Fijne producten, snelle en goede levering!! Altijd!!

Personal Protein maakt jouw ervaring smaakvol, persoonlijk en uniek!

Meerdere keren heb ik al bij PP besteld en iedere keer word ik blij als ik mijn pakket openmaak. Altijd een persoonlijke noot en/ of leuke attentie. Dit maakt het gevarieerd en vernieuwend. Naast dat ik de repen en shakes (met smaken) erg lekker vind, is het ook nog eens een manier om op verantwoorde wijze aan mijn proteïnen te komen. Kortom; een driedubbele winst situatie. Ideaal voor mij als ervaren sporter, waarin ik dagelijks aan mijn lichaam en gezondheid werk. PP bedankt!

Ik heb een aantal shots besteld om mijn baksels en zuivel een smaakje te geven. Meesten zijn lekker. Snelle levering.

Ik ben fan!

Na veel eiwitshakes geprobeerd te hebben was ik verbaasd over deze fijne smaak. Geen weeïge nasmaak meer. Ik heb direct 2 kg bijbesteld.

Smaakt goed

Goed voor erbij! Even wat anders

Goed vullende shake voor na het sporten!

Handig om je eigen smaak aan de shake te geven met de gevarieerde smaakmakers. Ik heb het proefpakket genomen en ga zeker nieuwe smaken uitproberen.

Snelle levering net als alle andere keren

helaas deze ene keer verkeerde bestelling geleverd ( niet wat ik besteld had ) Voor de rest goede service

Goed, snelle service.

Fijn dat je een proefpakket kunt proberen. Zo weet je voor een zachter prijsje wat je in huis haalt. Smaken zijn fijn. Let er wel op dat wanneer je een lactose-intolerantie hebt je kiest voor een vegan optie.

Super en lekker

Super en lekker

Hele lekkere producten

Jullie producten leuken mijn dagelijkse kwark- en eiwitmoment op!

Snelle en goede levering.

De produkten zijn qualitatief goed en niet al te duur.

Heel erg tevreden over de pure whey isolate voor na de training en de verschillende shot smaken!

Ik heb de producten van Personal Protein ervaren als goede, variërende producten die voor ieder wat wils bieden.

Fijne producten met een goede service

Goede snelle service van fijne en lekkere producten! Aanrader!

Handig, snel en lekker

Ik heb de poriën Shake en de breakfast Shake. Ik ben aan het sporten geslagen en daarna is het heerlijk een shakeje te nemen. Ik merk echt dat ik dan minder spierpijn hebt. De breakfast Shake is een echte uitkomst voor mij want ik krijg sochtends geen hap door me keel en dit gaat echt prima. Een groot voordeel is al die verschillende smaakjes, je hoeft niets verschillende potten te kopen om van smaak te wisselen. Echt top

Heerlijke smaken

Met deze superhandige kleine smaakversterkers eet ik de kwark alsof het gebakjes zijn. Heerlijk én gezond.

Nieuwe producten die mij meteen motiveren!

Ik heb een try-out pakket gekocht en ben hier super blij mij! De samenstelling was perfect om alles te proberen en het heeft mij gemotiveerd om meer producten te proberen. De hoeveelheid verschilende pakketten die op de site verkrijgbaar zijn is geweldig!

Goede, snelle service!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en is goed verpakt. Geen enkele op- of aanmerking!

Ideaal

De producten zien er luxe uit en de proteïne repen zijn echt lekker! Verder is het heel handig dat je niet vast zit aan 1 smaak. Super leuk concept!

Personal Proteine heeft hele fijne producten en bezorgd ontzettend snel. Ik ben zeer tevreden en zal zeker blijven bestellen.

Goeie service. Lekker. Handig!

Nét dat extra'tje

Snelle levering en goede service. Ik heb de flavorshots besteld die maken het allemaal nét wat lekkerder. Door de kwark, koffie, eiwitpoeder you name it!

Topkwaliteit!

Ik heb nu voor de derde keer bij Personal Protein besteld en ben zeer tevreden! Lekkere producten van topkwaliteit! Ook nog eens een persoonlijk kaartje erbij, dat vind ik nou goede service. Zeker een aanrader!

Super blij met Personal Protein!

Een halfjaar geleden heb ik voor het eerst mijn flavours besteld en ik ben er mega blij mee. De flesjes gaan super lang mee en het past perfect in mijn “gezonder eten schema”. Ik gebruik de flavours iedere ochtend door mijn yoghurt en gebruik ze ook vaak als ik bijv. een cake bak. Dikke aanrader! En...het pakketje is een feest om uit te pakken. Ook hiervoor dikke vette complimenten :-) Ik ben fan!

super service

Super service, ook als er iets niet goed blijkt te zijn wordt er gelijk actie ondernomen. Tevens altijd een handgeschreven leuke kaart bij je bestelling. Snelle levering. Super!

Snelle levering en fijn product

Prettig en snelle service. Vind de smaken erg lekker.