op een smaak. Ook verplicht je jezelf al gauw om een zak leeg te maken ook al vind je hem niet lekker. Dit omdat kwalitatieve Whey al gauw iets duurder is. Dit is echt ideaal voor mij. De druppels zijn ook heerlijk in de kwark en zo is het makkelijker om een hele bak kwark leeg te eten. Wanneer deze pot leeg is en de druppels op zijn zal ik zeker opnieuw bestellen!

Werd erg blij van mijn eerste pakketje, zag er goed uit! Fijne producten

Super goede service

Snelle levering en goede service

Duidelijke communicatie, fijne producten en snelle levering

Al een aantal keer besteld bij PP. Elke keer fijne producten mogen ontvangen en een leuk persoonlijk kaartje erbij! Keep on going!!

De shots zijn erg fijn! Ga hier zeker vaker bestellen

Verrijking

Heerlijke toevoeging in je kwark bijv. qua smaak. Verschillende smaken zijn echte aanraders!

Uitstekent!!

De pre-workout was erg intens en gaf ontzettend veel energie. Vond de tintelingen wel heftig de eerste aantal maal. Maar de ervaring was uitstekent!

TOP

Of ik mijn ervaring wil delen, die is kort maar krachtig!!!! Top, makelijk te bestellen snel geleverd en ook nog een een persoonlijke boodschap ! Ik ben fan!!!

vervang mn ontbijt door de dieetboeken deze vult goed en is goed van smaak dmv de gekozen smaken.

Wauw

Levering was super snel! De smaken zijn verrukkelijk. Ik gebruik ze op moment voor het bakken. De smaak is erg goed. Ik ben er super blij mee

Uitstekend! Top service en goede producten.

Ik heb een super goede ervaring met Personal Protein. Ze leveren altijd snel en hebben goede producten die niet chemisch smaken!! De dag voor black friday (einde van de middag) startte er een kortingsactie van 20% korting op alles. Ik had net een paar uur daarvoor besteld en mailde dat ik dit wel jammer vond. Ik werd snel geholpen en kreeg een kortingscode voor mijn volgende bestelling. Helemaal super. Een top service, bedankt!

Snel lekkere pannenkoekjes op tafel dankzij deze mix!

Het liefst eet ik dit iedere dag als ontbijt en lunch!!

Heerlijk vooral de variatie

Ik vind het heerlijk dat ik kan switchen van smaak in de eiwit shakes. Ook om te bakken is dit fantastisch

Super fijn voor beginners

Ik begin net met het nemen van voedingssupplementen en de site heeft mij geholpen in de beste keuzes en is heel gebruiksvriendelijk. Top service

Flexibel

Doordat het product op zichzelf smaakloos is kun je er van alles mee maken. In de eerste dagen al gebruikt in smoothies en bananen pannenkoekjes. Maar voor wat extra smaak gooi ik er een shot door heen en dan is het helemaal af! Aanrader dus, ook gewoon als Shake