Goede kwaliteit en smaak !

Al veel soorten Protein geprobeerd, maar hier ben ik echt fan van ! De smaak kan je zelf bepalen en dat maakt het erg fijn.

Heerlijke shake! En leuk idee met de shots

Je kan zelf kiezen welke shot smaak je wil ! Echt een aanrader en heerlijk de afwisseling. Goede service!

Lekkere smaken!

Ik had de proefverpakking besteld voor mijn vriend. Hij was eerst een beetje sceptisch en zei dat je dit ook gewoon kunt kopen bij de Kruitvat. Dus ik was lichtelijk teleurgesteld. Toch bij het uitproberen was hij verrast en waren de smaken kokos en mango erg lekker! Ik zou dus alleen wat doen aan de verpakking om er echt een luxe uitstraling van te maken en dat je daarin al laat blijken dat t niet zomaar van de Kruitvat is! :)

Fantastisch eenvoudig de lekkerste smaken voor je ontbijt.

Zeer positief!! Ik ben vooral enorm blij met de grote diversiteit aan smaken, zodat er in ons gezin van 5 voor elk wat lekker bij zit. Dank jullie wel!

Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje, lekkere flavour shots en de shaker werkt prima en heel efficient! Al met al hebben jullie er een blije nieuwe klant bij!

The absolute best

De beste proteïne poeder die ik gehad heb. Lost perfect op en de verschillende smaken zijn top! Waar je bij andere poeders de eiwitpoeder zelf nog proeft in je shake, is dat bij deze totaal niet zo.

Fantastisch!!!

Mijn kwark waar ik de flavour shots voor gebruik is nu echt epic van smaak!!! Ik ga ze allemaal sparen!

Geweldig product

Super lekkere smaken, super goede service en een snelle levering. Zeker de prijs waar ze het product voor verkopen, is het echt een super product. Ik ga niet anders meer nemen. :-)

Goede Producten

Erg goede whey en lekker ;)

Op tijd bezorgd en lekker.

Heerlijke producten en snelle levering

Het zijn echt heerlijke producten, een snelle levering en echt super leuk dat er een hand geschreven kaartje bij zit.

Heel tevreden

Prima product en snelle verzending. Goede service

Ik bestel hier de breakfast shake. Deze is snel gemaakt en voedzaam. Door de verschillende shots kan ik makkelijk variëren in smaak. Top!

Heel tof product, alleen het soya smaakje viel een beetje tegen.

Personal Protein vind ik een tof product en ik vind het heel fijn dat je smaakloze proteinen kunt kopen. De smaak van de vegan proteinen viel alleen een beetje tegen. Ik moet nog een beetje mijn weg vinden met doseren denk ik, of een keer de gewone eiwitshakes proberen.

snelle levering en heerlijke producten.

Super lekkere shakes en top levering!

Ik vind de smaakjes heel lekker. Ook is het fijn dat je elke dag een ander smaakje kan nemen zodat je niet alleen maar hetzelfde drinkt. De levering was snel en de producten kwamen allemaal netjes aan. Het handgeschreven kaartje is ook echt een leuk extraatje!

Goede producten, goede service

De shake is heerlijken en doordat je kan wisselen met smaken Is het perfect vol te houden!

Zalig!

Super om zelf je shake samen te stellen! En de shots zijn ook lekker in baksels en gerechten, ideaal

The best flavour shots

Elke ontbijtje is weer een feestje als je de flavour shots toevoegd aan je havermout of kwark. Heb nu al aardig wat smaken geprobeerd en stuk voor stuk aanraders.

Goede smaak!

Lekkere smaak, ruikt erg sterk. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een goede smaak. Ik kan er dus lang mee doen!

Subtiele, maar toch goed aanwezige smaak!

Nooit meer 10 verschillende grote potten met smaken in huis! Bars ook top en HEUL vullend!

Super product

Mijn zoon is er erg blij mee en met alle smaken steeds een nw shake!

Super snel in huis

Erg lekker en erg geconcentreerd weinig van nodig goed smaak.

Snel, persoonlijk

Ik had de producten snel in huis en vind het top dat er een hand geschreven briefje bij zat!! Daarmee onderscheid je je mooi van de rest:-) daarnaast vond ik het netjes verpakt, niet alles los in 1 doos gegooid;-) Het was m’n eerste bestelling en ik ben super tevreden! Jullie hebben er een nieuwe klant bij. Ik doe dus nu gewoon een Vanille shotje in mn cappuccino:-) Ga zo door!

Lekker en geen klontjes!

Fijne Shake en mooi verpakt bezorgd. Ben er blij mee!