Goed product en hele goeie service ik had een verkeerde flavour shot gekregen .daar een mail over gestuurd daar wordt gelijk op gereageerd dikke 10
Ik ben hartstikke tevreden, wat een uitkomst! Voorheen bestelde ik ergens anders meerdere potten om zo te kunnen variëren met de smaken. Nu kan ik elke dag een andere smaak kiezen of smaken mixen, echt top! daarnaast is de whey ook super fijn te gebruiken in baksels. Klontert niet gauw en krijgt geen andere smaak. De shots kun je ook hartstikke goed gebruiken als toevoeging voor baksels en kwark. Super snelle levering en netjes verpakt. Top concept, ik ben fan!
Hier doen we het voor Pleun, goed om te horen allemaal! Groetjes Ewout
Ik ben tevreden
In de ochtend ben ik geen brood eter.Dus jullie shake met de verschillende keuzes qua smaken is voor mij gewoon perfect!
Dankzij de repen en eiwitpoeders van personal protein behaal ik mijn eiwit behoefte en ga ik nooit meer de deur uit zonder ontbijt. Ik kan niet meer zonder!
Good to hear Jannah! Groetjes Ewout
De levering was super snel. Ik was al bekend met de producten, die zijn echt top. Heerlijke smaakjes ook.
Goede kwaliteitsproducten, overzichtelijke en informatieve website, vriendelijke benadering en snelle verzending. Top dus
Top om te horen allemaal Wim! Groetjes Ewout
Inmiddels meerdere keren bij Personal Protein besteld en het is iedere keer weer top! Snelle levering, goeie producten en altijd leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit. Dikke aanrader!
Live is the mode of action and proteins!
De producten die Personal Protein levert zijn van zeer goede kwaliteit en beloven wat men zegt. Poeders: Ik gebruik nu zelf al een tijdje de Blend. Een hele goede fijne poeder die niet korzelig smaakt. Hij is hoog in eiwit gehalte en redelijk laag in calorieën. Shots: Wat een fantastische uitvinding. Hierdoor is zelfs twee keer kwark op een dag eten geen probleem. Het dagelijkse toetje met kwark voelt echt als een feestje door elke dag een andere smaak te kunnen kiezen. De shots gaan lang mee en worden ook in baksels en andere dingen gebruikt als vervanging van ongezondere suikerproducten. Eiwitrepen: Smaken zijn goed en van de meeste eiwitrepen de macro's ook. De Peanutbutter echter bevat wel heel veel calorieën vergelijken met het aantal eiwitten. Hij is wel lekker maar, mijn inziens, redelijk ongezond gezien de verhouding in de macro's. Favoriet tot nu toe is de choco-coconut. Levering: De levering is meestal binnen 2 dagen. Altijd goed verpakt. Misschien soms wel iets te. In het kader van verduurzaming zou hem hier eens aan kunnen denken. Het persoonlijke kaartje maakt het wel af. Al met al zeer tevreden over de producten en levering van PP.
Thanks voor je uitgebreide review Jordi, hier kunnen we wat mee! Groetjes Ewout
Vind hem echt heerlijk ook doordat je zelf de smaak kunt toevoegen. Hou je van zoet doe je iets meer en zo kun je zelf regelen hoe je je shake hebben wilt.
Goede snelle levering, goede kwaliteit, mooi de handgeschreven kaart erbij
Snelle en persoonlijke service. Collageen en whey isolaat, prima in te nemen. Geen nare smaak en lost goed op
Hier spreekt een personal protein fan! Toen de bodem van mijn eiwitpoeder pot in zicht kwam, dacht ik eigenlijk van verdorie nu ben ik te laat met bestellen en zit ik een tijdje zonder. Maaar niets van waar, einde van de middag mijn bestelling geplaatst en de volgende ochtend had ik het al binnen! Zoo chill en zat er ook nog een persoonlijk berichtje bij. Hoe leuk!
Hahah welcome bij het fan-clubje Sara! Groetjes Ewout
Fijn geholpen met de chat service online. Dank daarvoor!
De Vegan Soy Isolate besteld een paar maanden terug. Helaas beviel dat niet zo goed. Heel jammer, want ik zie altijd zoveel goede reviews en was heel benieuwd naar de verschillende flavour shots. Nu heb ik (na de pot dus een paar maanden onaangeraakt op mijn kast te hebben staan) een mailtje gestuurd naar Personal Protein en kreeg ik binnen een uur reactie dat ze me een try-out pot van een ander product toe gaan sturen! Super fijn, zo heb ik zelf niet het gevoel dat ik geld heb weggegooid en kan ik ook nog iemand anders blij maken met de Vegan Soy Isolate die ik nog heb staan :) Thanks PP!
Fijn om te horen dat je je alsnog goed geholpen voelt Wietske! Hopelijk is alles nog goed gegaan en bevallen :) Groetjes Ewout
Snelle levering, mooie spullen (leuke teksten :-) En prima smaak. Prima opvolging :-) Ik had iets "dikkere" shakes verwacht maar ze zijn prima. De ene smaak iets beter dan de andere (CinnamonApple is wel wat chemisch). Ik wil meer ! Meer smaken, meer toepassingen ! Nu nog een app! ;-)
Emily! Je kunt de shakes wat dikker maken door minder water toe te voegen, of door het poeder te mengen met (plantaardige) melk. Misschien helpt het voor je! Hahah en working on it! Groetjes Ewout
Zowel het eiwitpoeder als de shots zijn super. Fijn om te kunnen variëren qua smaak.
Personal Protein is altijd snel met het verzenden/leveren en de keuze aan smaakjes is groot, heel fijn!
Ik heb de diet shake besteld. Ik moest in eerste instantie wel wennen aan de structuur. Hij is wat dikker, en soort dunne pap. Maar na 2 a 3 keer drinken, vond ik het juist fijn! Zo heb je echt het u use dat je echt waar binnenkrijgt. Ik ben daarna goed vol en zit vol energy. Ook heb k de whey protein isolate voor na het sporten. Super! De flavor shots zijn lekker, niet alleen door de shakes, maar ook door het water. Ook mijn kids drinken dit nu ipv ranja! Pas op dat je dan wel echt een heel klein beetje doet want ze zijn sterk van smaak.
Goed om te horen dat alles zo goed bevalt Michelle! Groetjes Ewout
Ik heb al een hoop shakes geprobeerd, maar dit is echt een uitzondering. Na een poosje ben je 1 smaak wel zat maar door dit concept kan ik elke dag wat anders kiezen! Heb dit aangeraden aan een aantal vrienden en die zijn er ook erg tevreden over!
Ohyes, nooit meer grote potten in één smaak Isabel! Groetjes Ewout
Top kwaliteit van heerlijke en eerlijke producten. I love it
Gebruik meerdere producten van Personal Protein en is altijd even goed! Of het nu de Power Shake, pure whey isolatie, Pancake mix is. Ook de shotjes zijn top! Hoe fijn is het dat je de smaak kan maken waar je op dat moment trek in hebt! Levering altijd snel, en superleuk dat er altijd een handgeschreven kaartje bij zit! Ik ben fan!
Op advies van Lotbeukers heb ik de whey isolate gekocht. Ik mijn baksels zijn nu helemaal top. Met andere whey werd het heel droog maar dit is echt top. En de smaken zijn heerlijk.
Leukkk goed om te horen Esmé! Groetjes Ewout
Lekkere shake met goede voedingswaarde. 4 smaakjes erbij om af te wisselen. Smaakjes doe ik ook wek eens in mijn havermout pap of smoothie!