Goede shakes met lekkere smaakjes

Producten zijn van hoge kwaliteit. Super fijn dat je elke dag een andere smaak kan pakken. De prijs is ook niet te duur, een pot eiwitten heb je al voor rond de €20 euro. Ik gebruik de smaakjes niet alleen voor mijn shakes maar ook voor in de kwark om die wat lekkerder te maken.

Snelle service flavourshots zijn top!

Ik heb een probeer pakket met eiwitpoeder en flavourshots besteld en een probeerpakket met protein bars. Het eiwitpoeder gebruik ik als toevoeging op mijn baksels. Flavourshots zijn lekker, je hebt niet veel nodig om iets op smaak te krijgen. De repen ben ik niet heel enthousiast over. De enige reep die ik wel okay vond was de pistache. De andere smaken vind ik niet zo lekker. Ze waren of aan de droge kant of ze hadden een vreemde nasmaak.

Snelle levering en goede producten

Fijne en goede producten. Verschillende merken geprobeerd, Personal Proteïn blijft de favoriet.

De pre workout werkte uitstekend

Door de pre workout had ik meer uithoudingsvermogen en kracht! Werkte uitstekend!

Tevreden

Super tevreden. Goede bezorging. Stevig en fijn verpakt. Snel thuisbezorgd. Vanille shot erbij besteld, erg lekker. Tevreden over de eiwit, laag in suikers. Met een hele fijne beker erbij geleverd.

Vegan bars zijn okay maar niks speciaals

Ik heb last van whey proteine maar vond de vegan bars ook een rare na smaak hebben. Er zit ook minder proteine in (maar 12g) dus misschien dat ik die andere varianten ga proberen.

Ik heb de breakfast shake en de protein blend. De breakfast shake gebruik ik op vroege ochtenden wanneer ik weinig tijd heb om te ontbijten. Erg lekker. Soort snelle havermout pap. En de protein blend gebruik ik als aanvulling van mijn eiwitten door mijn havermout heen. Lost goed op. De smaakjes zijn lekker. Zelfs door de koffie.

Fijne variatie

Heel tof dat je zo makkelijk kan variëren met smaakjes!

Ik ben zeer tevreden over de producten!

perfect!

Mijn bestelling was erg snel binnen, alles zag er netjes uit en ik kreeg zelfs een lief persoonlijk berichtje bij! Ik ben fan van het concept en de smaken (notoreo & peach) zijn top, het smaakt zelfs lekker met water!

Super fijne producten met snelle levering!

Heerlijke producten van Personal Proteïn mogen ontvangen. Geniaal wat je met de flavours kunt doen. Gebruikt voor mijn shakes maar ook voor baksels. IDEAAL! Dat ik deze nog niet eerder had ontdekt. Personal Proteïn, bedankt voor t maken van deze fijne producten!

Minder dan verwacht

Ik heb met veel ongedult gewacht op mijn shake maar is helaas wat tegen gevallen Op zich een goede shake zeer goed oplosbaar maar de smaken vallen tegen want ik heb er een nare nasmaak van he heb het gevoel dat de smaken die erbij zijn wat raar zijn ze doen me denken aan van die vaper liquids ... ofwel ligt het aan die ene smaak dan ...

Heerlijke smaak!

Dankzij de flavour shots van my personel protein Raak ik niet meer uitgekeken om mijn eiwittenshakes te drinken! Zeker een aanrader voor iedere sporter!

Hou van het concept

Ik was vroeger de smaak van een shake altijd beu na een paar keer maar nu kan ik zelf gewoon kiezen wat ik wil, ik vind het geweldig

Mijn eerste bestelling en ben er super blij mee! Ook heel leuk dat je de smaken voor veel meer lekkere dingen kunt gebruiken:)

Goede producten

Goede producten. Snel geleverd en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij!

Super service en fijne producten

Al meerdere malen producten besteld en elke keer weer tevreden.

Top producten!

Alles van Personal Protein is echt top. De repen zijn lekker, voor de shakes kies je elke dag een nieuwe smaak en dan niet te vergeten het hippe shakertje om het af te maken. Kortom helemaal fan!

Ziet er mooi uit, is lekker en bezorging is snel!

De shots zijn heerlijk in de koffie en kwark, pindakaas heerlijk! Service ook heel snel en goed, er was iets met een product met vervoer niet goed gegaan, en er werd direct op gereageerd! Super!

Lekkere toevoeging

Lekkere en fijne toevoeging op mijn kwark of baksels! Snelle levering en ruime keuze in smaken.

Super makkelijk te variëren in smaken

Dit is de enige eiwit noorder waar ik geen opgeblazen gevoel en waar ik geen buikpijn van krijg

Wei verrast bij ontvangst.

Bij het openmaken van het proefpakket werd ik al Wei verast. Super netjes verpakt. Mijn eerst shake heb ik met karamel shot geprobeerd. Mijn fout was dat ik te veel van de shot toe heb gevoegd. Dat is het enige wat ik miste. Een indicatie of voorbeeld van hoeveelheid shot. Aangezien de smaak erg goed is bij weinig toevoeging. Jullie hebben aan mij zeker een nieuwe klant. Super blij met jullie product. Gr Dennis

Heerlijke producten en goede service

Nog nooit teleurgesteld na het ontvangen van een bestelling Wat je ook aanschaft, het is goed. Daarnaast ook een top service. Volgende bestelling volgt snel;-)

Positief verrast door de verfijnde smaken en substantie

Op Instagram zag ik de whey en de flavour shots regelmatig voorbij komen. En toen mijn voorraad weer aangevuld kon worden toch dit merk gaan proberen. Nu wil ik niets anders! De substantie van de whey is perfect, niet stoffig of poederachtig. Het blend perfect! Ik heb er 4 flavour shots bij besteld en tot nu toe is caramel en cookie mijn favoriet, maar heb er nog vele te testen. Echte aanrader!