Weer super tevreden met mijn pakketje. Vooral het zelfgeschreven kaartje maakt het persoonlijk. Alsof je het in een fysieke winkel koopt! Top gewoon.

Lekker

De bars, shots voor in de eiwitshake zijn lekker, goed en verantwoord.

Krijg er helemaal een blij hoofd van

Heel fijne shotjes cocus is toch mij favoriet Heb de wey poeder gebruik ik vaak na het sporten en heb de dieetshake. Als ik in de ochtend even geen tijd heb is dit handig. Met gezonde voeding en veel bewegen en exstra eiwit ben ik 16 kilo afgevallen

Goede producten, goede service!

Het pakketje kwam snel binnen & de producten werken uitstekend! Al om al, een hele positieve ervaring! Het persoonlijke kaartje bij het pakketje maakt het erg klantgericht en leuk!

Leuk bedrijf met uitstekende service

De producten zijn top, dus de basis is op orde. Daarnaast voel ik me supergewaardeerd als klant en dat maakt dat ik steeds terug kom. Gewoon een top bedrijf.

Goede levering en fijne ervaring

Goede producten geen grote fan van de smaak maar dat is ook persoonlijk

Heerlijk, fantastisch!

Een geweldige uitvinding..... Vanaf nu zijn alle yoghurts, ijsjes, baksels en ijskoffie’s nóg meer genieten! Elk shotje heeft zijn eigen intens goede smaakje. Mijn favorietjes zijn Cocos, Banaan, Caramel, Cookies en Chocolade / Nutella; heerlijk! Je kunt de smaken zelfs combineren....... top! Hele dikke aanrader!

Goede, snelle service en fijne producten!

Nu een paar keer besteld en ben erg tevreden over de sojaproteïne (tot nu toe de enige waar ik geen buikpijn van krijg!) en de flavour shots. De pistache en witte chocorepen zijn echt heerlijk (maar helaas bijna nooit op voorraad :-(). Aanrader!

Snelle levering en goede producten

Ik heb de Protein Shots besteld voor in mijn koffie, kwark of om mee te bakken. Heel fijn om zo toch iets zoets te eten of te drinken, maar geen bakken met suiker binnen te krijgen. Alleen jammer dat ik besteld had en de volgende dag een mail kreeg dat er 15% korting was op alles. Maar dat is gewoon pech :-( en doet niet af aan de kwaliteit van de producten en de snelle levering! Hopelijk kan ik de volgende keer wel profiteren van een leuke aanbieding!

De shotjes zijn super!

Verder snelle levering, wij hebben meestal de soy proteïne, altijd met een verschillende shotjes, helemaal top.

Zeer goed!

Snelle verzending, snelle levering en goede producten!

Super snelle levering en top producten

Super handig dat ik nu gewoon 1 pot proteïne heb en zelf me smaak kan kiezen in plaats van 10 verschillende potten!

Een hele positieve ervaring.

Redelijk snelle levertijd en de flavour shots zijn erg goed en lekker!

Geweldige en hoogwaardige producten

Ik bestel hier mijn proteïne al een tijd en ben dik tevreden met de producten en service.

Voegt echt veel extra smaak toe

Sinds ik de flavour shots ken, wil ik niet meer anders! Geeft echt een toevoeging aan je koffie, kwark, havermout, of zelfs je water!

Top!!!

Snelle levering, meerder smaken shotjes. Bevalt mij goed!! Enige nadeel zijn de verzendkosten die er toch vaak bij op komen.

snelle en correcte levering. Goede verpakking en fijne producten.

Super service, lekkere shake

Levering snel en netjes. Leuk handgeschreven kaartje erbij. Smaakjes bevallen tot nu toe goed. Even zoeken naar de juiste squize. Mengt beter met de blender dan in een shaker, maar dat is voor mij geen probleem.

Lekkere producten, goede service!

Al vaker besteld, voornamelijk voor de Flavour shots kom ik terug!

Geeft een X factor aan mijn eten!

Ik ben oprecht verrast hoe ik met één shotje mijn gerecht naar de next level kan tillen. De shots worden hier als smaakmaker gebruikt, zodat er geen alternatieven met veel suiker en/of vetten gebruikt hoeven te worden. Naar de smaak is ook de service top. Vorig weekend besteld en binnen 3 dagen in huis. Super! En er zijn nog vele smaakjes die ik uit wil proberen, dus tot de volgende bestelling ;-)

Voelde als een cadeautje voor mezelf!

Mooie producten, ook qua vormgeving! Misstaat niet in mijn keuken:-) Daarnaast een superslim concept met de verschillende flavourshots waardoor je heerlijk je shakes kunt afwisselen! Ik had het proefpakket (Wat heel handig is om uit te proberen) en ik ga nu voor het serieuze werk!

Snelle levering en top product!

Wil je lekkere bananen yogurt of kwark maar geen toegevoegde suikers? Smaakt als bekend merk bananen kwark maar dan op basis van stevia! Top product en leuke verpakking. Prijs kwaliteit verhouding dikke prima. Oh ja heb ook mango appel kaneel en mix fruit. Één keer raden welke er uit springt (bijna op alweer helaas).

De repen zijn erg lekker!

De repen zijn erg lekker, hebben totaal geen chemische smaak wat je soms wel hebt bij andere merken. Ga dit zeker vaker bestellen.

Fijne en lekkere producten

Ik heb een proefpakket gekocht. Zeer te spreken hierover. Lekkere smaken en je kunt heel makkelijk een andere smaak eiwit shake maken.

Superfijne lekkere snufjes!

De flavour shots zijn een super leuke aanvulling! Elke dag een andere smaak toevoegen aan eten of drinken! Ook de eiwitrepen zijn een echte aanrader, heel erg lekker!! :) en, snelle levering!! Helemaal blij!