Pre workout Raspberry

Wat een heerlijke pre workout. Het lost goed op. Het doet wat het moet doen. Super!!!

Goeie producten

Weg van de Pre-workout. Pancake mix is top. Vegan soy eiwit is ook prima! Flavour shots, super handig systeem. Jammer is alleen dat ze ook in water kunnen, maar dan wel een soort melkige/weeige smaak eraan geven. Maar in kwark, eiwitshakes ea zijn ze prima.

Fantastische producten voor iedereen!

Ik ben fan van de producten van Personal Protein! Het is geweldig dat je je eiwitshakes elke dag een ander smaakje kan geven Daarnaast zijn deze shotjes nog voor veel meer goed! Ik doe ze ook door mn koffies, door mijn kwark en havermout. Ook kan je ze heel goed gebruiken als je het beslag van je baksels zoeter wilt maken! Maar genoeg over de shotjes, want ze hebben meer!!!! Ook de andere producten van PP zijn geweldig! Ik geniet elke dag ook van een heerlijk reepje (met geweldige smaken en fantastische bite) en voor mijn workouts heb ik een enorme steun aan hun pre-workout! Fantastische producten met geweldige service!

Beste proteïne poeders die er zijn!

Zuivere poeders, hoogwaardig in eiwitten en super lekker! Sinds enkele maanden geswitcht naar Personal Protein en ik switch niet meer terug. Kan niet wachten op nog meer producten in jullie assortiment!

Een top alles in èèn website voor een fit lijf

Ik bestelde voor het eerst bij personal protein omdat ik het personal bodyplan volg. Maar nu zou ik iedereen aanraden de producten van personal protein te bestellen. De producten helpen je bij het creëren van een fitte lifestyle waarbij je aangemoedigd word door de leuke motiverende handgeschreven kaartjes bij de producten. Snelle levertijd en veel leuke (kortings) acties.

Geweldige producten

De producten vind ik heel goed! Ben heel tevreden over de kwaliteit en de smaak. De levering was ook vrij snel dus ook daar niets op aan te merken!

Lekkere prikkels om nog meer uit je Work Out te halen!

Ik heb de nieuwe Pre work out Raspberry Flavour gekocht. Aller eerst een heerlijke nieuwe smaak en verbeterd recept. Ik vind het een hele lekkere uitbreiding van het assortiment. En ben zeer tevreden over het product en de werking ervan!

Prijs kwaliteit, top service

Het is niet mijn eerste bestelling maar ondanks telkens de top service, alsook de topproducten terug een tevreden klant. Niets aan op te merken :D

Een echte aanrader!

Zo leuk zijn al die verschillende flavour shots! Ik hou echt van variëren dus dit is echt wat voor mij. Ik voeg ze altijd toe aan mijn eiwitshakes. Zo heb je keer op keer een andere shake en gaat dit nooit vervelen. Ik gebruik de flavour shots verder ook door de yoghurt, kwark, door de koffie en door verschillende baksels.. Zó lekker. Ik zou dit iedereen aanraden, echt ideaal!

Producten zijn super! Snelle levering en juiste updates over bestelling!

Snelle levering, fijne producten. Ik ben helemaal verliefd op de shotjes! Ik gebruik ze niet alleen voor mijn shakes, ook voor mijn pannenkoeken, bananenbrood en om mijn ontbijt wat meer een feestje te maken!

Jullie zijn toppers

Goede kwaliteits producten. Ik vind de shakes geweldig, ik kan zelf mijn smaak van de dag bepalen door de handige smaakmakers in de knijpflesjes. De persoonlijke boodschap bij iedere bestelling, maakt het bijzonder.

Ik heb gister de 1e shake gehad met coconut dat is geen straf Heb de water meloen en formaat fruit ook maar besteld Als deze op is ga ik de diet shake bestelllen

Smaakbommetjes

Zoveel keuzes, zoveel smaken! Ik had de flavor shots besteld, ondertussen al bijna iedere smaak getest en geen 1tje was een teleurstelling :) Favo is wel caramel of speculaas!

Snel én persoonlijk

De shots zijn voor mij echt een uitvinding en gebruik ik voor van alles, zoals door yoghurt of zelfgemaakte granola en bananenbrood. Super makkelijk, lekker én super belangrijk: geen chemische smaak. Ik ben een echte vanille fan, maar oreo is ook echt hemels. Eiwit shakes lossen goed op (zowel whey als vegan) en hebben een goede structuur. Ook de pannenkoeken kan ik aanraden. Niet alleen kwalitatief goede spullen, maar ook goede en persoonlijke service. Toch leuk elke keer een handgeschreven kaartje om me te bedanken voor de bestelling :)

Best proteinshake around

Ik ben al lang op zoek naar een proteinshake zonder de zoete/artificial smaak. Heel toevalig zag ik PP op de insta van een kennis van me. Wist dat ik dit direct moest uitproberen. Website is erg duidelijk. Je hebt de mogelijkheid om een tester te halen. Als je moet kiezen welke het beste bij jou past moet je niet lang zoeken gezien alle shakes uitgebreid uitleg hebben en ook een volledig nutrition list hebben. Je weet precies wat je haalt dus. Je kan zelf kiezen welke flavor shots je wilt. Ze hebben een super groot assortiment. Meer dan 2 pumps is niet nodig. Ook hier uitgebreid uitleg van hoe te gebruiken en wat je krijgt. Bestelling is binnen 4 dagen in je handen. Alles is netjes ingepakt, met oog op sustainability and recycling. Ik heb de vegan soy isolate gehaald. Zelf heeft deze geen smaak wat perfect is om smoothies mee te maken. Samen met de Peach, Mango en Natural Strawberry heb ik tot nu toe alleen maar lekkere shakes gedronken. De variatie die je krijgt is wat je stiekem al jaren naar zoekt. Weet niet hoe je dagelijks dezelfde smaak drinkt als je elke dag iets anders kan hebben. Zeker een aanrader. Met de testbox kan je 10shakes maken. Ik heb al mijn volgende bestelling geplaatst! Twijfel niet en gewoon kopen, you wil NOT REGRET it!

Super, Top

Op internet las ik veel over de personal proteïne flavour. Ik was wat sceptisch dus een proefpakket besteld. Beste set ooit, wat lekker is dit. Heb gelijk een nieuwe bestelling gedaan met mijn favo smaken dus kan nu even vooruit en gebruik het dagelijks in mijn yoghurt, cake, chiapudding, shakes enz. Ook de klantenservice is top, ik had een vraag en zelfde dag nog antwoord en ze zijn heel erg vriendelijk. Aan mij hebben ze een vaste klant erbij.

Van bestelling tot producten, alles is goed!

Top producten en fantastische service!

Al verschillende bestellingen geplaatst. Alles altijd heel snel geleverd! Bij problemen of vragen krijg je heel snel antwoord.

Geweldige service en producten

Personal Protein levert geweldige producten met een snelle levertijd. Bij elke bestelling wordt een handgeschreven kaartje meegestuurd. Dat maakt het heel persoonlijk, erg attent.

Lekkere smaakjes, snelle levering, netjes verpakt. Prima

Briljant concept, excellente kwaliteit

Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met Personal Protein tijdens de renovatie van de website. Ik kende hiervoor al jaren de producten van andere aanbieders en had nog een pot van 2 kilo staan waarvan ik de smaak wel beu was. Uiteindelijk heb ik die pot de deur uit gedaan en mijn eerste protein pack besteld met breakfast shake... Never looked back! Het concept van kale eiwitten met afwisselbare smaak shots is precies waar ik naar zocht zonder dat ik het wist. Er is een duidelijk aanbod van producten met goede beschrijvingen, waardoor je weet waar je aan toe bent. Daarnaast steekt de marketing en service van dit merk haar kop duidelijk boven het maaiveld. Van handgeschreven kaartjes bij iedere bestelling, tot snelle en persoonlijke reacties op elke vraag. Nog niet overtuigd? Gewoon uitproberen, dan zie je het vanzelf. In het ergste geval ben je een toffe shakebeker en een smaakje voor in de pap rijker.

TOP

super fijne eiwitten en zo leuk dat ze een persoonlijk kaartje bij doen. Fijn dat je smaakjes kunt toevoegen waarmee je ook je yoghurt of bijv pancakes een smaakje kunt geven. Al met al Top!

Losse smaakjes zijn perfect!

Ideaal om de shakes en pannekoeken een heerlijk smaakje te kunnen geven!!

Snelle levering en fijne producten.

De producten zijn snel geleverd en ook erg fijn! Ook vind ik de verpakking er erg leuk uitzien. Top.