Supergoed en snel

Ten eerste onwijs lekker makkelijk in gebruik. En zo handig dat je zelf de smaak bepaald. Ook meteen de multi vitamine en creatine besteld . Super bestel zeker weer.

Amazing

Bestelling is snel geleverd en de verschillende smaken zijn echt geweldig!

TOP

Mijn ervaring met Personal Protein is echt top. De producten zijn van uitmuntende kwaliteit alsook de service. Ik had een mooie bestelling geplaatst en heb wat extraatjes erbij gekregen waarvoor m'n grote dank. Omdat de producten goed verkopen en ik niet zonder wil zal ik binnenkort een voorraadje inslaan. Aanrader!

Top producten en top service

De flavour shots van Personal Protein zijn by far de beste die ik geprobeerd heb. Ik bestel ze al vanaf het begin en kan niet meer zonder! Je kan ze in eiwitpoeder gebruiken, maar ik zet ze veelzijdiger in! In m’n koffie, door de havermout, door mijn baksel, door de kwark en ga maar door. Ik neem ze net niet zo. Naast de flavour shots ben ik vernikkeld aan de pancake mix, water toevoegen en je bent klaar! Naja nog even bakken dan. Ze zijn van zichzelf zoet genoeg, maar mocht je echt een zoetekauw zijn dan kan je altijd nog een shotje er doorheen gooien. Top producten en top service! Ps. Blijf doorgaan met de handgeschreven kaartjes, I like!

Hele persoonlijke behandeling

Super goede producten en origineel. En het geschreven kaartje maakt het echt af!

Fantastische marketing

De site is overzichtelijk, verzending is supersnel. De humor is een groot pluspunt! De producten zien er toegankelijk uit, fijne vormgeving.

Prettige website, goede service en een uitstekend product!

Ik heb de vegan soy isolate met 6 smaken shots besteld. Alle smaken zijn heerlijk en ook uitstekend met elkaar te combineren om nog méér te kunnen variëren in smaakjes! Ik ben verkocht!!!

Een A merk producent voor een B merk prijs

Top supplementen! Leuk concept om elke dag een andere smaak te kunnen drinken en ze zijn nog lekker ook.

Goede service!

Een fout in mijn gegevens gemaakt, dit per mail laten weten en kreeg netjes de volgende dag reactie terug.

Goede ervaring

Uitstekende producten en tevens erg snel bezorgd!

Producten zijn top!

Snelle levering, goede producten!

Goed en snel een top product geleverd

Hele lekker smaken die echt een perfecte en makkelijke aanvulling zijn om gezond te eten zonder de extra calorieën die vaak in smaakmakers aanwezig zijn. Lekker smaken die voor mij nu al mijn bakje magere kwark tot een toetje weten om te toveren!

Ben nu al verslaafd aan de smaakjes

Nette levering leuke touch handgeschreven briefje. Goede smaken

Prima kwaliteit en smaken

Whey poeder heeft nauwelijks smaak, maar voegt wel extra romigheid toe in een glas water of magere melk, perfect! Verder de smaken cookies, speculaas, vanille en chocola gekocht als flavourshots. Als je een squeeze op je hand doet proef je wel de smaak van zoetstoffen. Door de whey/yoghurt of ander gerecht vreemd genoeg niet! Je hebt weinig nodig en de smaak is zoals het hoort/je verwacht

Geweldig!!

Zeer Nice producten tegen een goede prijs! Ik ga zeker nog een keer bestellen zodra dit op is! Groetjes! En succes!

Binnen een week effect!

Het is niet wilde eerste keer dat ik supplementen gebruik, wat super prettig is is dat de verschillende smaken echt fijn zijn voor de afwisseling. Anders wordt je er echt snel zat van dezelfde smaak iedere dag. Maar binnen een week merkte ik dat ik minder spierpijn had na het fitnessen, dat ik dus vaker kan sporten! En dat zorgt voor betere progressie! Zeker aan te bevelen.

Altijd goede ervaringen mee

Ik ben altijd blij met de service en communicatie als ik iets bestel en de Pea protein die ik standaard gebruik voldoet aan mijn wensen voor een goede plantaardige proteïnebron. Ik ben blij dat ik altijd op personal protein kan rekenen!

Heel blij

Snelle levering en lekkere producten, ik ben blij!

Een heerlijke Shake en zo afwisselend met die smaakjes

Ik heb de starters doos genomen en de vanille is heerlijk, gewoon een traktatie en ik voel me nu al een paar uur verzadigd. Snoepkous als ik ben, taal ik er nu niet eens naar. Wat handig en slim bedacht al die smaakjes. Mijn papillen vieren een feestje. Ik gebruik het met havermelk. Lekker jongens, hmmm

Super service, super lekker !

Heb inmiddels al 4x besteld en ben super tevreden. De smaken van de producten zijn echt super lekker. Ik gebruik de de pure whey dagelijks en na zware trainingen neem ik ‘s avonds de Night Shake. Als snack neem ik regelmatig een protein bar. Al met al, is personal protein inmiddels echt onderdeel van mijn voeding !

Afwisselend lekker!

Een goede basis-eiwit, op smaak te maken met de verschillende flavourshot's. Ideaal voor mensen die van afwisseling houden, zoals ik! Niet meer 3 of 4 gote potten op het aanrecht of in de kast, maar gewoon 1 pot met verschillende kleine smaakflesjes; perfect! Ook het eiwitpoeder is er in verschillende soorten, zodat echt íedereen een keuze heeft!

Snelle bezorging met een persoonlijk tintje!

De producten waren snel in huis, met een leuk persoonlijk tintje!

Snelle levering en goede producten

Hele snelle levering en de producten zijn altijd naar verwachting!

Geweldig product!

Elke week val ik een kilo af en voel me niet als met menig ander spul duizelig of wat dan ook. Voel me onwijs goed hier mee Probeer steeds meer recepten om er mee te bakken. Ik raad dit zeer zeker aan!

Snelle levering, super contact met klantenservice

De bestelde eiwitshake was de volgende dag al in huis! Het is perfect om te mengen met havermout en melk. Helaas niet een van de gekozen shots niet meegeleverd. De klantenservice reageerde snel en op een leuke manier erg klantvriendelijk. Naar 100% tevredenheid opgelost.