Helemaal top, de eerste eiwitpoeder die naar vanillecake proeft en niet naar chemische troep! BLIJ!

Ik heb de poeder in mn skyr gedaan en oh! wat was het lekker. Dit smaakt echt naar meer. Ik kijk er nu naar uit om te ontbijten mey een yoghurtje, kwark of een fruitsmoothie! Kan niet wachten om ermee te gaan bakken. Supergoed gedaan.

Top product

Het bakeiwit van Lot Beukers doet wat het beloofd... voor mij geen ander meer!!

Bak proteïne TOPPER

Lekker voedzaam kunnen bakken.

Netjes geleverd

Producten voldoen aan de verwachtingen

Zit totaal geen smaak aan...

Het positieve is, het klonterent niet. Maar een lichte smaak is te positief gezegd.... ik proef zo weinig... heeft totaal geen smaak... je yoghurt blijft ontzettend zuur... Erg jammer want was erg benieuwd naar dit product door alle enthousiasme...

Heerlie de peerlie

Heerlijke repen en een lekkere mango flavour shot besteld. Ik hoop nog steeds dat de allerlekkerste repen ooit weer een keer terug oo voorraad of in productie komen; de peanut repen van een paar jaar geleden, tot die tijd geniet ik van hetgeen nu beschikbaar is.

Helemaal top

Site werkt top, en zeer snelle levering.

Heel tevreden

Eigenlijk heel tevreden. Alleen jammer dqt de kortingscodes niet kan gebruiken omdat de produkten niet aanwezig zijn.

Keurige service

Goeie producten.

Fijn product en snelle levering

Het bakeiwit van Lot vind ik een heel fijn product. Wel jammer dat er geen kg pot is van de neutrale smaak. Na bestellen wordt het product snel geleverd!

Voor mij de ideale oplossing

Ik ben niet zo een fan van zoete drankjes en wilde graag een clear whey drinken! Dit is echt DE oplosssing in tegenstelling tot andere aanbieders. Hier kan ik mijn eigen smaak maken ipv al die mierzoete kant en klare whey! Heerlijk, en ik kom zo op een verfrissende manier aan mijn proteïne!

Ik gebruik geen suiker meer in de koffie en thee en ik heb nu een lekker smaakje er in mmmmm

Bestelde producten naar wens

Wij zijn bezig ons dieet/eet patroon aan te passen door middel van combinatie van bepaalde voedingen om zo gezond te leven, en een kilo af te vallen, hiervoor bepaalde producten nodig die wij bij Protein BV hebben gevonden.

goede kwaliteit en ruime keuze qua smaken

goede kwaliteit en ruime keuze qua smaken

Fijne communicatie, prima producten

Ik had een bestelling gedaan, echter kreeg ik de dag daarna een mail dat een bepaald item niet leverbaar was, ze kwamen met een prima oplossing dus ik ben zeer te spreken over de manier van hun werken. De levering was zeer snel en correct, bestelling was ook goed verpakt !

Snelle levering en goed spullen

Snelle levering goed product

Eindelijk waren de tompouce flavor drops er weer dus snel bestelt en ook snel ontvangen

SUPER product!!!

Makkelijk in gebruik, mengt goed en is ook nog 's erg lekker. Zit ook in een handige bus met schroefdop incl. maatschepje. Helemaal happy met deze aankoop!

Altijd goed bij jullie

Het fijne is dat jullie zoveelsmaakjes hebben

Eiwitpoeder dat écht wat toevoegd

Het bakeiwit van Lot Beukers valt hier erg in de smaak. Naast extra eiwitten voegt het qua smaak ook wat toe aan baksels, kwark en shakes. Er is geen bij/nasmaak, die ik bij andere eiwitpoeders wel ooit heb ervaren. De verzending/levering duurde wel enkele dagen langer dan de website beloofd.

Goede producten en snelle service

Wij gebruiken de Whey Isolate onder andere in een groene smoothie. Zo fijn om een goede proteïne poeder te hebben waar geen kunstmatige smaak aan zit!

Goed spul

Goed spul

Goed en snel

Altijd de juiste producten en snelle levering!

Heel handig om je proteïne goals te halen

De clear protein is makkelijk te mengen met je ochtend koffie

Snel en lekker!

Bezorging zoals beloofd en de eiwitten smaken goed. In de kwark en toegevoegd in een smoothie proeft het heerlijk romig.