Optijd geleverd, duidelijke webshop en communicatie

Snelle levering, je wordt goed up to date gehouden over de bestelling. Persoonlijk vind ik de whey isolate tegenvallen, die waar je een smaakje bij moet doen. Door de kwark of pannenkoeken oud is het prima te doen omdat de smaak vrij neutraal is, maar als Shake met zo’n smaakje erdoor vind ik het echt chemisch smaken. Maar dat is mijn persoonlijke mening, ik denk dat er ook mensen zijn die het niet erg vinden. Voortaan bestel ik voor m’n shakes andere proteinepoeder mét al een smaakje zodat het meer milkshake smaak wordt. Pre workout trouwens wel erg fijn!! En de isotone sportdrank moet ik nog proberen.

Lekkere smaak en lost goed op.

Shakes zijn erg lekker. Smaken zijn zeer geconcentreerd dus maar heel weinig nodig. Dit is wel eerst ff uitzoeken wat de juiste hoeveelheid is. Poeder lost zeer goed op. Geen klontjes. Je merkt niet dat je poeder hebt toegevoegd. Zeker aanrader. Ben ook benieuwd naar de andere smaken.

Klantgericht

De website: De website is simpel en overzichtelijk. De betaling gaat snel en makkelijk. Producten: Uitgebreid assortiment wat steeds wordt vernieuwd. Ik ben er erg tevreden mee. Klantgericht: Hier kunnen veel shops van leren. Een leuk kaartje bij je bestelling en zelfs als PostNL vertraging heeft wordt er korting aangeboden. Dikke prima!

Altijd prima die flavour shots!

Bestel al langere tijd hier de flavour shots en die bevallen meer dan prima! Gewoon lekker de smaak shake waar je op dat moment trek in hebt!

Echt super! Het was snel binnen en ben er echt blij mee!

Producten waren snel binnen, goed verpakt en zijn ook nog eens lekker!

Snelle levering, ziet er goed uit.

Fijne ontbijtshake!

Fijne shake, wel beter met melk dan met water. Dan is het echt te waterig. Tip: smaak speculaas smaakt echt te veel naar kardemom, ipv speculaas smaak.

Bestelling snel geleverd, website overzichtelijk

nog beter dan de vorige keer

eerder al meerdere bestellingen geplaatst, deze keer blij verrast door de smaak van de natural strawberry! erg lekker en de proteine blijft een langdurig vol gevoel geven. top spul!

Fijne producten

Heerlijk smaakjes en merk echt al verschil Met de shakes

Correcte, snelle levering van mooie producten

Bestelling geplaatst, om te proberen. Levering is keurig en heel snel. Producten zijn erg goed.

Lekkere shotjes, ook voor door de kwark, yoghurt en koffie. Daarnaast spreekt de persoonlijke benadering mij ook erg aan.

eindelijk een eiwitshake welke je gewoon niet zat kan worden, door de flavour shots. Foutje in de bestelling maar werd gelijk super opgelost. Er tevreden

Fantastische service, hele fijne smaken en waar voor mijn geld!

Dit is de eerste keer dat ik proteïne poeder besteld heb, dankzij Personal Protein heb ik een goede keuze kunnen maken. De flavorshots zijn echt een fijne uitkomst, smaken heel erg lekker en vervelen niet! Ik ben blij verrast door de service, het assortiment en het gemak waarmee ik kon bestellen. Ik ben tevreden en blijf zeker bestellen!

Top producten, snelle levering

Producten van hoge kwaliteit. Snelle levering. Altijd leuk dat je een handgeschreven kaartje bij je bestelling krijgt. Team staat open voor suggesties of opmerkingen. Heel fijn!

Erg tevreden

Levering was snel en de producten zijn naar verwachting.

Uitstekens.kwaliteit.

Snelle levering. Uitstekende product. Ben er erg tevreden mee.

Heel goed en snel bezorgd! Vooral de persoonlijke boodschap erbij Vond ik heel erg leuk!

Snelle levering en super leuk die shots en heerlijk voor in koffie kwark en havermout en waarbij eigenlijk niet??

mega sterk

Prijs kwaliteit verhouding is geweldig. Had drie flavour shots gekocht, alle drie erg lekker. Smaak is ook erg realistisch, zonder gekke 'chemische' taste. Verpakkingsmateriaal is professioneel met een snufje persoonlijk.

Feestje om uit te pakken en te proberen

Ik was benieuwd naar de verschillende smaken flavour shots en heb een zelf samengesteld bouwpakket aangeschaft bestaande uit neutraal eiwitpoeder en 4 smaken naar keuze. Daarnaast nog 3 extra smaken uitgekozen omdat ik niet kon kiezen en ook graag baksels maak met suikervrije zoetmakers erdoor. De baksels en shakes bevallen heel goed. Het pakket kwam heel snel na het bestellen

Ik vind het een heel fijn product. Ik vind het fijn dat je kan kiezen uit verschillende smaken. Of het echt werkt moet ik nog zien ben pas net begonnen. Maar ben er nu al zeer tevreden over!

Heerlijk dat ik altijd een ander smaakje kan toevoegen! Scheelt een hoop, letterlijk, weggegooid geld ;)

Lekkere smaakjes alleen jammer dat sommige smaken steeds iet op voorraad zijn

ik gebruik de smaakstof in alles Koffie taart milkshake thee Alleen vind ik de vloeistof wel wat dun nu er geen kleurstof meer in zit Voor de rest zeer tevreden en je doet er lang mee Ook mijn buurvrouw gebruikt ze nu voor in de koffie We bestellen dan samen want dat scheeld weer in verzendkosten Top product