Enorm blij met de snelle levering en de goede kwaliteit!

Goede servies, geweldige producten, snelle levering!

Altijd top!

Bestel hier regelmatig! Ben fan van de producten en de snelle levering. Bij elke bestelling altijd een handgeschreven briefje en dat maakt het helemaal af :)

Top assortiment

Fijne producten, genoeg keuze en snelle service.

Even wennen maar ben benieuwd

Nog niet heel veel gebruikt, vooral in baksels(van Lot Beukers die jullie producten nu ook test)! Maar de dingen die ik heb gebruikt zijn lekker!

Een wereld van verschil deze ondernening

Ik gebruik de eiwitten, green juice en luminous dagelijks en vind het superspul. Nu ben ik me aan het verdiepen in darmen Helen en tjonge wat leer ik veel. Dank je wel Jesse en team Goede service, snel in huis, vriendelijk team en je kan altijd vragen stellen Super

Super goede uitvinding

Heeeerlijke producten deze flavorshots. Helemaal fan van de cookie door mijn kwark, de caramel,vanille, hazelnoot etc door de koffie of ijskoffie, de blueberry en multifruit door mijn water. Ik drink zo veel makkelijker veel meer water. Mijn kast ligt inmiddels vol met alle smaakjes. Enorm blij mee :D

Super product & Super snelle levering

Makkelijk te mixen en lekkere smaken en lekkere afwisseling!

Hele goede service en ik als klant heel blij

Via Facebook had ik contact met jullie gezocht om mij te helpen met het make van een keuze voor welke producten ik zou kiezen. Ik ben toen enorm goed geholpen en was hier erg blij mee. Een paar dagen later kreeg ik mijn bestelling binnen, met een super gave tas erbij en nog 2 proteïne repen!! Ik wilde jullie toen bedanken, maar ben dat helemaal vergeten en dit kan nu perfect via deze review! Dus bij deze heel erg bedankt voor de goede service, ik ben er erg blij mee!!

Geweldig!

Bestelling kwam heel snel binnen en is hele goeie kwaliteit. De kwaliteit prijs verhouding is ook echt perfect

Het geef mij gewoon een boost bij het trainen

fantastich gebruik en zeer lekker. Kijk elke dag uit naar mn volgende shake haha

Levering super, producten super, aanrader!

Producten worden altijd super snel verzonden/ geleverd. De producten zelf zijn ook super, kan niet beter! Volgende keer bestel ik zeker opnieuw hier !

Het beste product en bedrijf wat er is!

Wat zeg ik, de beste producten! De flavourshots, repen, eiwitpoeder, pancakemix.. Alles staat standaard in mijn voorraadkast. Het past perfect bij de invulling van mijn voeding. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de service ;-) Ze zijn altijd bereikbaar, een super snelle levering, bij elke bestelling een leuk kaartje en regelmatig kortingscodes. Dat samen met de top kwaliteit maakt Personal Protein één van mijn favo bedrijven om te bestellen. Aanrader dus!

De helft van mijn producten niet ontvangen. Bleek een fout gemakt te zijn. Achteraf bleek het niet meer leverbaar te zijn. Afgesproken geld retour. Dit ging ook al niet goed. Eerst een deel (goedkoopste) kreeg ik terug en twee weken later wordt, na alertheid van de klant, het overige bedrag geleverd. Dit was voor mij één keer en niet weer... Update: Bovenstaande ging echter om een ander bedrijf. Ik ben tevreden over personal Protein. Middelen zijn snel geleverd. Echter zou er nog een toelichting gegeven kunnen worden hoeveel je van de shotsmaken moet gebruiken. Soms zijn de smaken heftig waardoor deze te hard aanwezig zijn, in bijvoorbeeld yoghurt of kwark.

Snelle levering en de shakes zijn heerlijk

Mijn bestelling kwam snel aan en was erg leuk verpakt! Toen ik de doos openmaakte zat er een leuk handgeschreven en persoonlijk berichtje in, wat ik erg leuk vond. Ik heb de Shake gelijk uitgeprobeerd en het was net een milkshake maar dan met veel eiwitten! De perfecte uitkomst na het sporten! Ik ga het zeker vaker bestellen en aanraden aan mijn vrienden!!!!

Super fijn

de flavour shots smaken super goed. Hierdoor heb ik elke dag een lekker smaakje voor mijn kwark zonder dat ik teveel kcal binnen krijg. Voor mij de ideale oplossing, ik wil niets anders meer!

Goede servicen en lekkere flavour shots!

Goede servicen en lekkere flavour shots!

Super fijn product

Erg fijn product om mijn Shake mee te maken!

Supersnel en persoonlijk

Hele snelle levering en een persoonlijke boodschap op het kaartje. Dat is nog eens de klant centraal! Daarnaast zijn de producten ook nog eens goed :-)

goede ervaring, de post verpestte het een heetje...

ik had besteld en liet het juist bij een afhaallocatie in de buurt leveren omdat ik niet thuis zou zijn. toen bleek dat het pakket toch werd aangeboden bij mij thuis, ik was er niet maar toen besloot de post het bij n afhaallocatie te leveren totaal aan de andere kant van de stad. daar baalde ik wel van maar de bestelling zelf is top.

Super goede pre workout en snelle levering!

Door de pre workout die ik bij jullie heb besteld krijg ik een energieboost, sloop ik de hele gym en gooi ik alle schijven door het dak! Daarbij is het een hele snelle levering en ziet het er altijd netjes uit. Aanrader dus!

Ik ben dik tevreden, ik ga voor slank.

Ik ben gestart met de breakfast shake met 2 smaken shotjes. Het bevalt gewoon. Goede vulling, goede smaken, goede voedingswaarde. Ik ga door met jullie producten.

Mooi alternatief

Perfecte oplossing door bijvoorbeeld de magere kwark & (ijs)koffie *Speculaas vind ik zelf niet echt naar speculaas smaken.

Geweldig concept

Super leuk concept waardoor je eiwit-inname nooit hetzelfde is. Daarnaast super snelle levering en top-service

Erg tevreden

Ik heb al vele eiwitpoeders geprobeerd en het jammere altijd was dat ik na een tijdje de smaak zat was. Ik bak ook veel met eiwitpoeders en had dan altijd net de vanille of chocolade niet in huis voor het recept. Deze zorgen heb je niet meer. Ik kan deze eiwitpoeder zonder smaak toevoegen of met smaak. Ideaal.