De producten zijn echt super. Heerlijk!! Wat een verwennerij.

Top prodcucten voor veelzijdig gebruik

nu al meerdere flavours en poeders geprobeert. Alles valt tot nu toe in de smaak! We bestellen lekker verder!!

Ik hou zelf niet echt van proteine shakes, maar door mijn gbp en het sporten heb ik het echt nodig! Het feit dat je van smaak kan wisselen vind ik echt een uitkomst. Vooral de kokos smaak en aardbei zijn heerlijk! De rest heb ik nog niet geprobeerd maar gaat zeker meebesteld worden bij de volgense order!

Ik ben erg opzoek geweest naar protein shake’s als aanvulling op de voeding en het sporten. Omdat ik niet zo goed reageer op gewone eiwitten ben ik op zoek gegaan naar vegan/soya. Van alles geprobeerd maar gewoon echt niet lekker. En als iets niet lekker is gebruik je het niet. Nu de vegan van jullie met 2 smaken en ik ben er erg blij mee! Wel is hij in combinatie met soya melk erg dik. Maar de smaak is goed! Blijf zeker doorgaan met deze producten!

Lekkere producten en snelle levering

Lekkere producten en snelle levering

Jullie webshop is echt super top! Lekkere shakes en betaalbaare en lekkere shots!

Top bedacht, ik vermoed alleen dat ik 2 te zoete smaken heb gekozen

Kwam aan in een mooie doos! Leuk dat er een persoonlijke boodschap bij zit! Ik heb denk ik alleen 2 verkeerde smaken gekozen. Cheesecake en Apple cinnamin. Voor mij zijn deze veel te zoet. Personal protein was zo vriendelijk om wat neutralere smaken op te sturen. Die bevielen wel enorm!

Aanrader

Snelle levering, veel keuze, onverwachte cadeautjes en een prachtig persoonlijk kaartje!

Super!!

Leuk bedrijf, super producten, snel geleverd! En nog een pluspunt de persoonlijke handgeschreven kaartjes bij elke bestelling, zo ga je met klanten om.

Fijne afwisseling

Zelf heb ik alleen nog de vanille en cheesecake geprobeerd, en deze bevallen goed. Ik meng ze door smoothies waar veel groente, wat fruit en eiwitpoeder in zit, om te kunnen variëren met de smaak ervan. Zo wordt het nooit saai!

Prima producten en een snelle levering

Super goede originele producten

Altijd super tevreden met de producten en de werking ervan. Goede service met de juiste hoeveelheid humor. Snelle levering

Beetje vreemd

Ik moet erg wennen aan de vezelachtig substantie als je het drinkt

Topshot!

Topshotjes die flavourshots! Echt te gebruiken voor alles! Zelfs de kids vinden het lekker ;) Snelle levering en te leuk om je pakketje al uit te pakken!

Snelle service en favoriete producten!

Shotjes en Proteïnerepen zijn niet te missen in mijn voorraadkast, als ik bijna door m’n voorraad ben hoef ik door de snelle levering gelukkig ook niet lang te wachten. Top!

Altijd tevreden

Het beste kwaliteit en veel smaak soorten

Heerlijk en verantwoord

De shots zijn de ideale toevoeging aan mijn dagelijkse portie kwark. Smaakvol en verantwoord

Fantastische klantenservice

Heel goed geholpen door de klantenservice. Producten snel in huis. Voor het eerst de proteïne pancakes geprobeerd. Is ff wennen met bakken maar smaak is prima!

Fijne snelle levering, de smaakjes bevallen mij erg goed, de ene smaak wat lekkerder dan de ander maar daarom verschillen smaken natuurlijk per persoon. Ik zou personal protein zeker aanbevelen als je op zoek bent naar lekkere smaakjes voor in je eiwitshakes. Personal Protein heeft een ruim aanbod waardoor er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit.

Snel en heerlijke shots!

Altijd weer een feestje om de shots binnen te krijgen. Ik gebruik ze echt heel veel. Door de kwark, door de Brinta, om te bakken. Heerlijk! ♥️

Snel, zonder poespas

Al meerdere keren besteld. Je word goed op de hoogte gehouden van het bestel- en bezorgproces. Volgende dag in huis, geen poespas.

Zeker aan te bevelen, altijd super tevreden!

Zeer tevreden over de kwaliteit en service van Personal Protein. Ze leveren snel en ook goede producten. Wanneer je vragen hebt over je bestelling is het contact laagdrempelig. Er zijn al veel bestellingen geplaatst en zullen er ook nog veel volgen.

Geweldig concept, meerdere smaken met 1 pot

Ik vind het een heel goed concept je hebt maar 1 pot voor de shakes nodig en kan afwisselen met smaakjes. Ook de smaakjes zijn subtiel en niet te zoet. Ik ben fan!

Super blij met mijn personal protein shots!

- Erg blij dat de kleurstoffen uit de shots zijn gehaald - Goede service - Snelle bezorging Verbeter punten: - De mogelijkheid om te verzenden naar het buitenland zou helemaal super zijn (ik woon in Denemarken) - het is soms nog steeds wel een beetje uitvogelen hoe veel of hoe weinig je moet gebruiken in bijvoorbeeld een bak kwark of in een kopje thee / koffie voor de optimale smaakbeleving

Super tevreden!

Bewust een try out pakket besteld, omdat ik de meeste eiwit shakes erg vies vind. Deze zijn echt oprecht lekker! De vele smaakjes zijn ideaal. Als mijn try out op is, volgt er zeker een nieuwe bestelling.