Goed en lekker

Nog niet alle bestelde smaken geprobeerd. Maar het us een mooi en goed product.

Niks ontvangen maar wel geld kwijt

Ik heb na afschrijving van het bestelbedrag van mijn rekening geen orderbevestiging ontvangen. Via de mail kreeg ik na navraag van de klantenservice kreeg ik te horen dat mijn bestelling goed doorgekomen was en dat ik een t&t code zou krijgen zodra mijn order verstuurd was. Die code heb ik wederom niet ontvangen, en nu krijg ik een mail van jullie met de vraag wat ik van de order vind die ik inmiddels ontvangen zou moeten hebben. Welke order?? Ik heb niks ontvangen, maar ben wel m'n geld kwijt. Zeer slechte service, ben ik niet van jullie gewend.

Elke keer een ander smaakje!

Heerlijke whey poeder met zeer weinig koolhydraten, voeg daar een smaak naar keuze aan toe en je hebt de lekkerste shake ooit. Ik gebruik het ook in mijn Griekse yoghurt, stroopwafel en speculaas zijn tot nu toe mijn favoriete smaken.

Zeer fijne producten

Snelle levering. En vaak alles wel op voorraad. Goed en uitgebreid assortiment.

Super snelle levering

Top levering, was blij verrast met een gepersonaliseerde foto en bericht naar mij van het team. Echt een wow factor bij de levering mijn complimenten.

Heerlijke eiwitshake

Eindelijk een shake welke niet melkachtig is. Steeds een nieuwe smaak is ook heerlijk!

Uitstekend Proteïne

Smaakt lekker, minder suiker dan andere merken.

Snelle verzending, goed product

Ik had een try out pakket gekocht van de clear whey lijn. Dit werd de volgende dag al afgeleverd in een stevige mooie verpakking. Inmiddels ook fan van het product want vandaag wordt de grote zak geleverd met extra flavour shots.

Good stuff

snel aangekomen, smaakt niet verkeerd cant ask for more

Fantastische smaakjes!

Via instagram kwam ik de 'flavourshots' tegen en dacht.. we proberen het gewoon! Vanille en banaan besteld, zeer vlot ontvangen met een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij! En toen proeven natuurlijk.. wauw, het geeft echt zoveel smaak af! Gebruik het in baksels en door de yoghurt/kwark. Ideaal, bestellen zeker weer nieuwe smaken wanneer we erdoor zijn!

Heerlijke flavourshots!

Ik gebruik de flavourshots tegenwoordig ook voor de thee en vind het echt heerlijk! De variatie doordat er meerdere smaken verkrijgbaar zijn en ook omdat het niet alleen voor de thee te gebruiken is. Ik gebruik het in mijn kwark, met bakken, in eiwitshakes. Ik ben zeer tevreden!

Snelle en goede service en top producten.

De titel zegt het allemaal.

Het beste product tot nu toe.

Levering mooi op tijd, product is als verwacht.

Goed betaalbare creatine, precies waarnaar ik op zoek was.

Lekkere spullen fijn losse smaakmakerd

Goede ervaring fijne producten soms pakketen alleen wat beter verpakken mijn eerste pakket bevatte stukken omdat er niks van bescherming omheen zat

Fijn en snel

Makkelijk alles te bestellen en een super snelle levering. Al een aantal keren wat besteld en tot nu toe komen ze na wat ze zeggen!

Gewoon goed

De artikelen worden snel geleverd en de flavour shows smaken heerlijk!

Ik vind het fijn om verschillende smaken proteïne te hebben en iedere keer weer iets anders kunnen proberen! Echt heel lekker ook met amandelmelk.

Hele fijne producten

Heerlijke shakes, en squeesjes. Ik had laatst geen bestelbevestiging gekregen en meteen een kortingscode gekregen voor de volgende bestelling! Wat een service!

Ben erg tevreden en vind het geweldig

Late levering, mwah product

Personal Protein beweert op haar website dat je jouw product de volgende dag in huis hebt als je voor 17:00 uur bestelt. Ik bestelde om 11:00 uur ‘s ochtends, maar kreeg mijn bestelling pas 5 dagen later. Slechte zaak, waar ze vervolgens ook niets mee doen, vooral als je aangeeft dat dit de zoveelste keer is. Het product zelf (Protein Blend) mengt niet goed met water/soja drink en blijft erg klonterig, ook na meermaals shaken en/of blenden. De flavour shots blijven wel top. De volgende keer bestel ik een ander product of bij een ander bedrijf als ze hun belofte van ‘next day delivery’ weer niet nakomen.

Super kwaliteit en smaken

Wat geweldig dat je iedere keer een andere smaak kunt nemen in je eiwitshake maar ook een shot door kwark is heerlijk

Snel en makkelijk

Zeer snelle levering. Mooi verpakt. En prachtige producten. Voor het bakeiwit grote fan van. Lekkere smaak, zowel vanille als chocolade.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service en lekkere producten wij gaan zeker nog bestellen.

Heerlijke shake

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst en keek er naar uit hem te ontvangen. Ik heb de vegan soy proteïn besteld, met diverse smaakjes. Heerlijk gladde shake prima smaak voor mij een blijvertje. In de reviews lees ik dat sommige mensen de shake te dik vinden maar misschien letten ze niet goed op en nemen ze een volle maatschep? 30gram is nml nog niet eens de helft, de maatschep is veel groter.. als je daar niet goed op let dan wordt je shake echt niet lekker natuurlijk.