Altijd snelle levering en goede service met goede producten!

Nooit gedoe, altijd snel en als er wat is reageren ze binnen afzienbare tijd en helpen ze heel goed. Ditmaal 1 van de flavour shots vergeten, email gestuurd en binnen een uur kreeg ik reactie dat ze de shot gingen nazenden, die 15 minuten later bevestigd werd met een nieuwe track&trace. Top bedrijf!

Heerlijke producten

Wij gebruiken verschillende producten van Personal Protein, en we zijn over allemaal heel tevreden. Wij vinden de mogelijkheid om verschillende smaken te kiezen echt super handig! Sinds kort zijn we ook fan van de protein pancakes, heerlijk als ontbijt!

Top in alle opzichten

Lekkere proteïne shake, goede kwaliteit en een betrouwbare leverancier. Fijne webwinkel en leuke acties.

Je kunt met de smaakjes variëren. Lekkere flavours en fan van de clear. Klontert niet en drinkt lekker weg

Lekkere smaak!

Slim concept en niet zo n chemische smaak. Omdat ik borstvoeding geef en mijn kindje een koemelkeiwitallergie heeft op zoek naar een melk en soja vrij eiwitsupplement: de pea protein is echt top! De repen zijn ook lekker, helaas maar 1 smaak beschikbaar

Betrouwbaar en goed!

De producten zijn altijd goed, levering altijd snel en netjes. Eigenlijk gewoon heel tevreden! Ik vergeet vaak te bestellen als iets bijna op is, maar dat is geen probleem. Ik heb het de volgende dag alweer in huis! Top!

Altijd even een persoonlijke touch

Fijn bedrijf met goede producten. Maak er nu zelf al een lange tijd gebruik van en steeds meer vrienden van mij ook. Ontvang mijn producten nog altijd met een persoonlijk geschreven briefje wat ik wel erg leuk vind! Zeker aan te raden

Fan

Ik ben fan, need i say more

Goede producten en snelle service

De producten ben ik erg tevreden over. De levering is snel en j ewordt hier goed ban op de hoogte gehouden. Kortom top!

Uitstekende snelheid

Zoals altijd snel en op tijd! Top!

Leveren wat besteld is. Dus mij hoor je niet klagen.

Top producten!

Eindelijk een (vegan ivm lactoseintolerantie) proteïne poeder en clear whey, die niet chemisch smaakt, geen klontjes heeft en waarbij je elke dag kan wisselen van smaak. In mijn sportschool heb ik de shakes voor het eerst gedronken en ik was gelijk verrast. De flavourshots zijn ook te gebruiken in bijv havermout of yoghurt! Geen straf om te drinker maar iets waar ik elke dag naar uit kijk ;)

Heel goed Nederlands fitness middelen.

Goede poeders en repen, zeer tevreden.

Ontspannen

Snelle levering en goede kwaliteit van producten.

Heerlijk!

De diet shake en de isolate whey helpen ons in onze gezonde levenstyle..ooit veel afgevallen daarna toch wat schommelend een paar kilo’s aangekomen door gewoonweg te vaak verkeerde keuzes te maken..dit is zo lekker vooral met de shots erdoor..hopelijk gaan jullie niet failliet ik wil dit de rest van mijn leven blijven bestellen zodat ik samen met mijn partner op een gezond gewicht blijf! Ze zijn super lekker en handig in gebruik! De diet is een beetje Brinta achtig, ik vind dat heerlijk en de whey isolate is gewoon milkshake maar dan wat dunner heerlijk la tussendoor! De diet gemengd met pompoenpitten en kokosrasp, banaan en blauwe bes kan ik de hele ochtend mee door!

Snelle levering van een uitstekend product

De proteïne shake is makkelijk aan te maken en prima te consumeren. Erg blij mee.

Top producten

Fijne eiwit shake. Geen klontjes en super concept dat je zelf smaken kunt toevoegen. Jammer dat je het alleen online kunt bestellen. Mijn shots waren al op, en door de verzendkosten bestel je er dan direct een paar smaken. Dat is jammer.

Gewoon goed

Goede omschrijvingen, snel geleverd

Toppers!

Super snelle levering! En jullie hebben toppers in het magazijn

Kwalitatieve producten voor een schappelijke prijs

Lekkere en voedzame producten, snel in huis.

Mijn favoriete flavourshotjes!

Ik bestel eens in de zoveel maanden weer een nieuwe lading flavourshots. Heerlijk voor door m’n kwark en cappuccino. Ik kan niet meer zonder!

Klantenservice top!

Vergissing gebeurd in mijn bestelling. Na contact met de heel vriendelijke klantendienst werd dit direct opgelost!!

Mooie branding!

Mooie en strakke branding. Product assortiment nog wel beperkt en er gaat iets niet goed met factuur en verzendadres; factuur adres werd automatisch ook het verzendadres.

Het is erg lekker

Protein powder is erg lekker ook zonder smaakje

Top product

Doet wat het moet doen!