had ik de flavour shots maar eerder ontdekt

im in love met de flavour shots! Wat een fantastisch product. Het eten van kwark of yoghurt wordt opeens een feestje. In 1 week tijd heb ik ze in mijn kwark, yoghurt, eiwitshakes en pannenkoeken op. Ik heb nu alleen de bestsellers maar zal me niks verbazen als ik snel meer smaken aan mijn collectie toevoeg ;)

Blij mee!

Super uitkomst dat je zelf de smaken kan kiezen en zo kan afwisselen! Ik gebruik de vegan pea isolate en persoonlijk vind ik de (vegan) smaken die ik tot nu toe van andere merken geprobeerd heb echt niet te doen. Nu kan ik zelf zowel de smaak, als de intensiteit bepalen en is het gewoon (eindelijk eens) lekker om een eiwitshake te drinken! Makkelijke bestelling en snelle reactie op de mail. Erg tevreden dus :-)

Gewoon goed

Fijne website, goede informatievoorziening en snelle levering.

Top product en top service!

Fijne producten en super groot scala aan smaakjes! Service is snel en lekker makkelijk/vriendelijk in contact.

Snelle verzending.

Bestelde producten snel en netjes verzonden. Ontvangst volgende dag na bestelling.

Snelle levering en lekkere producten, handgeschreven briefje erbij maakt het echt af.

Snelle levering en een topproduct

Voor het eerst dat ik oprecht kan zeggen dat ik een proteineshake lekker vind. De smaken zijn lekker en voor ieder wat wils.

Lekkere voedzame reep

De reep is iets harder dan ik in eerste instantie verwacht had. Wel is de reep goed van smaak en proeft natuurlijk.

Top, die variatie!

Heerlijke smaakjes, fijn vegan eiwitpoeder

Een top bedrijf met top producten!

De producten zijn echt heerlijk en ze zien er ook nog eens heel tof uit. Hele snelle levering waardoor ik nooit zonder zit. Ik kan niet anders zeggen dan helemaal top!

Fijne smaakloze eiwitpoeder die naar wens op smaak gebracht kan worden met de (caloriearme) flavour shots!

Geweldige producten en service

De isolate whey is perfect. De smaken zijn geweldig en het mengt goed (zonder klontjes) in gerechten.

Snelle levering en goede producten

Mijn ervaring met Personal Protein is ronduit goed. De bestelde producten werden snel geleverd, de uitleg over de verschillende soorten whey op de site is erg duidelijk en de shots zijn verslavend lekker! Niet alleen goed te gebruiken door een shake, maar ook heerlijk in bijvoorbeeld kwark of overnight oats.

Dit is echt geweldig!!

al verschillende flavourshots besteld en de ene is nog lekkerder dan de andere! Favoriet bij mij zijn cheesecake voor in de kwark en speculaas voor in mn latte!! Mijn zoon vind de cookie en notoreo heerlijk voor in de brinta! Nooit meer zonder!

Top spul

Top spul geen extra calorieën aan je product. Je hoef nu dus geen kwark met een smaakje te kopen waar veel te veel koolhydraten in zitten nu gewoon lekker basic kwark en dan een lekker shot er in zelfde smaak met minder koolhydraten beter kan niet.

Erg goed

Hele fijne producten. Levering de volgende dag dus dat is snel, al wil je de verschillende smaken shots het liefste al meteen allemaal uitproberen.

Na een bestelling werden de producten zeer snel geleverd! Heerlijke smaken

Verkeerde bestelling gekregen, maar wordt waarschijnlijk goed opgelost

Ik heb ondertussen zo'n 4/5 keer besteld bij dit bedrijf, en 2 keer het verkeerde product gekregen. Nu hebben ze dat de eerste keer goed afgehandeld, dus ik verwacht dat het deze keer ook goed komt. De producten zelf zijn goed. Een groot nadeel vind ik dat er veel plastic wordt gebruikt voor de potten. Ik overweeg daarom om hierna niet meer te bestellen en voor een duurzamere optie te gaan.

Super fijne en eerlijke producten, snelle levering & goede service. Wat wil je nog meer?!

Snel in huis, producten voldoen aan verwachting

Snel geleverd, eiwitpoeder is fijn in gebruik en de smaakjes zijn leuk en een lekkere variatie.

Persoonlijk en vele lekkere keuzes

Veel keuzes qua voedingswaarde met daarbij keuzes qua smaak dmv de squeezers. Bij elke bestelling krijg je er een handgeschreven briefje bij wat mij het gevoel geeft dat het persoonlijk voor mij is ingepakt en met aandacht!

Goede en fijne producten

De foamroller doet zijn werk en de eiwitpoedersmaken zijn tot nu toe erg lekker.

Superleuk cadeautje voor mijzelf

Het kwam binnen als een cadeautje voor mezelf! Een leuk compliment erbij maakte mijn dag! Bedankt en tot gauw! Oja, en lekkere smaken!! Maar de notella bestel ik niet nog eens. Jammer, maar gewoon kwestie van smaak!

Super shakes

Heerlijke Shake en veel keuze in de shotjes! Maar ook de repen zijn lekker. En het zit in een mooie verpakking en je krijgt een persoonlijk kaartje bij!

Goede service voor goede prijs

Ik werd de normale smaken van eiwit poeder al gauw zat en toen werd mij dit aangeraden door een vriendin. Ik heb toen meteen de proefverpakking besteld en ben er nu heel enthousiast over. Heerlijk om nu af te kunnen wisselen tussen verschillende smaken!