super fijne shake

Deze shake is heel goed. structuur goed, smaak goed en vult goed. Met een shotje cheescake super lekker. Een echte aanrader.

Fijne producten!

Fijne producten, ruime keus, goede prijs, snelle levering!

Ik had m'n bestelling geplaatst en het was al bezorgd vóór ik het verwacht had

Prima website en service

Hier besteld om het bakeiwit te kunnen kopen.. nergens anders verkrijgbaar en is super. Jammer dat de speculoos variant niet in grotere pot verkrijgbaar is. Flavour shot nog even aan wennen hoe te gebruiken.

Prima eiwitshakes

Goede (lactosevrije) eiwitshakes die je zelf op smaak brengt met de flavourshots.

Lekker

Paar keer in de gym uit en automaat de pistache reep gehaald en ik was verrast. Dus toch maar besteld. Heerlijke repen!

Snelle en accurate levering

Snelle en accurate leveting. De producten keurig verpakt. En de kwaliteit van het product, had bakeiwit besteld is geweldig, echt een aanrader

Suprrrrr!!!!

Ik geniet van de smaken van het product die ik bestel en is een blijvertje

Makkelijk, lekker én betaalbaar eiwitten aanvullen

Makkelijk gevonden wat ik nodig had, snel in huis. Kon door de duidelijke instructies direct genieten van een voedzame shake, zodat mijn doel, spierbehoud en -groei makkelijker en sneller haalbaar is. Het smaakje hielp. Niet alle smaakjes spraken me aan, maar er was genoeg keus.

2kg whey isolate weer op voorraad!

Toen ik de 2kg wilde bestellen waren ze elke keer uitverkocht. Gelukkig kreeg ik via de mail promoties binnen en na een paar keer checken was het weer op voorraad en bestelde ik gelijk. De fijnste eiwitpoeder tot nu toe. Samen met die van Lot Beukers. En alle smaken shotjes in huis dus kan lekker afwisselen. Heerlijk!

Perfect voor het zomerse weer

Heerlijke smaken, en vooral heel fijn om met het zomerse weer niet zo’n zware shake te hoeven nemen. Levering was ook snel en netjes.

Beste proteïne poeder ooit!

Al meerdere bestellingen gedaan en ik blijf terugkomen, heerlijke smaakjes om zelf toe te voegen. Deze keer de tompouce smaak, volgens mij, mijn nieuwe favoriete smaak.

Goede en fijne producten! Snelle bezorging.

Snel bezorgd, goede prijs/kwaliteitverhouding.

Bestelling ging erg snel!

Bestellen was duidelijk en snel geleverd! Top!

Wij gebruiken de shotjes al jaren. De hele familie is fan! Vanille is erg gewild als zoetstof in de koffie en de overige smaken gaan door de yoghurt of kwark. De Whey hebben we recent ook besteld, prima product! Geen klontjes en goed op smaak te brengen met de verschillende shotjes.

Gewoon goed

Snelle levering van goede producten

Altijd super tevreden

Goede en snelle service, goede en lekkere producten. Echt mijn favo!

Geweldige producten en snelle reactie bij vragen

Gebruik de vegan clear whey protein met shot smaakjes. Eiwitten lossen goed op en drinkt zo goed weg Laatst kwam mijn bestelling maar niet. Even een mail naar jullie en het was opgelost

Super snelle levering en ik vind het de lekkerste clear eiwit drink!

Sinds kort snelle levering en dat is zeker waar! Super snel geleverd Weer een nieuwe smaak besteld ! Met de clear pack , ben benieuwd weer

Mijn zoveelste bestelling van pure whey. Prima spul, lost overal goed in op. Fijne basis die je altijd kan omtoveren met een shot

Altijd weer top

Snel geleverd, altijd correct en nog steeds lekkere producten.

Voldoet niet geheel aan verwachtingen

Maanden geleden begonnen met deze (vegan) eiwitten. Heel fijn dat je zelf met de shots smaken (combi's) kan toevoegen. Wij gebruiken het naast de shakes ook in de kwark, yogurt en koffie. Alles wordt snel en netjes geleverd. Dus zover meer dan tevreden. Maar er is voor mij één reden waardoor het maar 3,5 ster scoort en dat de voorraad shots. Zo vaak zijn shots uitverkocht en nu helemaal. Bijna alle shots die ik altijd bestel zijn niet op voorraad. Als dit verandert, krijgt PP direct vijf sterren. Jammer.

Helaas nooit antwoord op mail over foute levering

Ik ben tevreden over hun producten en heb er al meerdere keren besteld. Laatste keer zat er een foutief product in mijn bestelling en heb ik ze hierover gemaild. Geen reactie terug dus nogmaals gemaild. Maar het blijft stil. Heel jammer dit, als er zo met klanten wordt omgegaan dan haak ik af. Een foutje kan altijd gebeuren maar niet reageren is echt een slechte zaak.

Goed spul!

Heerlijk door kwark