TOP om shakes/smoothies/kwark met Personal Protein af te wisselen. Heerlijk!

Fijne website, goede producten, snelle service!

Kwalitatieve producten en snelle levering!

Ik ben fan van het eiwitpoeder met de verschillende flavor shots! En super tof dat ze nu zelfs vrij zijn van kleurstoffen! Top!

Tot nu toe zeer tevreden. Levering duurde wat langer dan verwacht, maar was er in 6 dagen. De pre-workout poeder is mier zoet, maar geeft enorm veel energie. Van de proteine toeoegingen heb ik tot nu toe enkel de banaan smaak geprobeerd, maar deze was erg lekker! (niet te veel gebruiken!)

Topservice

Heel goede eiwitpoeders en lekkere smaakjes (shotjes)

Altijd goede kwaliteit en snelle service!

Positief, fijne service, goede producten, leuke branding :).

Uitstekende service & producten!

Mijn bestelling had vertraging opgelopen bij de bezorger, hierover heeft Personal Protein netjes een mail gestuurd zodat ik hiervan op de hoogte was. Ook zat er een briefje bij de bestelling dat de kleurstoffen uit de shots zijn gehaald. De service en informatievoorziening vind ik uitstekend. Daarnaast vervelen de eiwitpoeders nooit, doordat je elke dag een ander shot kan gebruiken. De Pure Whey Isolate bevalt mij heel goed!

Verslavend

Voor de tweede keer mijn dieet shake besteld , ik zit snel vol van de shake en met al die verschillende smaakjes wordt het nooit saai . Dus nu verslaafd eraan

Top!! Heel lekker

Heel lekker die flavor shots

Uitstekende service voor mijn whey proteine

Duidelijke website, goede service en snelle levering. Top!!

Très bien

J ai eu un retard avec ma commande et j ai été conseillé par une employée très gentille. Et puis il y a avait une erreur avec le goût commander et on m a renvoyé le lendemain ce que j avais commandé. Je recommande. Très professionnel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Één zin? Één woord!: top.

Altijd snelle levering, de juiste producten, een leuk briefje/kaartje erbij en fijne producten :-)

Ik bestel geregeld eiwitten en collageen. De kwaliteit is super. Wat ook erg fijn is, is dat de eiwitten smaakloos zijn en erg fijn van structuur. Hierdoor kun je het zelfs in baksels gebruiken. Ik gebruik dagelijks eiwit in de yoghurt. In het verleden ook weleens andere merken geprobeerd, maar daar werd de yoghurt erg dik en vies van, zelfs met smaakloze eiwitten (die smaakten ook ergens naar). Met eiwitten van personal protein kun je dmv flavour shots, je eigen smaak eiwit bepalen. Daarnaast gebruik ik de flavour shots ook in de koffie, yoghurt en in baksels. Ik ben grote fan.

Top smaken, snelle levering en anders altijd compensatie!

Super tevreden!

Personal Protein is in één woord; TOP!

Goede producten, betaalbaar en zeer leuke medewerkers met prettig contact.

fijne producten

Personal is echt personal!

Uitstekend! Goede producten, zowel de Pure Whey Insolate als de Pancake Mix zijn twee favorieten! De shots zijn heerlijk en je hebt er echt maar een beetje van nodig! De persoonlijke briefjes bij iedere bestelling zijn ook altijd zeer leuk!

Ik keek enorm uit naar mijn bestelling ! Gelukkig heb ik niet te lang moeten wachten . Het ziet er professioneel, netjes en leuk uit. Mijn 1ste indruk is Echt goed! Wat ik nog het meest op prijs stel is dat er een persoonlijk handgeschreven kaartje bijzit.

Heerlijke shots en snelle levering

Ik ben erg blij dat ik de personal protein shots heb ontdekt. Het geeft een heerlijke smaak aan de kwark of skyr of in een taart

Ik ben verbaasd over de smaak!

In het verleden verschillende eiwitten geprobeerd maar ik heb nog nooit een shake gedronken welke zo natuurlijk smaakt. Ik heb zelf op aanraden van mijn vriend de pure whey isolate besteld met een aantal smaakjes waarvan ik apple cinnamon geprobeerd heb tot nu toe. Heel erg blij mee, bedankt!

Ik was al een tijdje opzoek naar een Vegan protein metz hoge gehalte eiwitten en zonder zoetstoffen etc. Wat ik geweldig vind is dat je eigen smaak kan kiezen waardoor je niet vastzit aan 1 smaak. Dit concept is geweldig. Ik raad iedereen aan om dit top product te proberen.

Persoonlijk en dienstverlenend

Ik moest iets langer op mijn bestelling wachten dankzij postNL maar kreeg tussendoor bericht dat zij hiervan ook op de hoogte waren en er alles aan deden om de bestelling zsm bij mij te krijgen. Erg fijn.

Vetraging door PostNL, maar goede communicatie vanuit PersonalProtein

Pakketje werd snel op de post gedaan, maar helaas vetraagd door PostNL. Van Personal Protein kwam er al snel een mail met een update, excuses en een kortingscode voor de volgende bestelling. Zo hoort een klantenservice te werken!

Goede voeding waarde, goede prijs.

Een neutrale smaak ipv die vanille smaak die echt mijn neus uit komt.

Na lang bedenken of dit iets zou zijn toch de gok gewaagd en een try out pakket besteld met nog 3 extra flavour shots. Tot nu toe geen spijt van. Ik bestel hier zeker vaker!

Ruime keuze in producten

De eiwitpoeders zijn een echte aanrader. Voor iedere leef en voedingstyle is er een keuze. Super top voor de afwisseling eens.