Snelle en goede service

Super snelle service, had mijn pre work out binnen een paar dagen in huis met een leuk kaartje erbij, gratis sample en nog wat korting op de volgende aankoop. Top! Het product zelf ben ik nog aan het uitproberen.

Snel verstuurd en goed overzichtelijk qua webshop

Goede vegan proteïne shakes

Hier mijn vegan soy protein shakes besteld met de smaken blueberries, mixed fruits, cookie en chocolate. Alleen de cookie valt mij echt tegen, maar de rest is heerlijk! De shake heeft ook geen vieze of sterke smaak zoals je vaak hebt bij vegan shakes. Ook het bestellen ging makkelijk en het was de volgende dag al binnen!

Top product snel geleverd en naar eigen smaak te doseren.

Vaak denken mensen dat eiwitshakes nodig zijn voor bodybuilders en dat je hier voor elke dag naar de sportschool moet. Ik gebruik de eiwitshakes na een golf ronde om mijn spieren aan te vullen en hierdoor soepel te blijven. Ik vindt het een super fijn product omdat je zelf de sterkte van smaak kan toevoegen. 1 ding is zeker ik ben een nieuwe blijvende klant!

Goede aanvulling

Lekkere smaken. Lekkerder met melk dan met water. Handige voorraad pot.

Eiwit waar een heerlijke smaak aanzit!

Makkelijk te bestellen. Eiwitten die het herstel versnellen. Met de shots steeds een andere smaak. Reepjes of Shakes met Personal Protein is je keuze zeker goud waard

Top service, lekkere producten

Hele goede service en eiwitpoeder en pancakes heerlijk. Ze waren 1 artikel vergeten maar binnen 1 dag opgelost!

Fantastisch!

Bestel al vaker bij personal protein en de bestellingen worden altijd super netjes en op tijd geleverd. Bij mijn laatste bestelling miste ik helaas een bus pure whey isolaat. Even een mailtje erheen, supersnel antwoord en de volgende dag de ontbrekende bus in huis met een excuus kaartje en een leuke tas! Top service!!

Redelijk

De pre-workout is goed, de minpunten zijn dat er geen scoop-bekertje inzit en dat het uitgedroogd is(brokken aan elkaar geplakt) Smaak tropical is goed wel zuur.

Goed product

Snelle levering en goed product. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat :)

Snel volledig en vriendelijke afhandeling

Bij iedere bestelling een klein handgeschreven berichtje ,heel verrassend in deze tijd waar aals hard en zakelijk is

Snel en lekker

Snelle levering van het kennismaking pakket. Zag de losse flesjes niet zo zitten maar werkt makkelijk en de smaken zijn heerlijk

Van Shake tot ontvangst pakket personal

Vond het een groot pluspunt dat ik per dag zelf de smaak kan bepalen en dan bij openen pakket nog eens een super persoonlijk en hand geschreven motivatie bericht erbij

Super product

Wat ben ik blij met de proteïne! Nooit meer hoef ik iets weg te gooien omdat ik smaak verschrikkelijk vind. Hoe fijn is dat!

Uitstekende producten en snelle levering

De bestelde producten waren boven verwachting goed en lekker. Hierdoor ook direct een nieuwe order geplaatst toen de vorige bijna op was. Zoals aangegeven op de website was de levering de dag na de bestelling binnen. De meegeleverde korte persoonlijke boodschap was daarnaast een kers op de taart.

Snelle levering van fijne en lekkere producten

Eerste keer besteld bij personal protein, geen gedoe, je krijgt een track and trace waardoor je weet wanneer het komt. Je kan zelfs aangeven als het op een bepaalde dag niet uitkomt. Levering was vlot en de bestelling was netjes ingepakt. Ik ben tevreden! Fijn dat er vegan producten zijn!

Snelle levering, geen onnodige hoeveelheid verpakkingsmateriaal en ook daadwerkelijk gekregen wat ik besteld had. Heel fijn!

Goed idee maar moet nog even an de smaak werken

Ik vin de idee heel leuk maar de smaak van de kleine flesjes is niet so lekker ( voor mij). De design ziet erg cool uit maar je kunt de zwarte plastic niet recyclen. Daarom ben ik niet erg blij mee. Maar ga verder. De ideen zijn topper.

Heerlijke shake met shots!

Ik had de diet versie besteld en 2 smaken shots, mango en banaan , het was erg snel binnen met een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij. Ik vind de shake en de smaakjes erg lekker! Ik gebruik ze als maaltijdvervanger en kan er de hele ochtend op teren, wat het verder gaat doen in kilo's is nog af te wachten. Ik ben tot nu toe dik tevreden!

Snelle levering, aardige mensen

De levering was snel. Omdat ik alleen flavour shots bestelde en geen eiwitten, kreeg ik een aardig mailtje met de vraag of ik ze kon vertellen waar ik de flavour shots wilde gaan gebruiken. Een ongeveer automatisch mailtje, maar toch leuk dat ze het rechtstreeks vragen. Komt toch weer persoonlijk over :).

Super,uitstekende levering en goed product

Heel leuk bedrijf met een prettige vrolijke opzet . Duidelijke uitleg wat het product bevat en waar het voor dient. Het product is ook heel lekker !

Snelle levering, leuk persoonlijk berichtje erbij.

Helemaal prima!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit eiwitshakes had gedronken, maar dankzij Lot Beukers haar insta en boek heb ik deze gekocht. Ik was uiteraard zo nieuwsgierig dat ik ook een losse shake proefde en dat viel zeker niet tegen! Nu kan ik aanraden om hem met melk te drinken, dat zorgt voor meer proteïnes en maakt het lekkerder dan met water. Bovendien is het super handig dat je verschillende smaakjes kunt kopen om je shake of baksel op smaak te brengen. Erg top dus! Bovendien was het persoonlijke kaartje echt de kers op de taart, zo klein, zo weinig moeite, maar toch zo speciaal!

Erg blij met mijn aankoop!

De whey isolate heeft een lekkerdere smaak dan andere merken whey en het is top dat je zelf kan beslissen of en hoeveel smaak je toe wil voegen met de smaakjes. Ook is de whey prima in recepten te gebruiken. Daarnaast ziet zo'n zwarte pot er ook nog mooi uit in mijn keuken. Ik ben om!

Flavour shots besteld en erg snel geleverd! Ik ga hier zeker vaker bestellen!