Ik gebruik de eiwitten, green juice en luminous dagelijks en vind het superspul. Nu ben ik me aan het verdiepen in darmen Helen en tjonge wat leer ik veel. Dank je wel Jesse en team Goede service, snel in huis, vriendelijk team en je kan altijd vragen stellen Super
Heeeerlijke producten deze flavorshots. Helemaal fan van de cookie door mijn kwark, de caramel,vanille, hazelnoot etc door de koffie of ijskoffie, de blueberry en multifruit door mijn water. Ik drink zo veel makkelijker veel meer water. Mijn kast ligt inmiddels vol met alle smaakjes. Enorm blij mee :D
Makkelijk te mixen en lekkere smaken en lekkere afwisseling!
Via Facebook had ik contact met jullie gezocht om mij te helpen met het make van een keuze voor welke producten ik zou kiezen. Ik ben toen enorm goed geholpen en was hier erg blij mee. Een paar dagen later kreeg ik mijn bestelling binnen, met een super gave tas erbij en nog 2 proteïne repen!! Ik wilde jullie toen bedanken, maar ben dat helemaal vergeten en dit kan nu perfect via deze review! Dus bij deze heel erg bedankt voor de goede service, ik ben er erg blij mee!!
Bestelling kwam heel snel binnen en is hele goeie kwaliteit. De kwaliteit prijs verhouding is ook echt perfect
fantastich gebruik en zeer lekker. Kijk elke dag uit naar mn volgende shake haha
Producten worden altijd super snel verzonden/ geleverd. De producten zelf zijn ook super, kan niet beter! Volgende keer bestel ik zeker opnieuw hier !
Wat zeg ik, de beste producten! De flavourshots, repen, eiwitpoeder, pancakemix.. Alles staat standaard in mijn voorraadkast. Het past perfect bij de invulling van mijn voeding. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de service ;-) Ze zijn altijd bereikbaar, een super snelle levering, bij elke bestelling een leuk kaartje en regelmatig kortingscodes. Dat samen met de top kwaliteit maakt Personal Protein één van mijn favo bedrijven om te bestellen. Aanrader dus!
Hi Loes! Heel erg bedankt voor de complimentjes, fijn dat onze producten zo bevallen! Groetjes Tijn
De helft van mijn producten niet ontvangen. Bleek een fout gemakt te zijn. Achteraf bleek het niet meer leverbaar te zijn. Afgesproken geld retour. Dit ging ook al niet goed. Eerst een deel (goedkoopste) kreeg ik terug en twee weken later wordt, na alertheid van de klant, het overige bedrag geleverd. Dit was voor mij één keer en niet weer... Update: Bovenstaande ging echter om een ander bedrijf. Ik ben tevreden over personal Protein. Middelen zijn snel geleverd. Echter zou er nog een toelichting gegeven kunnen worden hoeveel je van de shotsmaken moet gebruiken. Soms zijn de smaken heftig waardoor deze te hard aanwezig zijn, in bijvoorbeeld yoghurt of kwark.
Originele beoordeling
Mijn bestelling kwam snel aan en was erg leuk verpakt! Toen ik de doos openmaakte zat er een leuk handgeschreven en persoonlijk berichtje in, wat ik erg leuk vond. Ik heb de Shake gelijk uitgeprobeerd en het was net een milkshake maar dan met veel eiwitten! De perfecte uitkomst na het sporten! Ik ga het zeker vaker bestellen en aanraden aan mijn vrienden!!!!
Leuk dat de producten je zo zijn bevallen Marit! Bedankt voor je leuke reactie :) Groetjes Tijn
de flavour shots smaken super goed. Hierdoor heb ik elke dag een lekker smaakje voor mijn kwark zonder dat ik teveel kcal binnen krijg. Voor mij de ideale oplossing, ik wil niets anders meer!
Goede servicen en lekkere flavour shots!
Erg fijn product om mijn Shake mee te maken!
Hele snelle levering en een persoonlijke boodschap op het kaartje. Dat is nog eens de klant centraal! Daarnaast zijn de producten ook nog eens goed :-)
ik had besteld en liet het juist bij een afhaallocatie in de buurt leveren omdat ik niet thuis zou zijn. toen bleek dat het pakket toch werd aangeboden bij mij thuis, ik was er niet maar toen besloot de post het bij n afhaallocatie te leveren totaal aan de andere kant van de stad. daar baalde ik wel van maar de bestelling zelf is top.
Door de pre workout die ik bij jullie heb besteld krijg ik een energieboost, sloop ik de hele gym en gooi ik alle schijven door het dak! Daarbij is het een hele snelle levering en ziet het er altijd netjes uit. Aanrader dus!
Ik ben gestart met de breakfast shake met 2 smaken shotjes. Het bevalt gewoon. Goede vulling, goede smaken, goede voedingswaarde. Ik ga door met jullie producten.
Perfecte oplossing door bijvoorbeeld de magere kwark & (ijs)koffie *Speculaas vind ik zelf niet echt naar speculaas smaken.
Super leuk concept waardoor je eiwit-inname nooit hetzelfde is. Daarnaast super snelle levering en top-service
Ik heb al vele eiwitpoeders geprobeerd en het jammere altijd was dat ik na een tijdje de smaak zat was. Ik bak ook veel met eiwitpoeders en had dan altijd net de vanille of chocolade niet in huis voor het recept. Deze zorgen heb je niet meer. Ik kan deze eiwitpoeder zonder smaak toevoegen of met smaak. Ideaal.
Fijn om te horen dat je eiwitten niet meer vervelen Dinda! Groetjes Tijn
Altijd zo blij met m’n pakketjes. Super snel bezorgd, top producten, handgeschreven kaartje erbij ook al hebben ze het tegenwoordig volgens mij best druk en regelmatig een goeie aanbieding!
Lekkere shots! Snelle service en leuk handgeschreven kaartje. Mix fruit, cookie mango erg lekker. Banaan mijn favoriet. Cheescake? Die wil ik niet weer. De chees(geur) overheerst van de cake ;-). Maar goed nu weet ik welke ik het lekkerst vindt. Tip: appel kaneel is vooral lekker in gezonde bak gerechten.
En het handgeschreven berichtje maakte het top.
Ik bestel regelmatig bij Personal Protein en gebruik de producten op dagelijkse basis. Nog nooit teleurgesteld!
De caramel en chocolade..jammer dat het prime is..Vond de originele lekkerste..Maar deze zijn ook goed..vanille ook..De nieuwe notella..vind ik niet lekker