Niet compleet

Eerste keer dat de bestelling is niet compleet, een dosje van 12 protein bars en het was 11

Ideaal voor tussendoor als je een extra boost nodig heb

Bestellen gaat makkelijk, klein foutje snel opgelost en bezorging vlekkeloos Pistache repen zijn heerlijk en clear whey was even wennen maar lekker fris

Lekker veel variatie

Het is heerlijk om te kunnen variëren met verschillende smaken zodat het eiwitpoeder of de milkshake (Hmmm) iedere keer weer anders smaken.

Supersnel geleverd maar producten waren ruk

Wij kregen onze bestelling supersnel geleverd. De producten (flavdrops) vonden we alleen ongelooflijk smerig. Wat een chemische troep! Dus de flavdrops zijn binnen een kwartier na levering in de vuilnisbak beland. Toch een voldoende vanwege de snelheid.

Bestelling niet geleverd, en krijg geen reactie vanuit personal protein

Mijn producten zijn niet geleverd (volgens Postnl wel, maar dat klopt niet) en daarover nam ik contact op via de mail (zoals is aangegeven in de bevestigingsmail), maar heb ik nog geen reactie ontvangen. Hopelijk wordt alles alsnog netjes geregeld...

Fijne producten en snelle communicatie

Een bestelling gedaan die helaas wat langer duurder dan verwacht. Na mail contact bleek dat ze bezig waren verhuizing en dat een smaak die ik had besteld niet op voorraad was. Heel snel reactie op de mail en uiteindelijk is het opgelost! Verder ben ik fan van de shots want je kunt ze overal voor gebruiken en ik weet van andere keren dat het langer duren normaal gesproken niet het geval is ☺️

Afwisselend

Heerlijke proteïne shakes met verschillende smaken door de verschillende shots.

Positief

De eiwitdrank doet wat hij moet doen. Heerlijk met alpro soja banaan. Romig van smaak. Ik voel mij er goed bij.

Snelle service en alles klopt altijd

Alle keren dat ik hier bestelde, had ik het een dag of uiterlijk twee dagen later al binnen. Alles klopt altijd en goed verpakt. Ik word gewoon blij van de vrolijke uitstraling van de producten ook, geeft mij motivatie!

De bestelling was snel geleverd. De eerste keer dat ik flavour shots heb geprobeerd omdat ik de smaak van kwark en proteine niet aan kan, met de shots smaakt het heerlijk zoetig! Ik kan niet meer zonder

Goede producten, Snelle levering.

Fijne producten. Merk echt aan mijn lijf dat het een goede aanvulling is. Producten klonteren niet en zijn makkelijk in gebruik. De bakpoeder speculoos is echt wel mijn favoriet om te gebruiken.

Lekkere smaken

Ook lekker in ongezoete yogurt of koffie!

Positief zoals verwacht, snel geleverd

De bestelde producten zijn als navulling op een eerdere bestelling. Die ervaring was dusdanig positief dat ik weer heb besteld.

Klantgericht

De verzending liet langer op zich wachten dan gepland. Na telefonisch contact is de oorzaak meteen weggenomen en het pakket alsnog verzonden. Door snel en klantgericht handelen is de bestelling goed verpakt alsnog afgeleverd.

Producten oké, Service matig.

8 dagen gewacht op een bestelling die de volgende dag in huis zou zijn. Klantenservice zeer moeizaam te bereiken, behalve per email. Bestelde priducten niet op voorraad. Voor beide geen compensatie vanuit hun kant aangeboden, pas toen ik ernaar vroeg kreeg ik een kortingscode voor toekomstige bestellingen, niks op de huidige. Producten zijn verder oké maar de service liet bij deze order wat te wensen over.

Geweldig product

Heerlijke bakeiwit van Lot Beukers zonder dat het gaat klonten. Vind zelf de vanille het lekkerst. Maar dat is een kwestie van smaak. Wat ik ook belangrijk vind is de de goede service van personail protein.

Goede kwaliteits producten

Goede kwaliteit, levering en service

Water drinken word steeds leuke

Was een slechte water drinker. Maar nu met clean whey isolate en de flouver drops naar je eigen favoriete smaak drink ik meer water.

Altijd goed!

Betrouwbaar merk en altijd snel geleverd! Deze keer geen kaartje gekregen, dat was even wennen.

Prima eiwitpoeder

Altijd erg blij met de de eiwitpoeders, maar de laatste tijd zijn veel van de flavour uitverkocht. Heb mijn laatste 2 bestellingen dus niet de flavourshotjes kunnen bestellen welke wij graag zouden willen.

Goed.

Leuk bedrijf fijne producten.

Het wachten waard

Bestelling ruim 2 weken geleden geplaatst, jullie reageren netjes op mijn berichten. Bestelling ontvangen en ik ben tevreden! Alleen erg jammer dat de smaak banaan nog niet leverbaar is!

Heerlijke spullen en snelle service

De smaakjes maken het top en kan je goed variëren

De breakfast shake

Ik heb nu voor t eerst ook de break fast shake En de Citroën flavour shot erbij in Doe er dan vaak ook wat fruit door en ik heb een heerlijk ontbijt Zit dan ook wel tot de lunch vol Door mijn werk eet ik ik dan al om 6 uur en lunch om 13:00 Ik ben er super blij mee! De flavour shots gebruik ik al Langer echt super

Super snel geleverd.

Hele vlotte levering. Alles geleverd wat besteld was.