Super product!

Handig in gebruik en een super resultaat!

Goede producten en levering

Goede producten en levering. Goede ervaring met Personal Protein.

Neutrale smaak whey + vanille shot = helemaal top

Ik gebruik het eiwitpoeder van PersonalProtein al jaren. Heb nu eens de soja variant besteld en die bevalt goed. Bij de shots is de vanille favoriet. Ik gooi het door mijn kwark, yoghurt, pannenkoeken en ga zo maar door.

Verbazingwekkend

Hmm <— zo kan ik het ook wel beschrijven! Ik was eigenlijk een beetje klaar met de Pre-workouts.. Best duur om een boost te krijgen.. Tot ik via een vriendin van me jullie tegen kwam! De goedkoopste pre workout! Met de perfecte werking! Echt beter dan al die andere concurrenten waarvan het best duur is. Ik ben een sporter die 6dagen in de week train samen met mijn 2ling broer.. En wat vind ik de pre lekker zeg! Makkelijk in te nemen.. Met water of in 1x de scoopie.. Geen klonten! En iets groffer dan normale poeder waardoor wegslikken veel makkelijker gaat! Daarnaast vind ik de kwaliteit van de pot echt een luxe haha! Heel netjes en ook goed ingepakt met een persoonlijk berichtje van ‘Lowie’ dacht ik haha thanks to you! Ik zal zeker vaker supplementen bij jullie halen en dat jullie mogen groeien naar de toppp! Ben heel benieuwd naar alle andere supplementen :))

Zowel de snelle levering als het product is echt top!

Ik was niet erg bekend in de wereld van sportvoeding maar ben er toch aan gaan geloven en het bevalt goed! Het is super chill dat je meerdere smaakjes hebt die je apart naar smaak kan toevoegen. Ik vind snel dingen te zoet dus dit is echt een ideale uitkomst. Verder ben ik ook gevoelig voor het strakke uiterlijk van de potten en bars, gelukkig doet dit niks af aan de smaak en kwaliteit maar staat het wel fancy op je aanrecht. ;)

Super service

Ik ben nieuw als klant en had de verkeerde eiwitten besteld. Dit gemaild naar personal proteïne, want je kon ze niet bellen. Binnen een paar uur kreeg ik reactie. Daarin stond dat ze de juiste eiwitten naar mij wilde verzenden. Dit product was alleen wel wat duurder, maar dit kreeg ik als service! Erg lief.

Geweldige producten en service!

Producten zijn altijd goed en lekker! Daarnaast worden bestellingen binnen een dag bezorgd. Wanneer ze zelf niet “tevreden” zijn krijg je netjes een nieuw item opgestuurd! Ik ben fan!

Fijne service en producten

Hele fijne producten en service. Bestel nergens anders meer m’n producten. De smaakjes zijn super fijn, nooit meer een saaie shake. Ook de maaltijd vervangers en pre work out vind ik een echte aanrader.

Super blij met de producten! Erg enthousiast over de afwisseling in smaken door de shots!

Ik gebruik de diet shakes en de vegan proteine Shake. Deze is perfect voor na een zware hockeytraining of kracht training! Ik vind de afwisseling in smaken erg fijn en kijk steeds uit naar m’n Shake na het sporten!

Niks te klagen

Ik ben erg tevreden met de producten die ik tot nu toe heb, zowat bijna alles :P Ik raad dit merk sowieso aan.

Super producten

Lekkere en kwalitatieve proteïnen : diet Shake, whey isolate met smaakjes ( zorgt voor afwisseling) .. proteinerepen zijn ook heel lekker en vol van smaak.. snelle levering .

Super concept, goede eiwitten en veel keuze in smaakstoffen

Vele keuze in producten, eiwitten geleverd met verschillende smaakjes waarin veel keus is. Snelle bezorging met aandacht voor de klant.

Ben helemaal fan!

Boven verwachting

Iemand is al heel enthousiast en beval mij dit aan. Eerst zien/proeven - dan geloven! Maar het is boven verwachting!

Bestellen en ontvangen, simpel en snel

Proteine, smaakjes en collageen besteld. Direct de volgende dag in huis. Helemaal TOP en de smaken zijn GEWELDIG!!!

Nog nooit zo'n lekkere maaltijdvervanger gehad

Ik heb al meerdere maaltijdshakes van verschillende merken geprobeerd, maar dit is veruit de lekkerste! De smaakjes hebben een heel realistische smaak en de shake heeft een zachte textuur.

Super lekker!

Heerlijke smaken en kunt het met van alles combineren. Blij met dit product!

Top producten

Eiwit is goed! Top flavours... en de eiwitrepen zijn lekker! Supersnelle levering !

Producten die exact aansluiten op mijn behoefte in voedingswaarden.

Om de juiste voedingswaarden binnen te krijgen gebruik ik de pure whey isolate. Een product dat gemakkelijk en lekker wegdrinkt en mij de eiwitten geeft die ik nodig heb, zonder dat daar veel vet of koolhydraten bij zitten. De smaakjes erbij, net waar ik zin in heb maken het natuurlijk helemaal af. dat is de USP van Personal Protein; maar dat is hem ook ècht. Kwalitatieve producten naar eigen smaak. Gewoon ideaal. Ook de pre workout nu aangeschaft die ervoor zorgt dat ik zo af en toe uit het niets kan gaan sporten zonder dat ik dan de juiste maaltijd hoef voor te bereiden. Ook hier: gewoon ideaal..

Top producten!

Top producten, snelle levering, kaartje erbij. Super tevreden.

goede service en snelle levering, Top !

heb voor levering gebeld voor info en heel netjes geholpen.

Snelle levering en goed verpakt

Mijn bestelling was snel bezorgd en goed verpakt. Én ik ben heel blij met de flavour shots! Ik ga zeker opnieuw bestellen!

Vernieuwend

Heb deze maand voor de eerste keer een pakket besteld. Ik hik altijd erg tegen mijn eiwittenshakes op. Dit omdat het elke keer weer diezelfde smaak is. Maar dit is verleden tijd. Ik vind het heerlijk dat ik nu zelf per dag kan kiezen welke smaak eiwittenshake ik wil nemen. Wel moest ik even wennen aan welke hoeveelheid ik van de shot moest toevoegen voor het perfecte smaakbalans. Verder vind ik de shots makkelijk om ook door andere dingen te gebruiken zoals kwark of ijskoffie noem maar op.

Geweldige producten!

Ik heb het introductiepakket besteld met whey en 2 flesjes (vanilla en chocolate). Dit spul is top. De whey gebruik ik veel voor de verrijking van mijn gerechten en de smaken gebruik in eigenlijk overal in waar ik smaak aan wil toevoegen (zelfs mijn koffie!). Super service, snel in huis en een hele leuke persoonlijke touch bij het pakketje. Hrt gaat hier mega snel erdoor heen qua whey, en al die beschikbare smaken... ik heb al een hele wishlist!

Top producten en goede aanvulling op mijn dagelijkse voeding

Ik gebruik sinds een paar dagen de Vegan Soy isolate en ik vind het prettig dat hij smaakloos is. Op deze manier kan ik zelf spelen met fruit of eventueel de flavour shots. Ik ben benieuwd wat het in combinatie met mijn trainingen doet mbt spieropbouw, maar daar moet ik het wat langer voor gebruiken.