Goed product, duurde alleen langer dan ik gewend ben...

Goede duidelijke communicatie in verzendproces, maar wel vertraagd. Helaas ook geen proteïne bar erbij, terwijl wel de kortingscode van Lot Beukers toegevoegd. Product is verder top, dus daarover niets te klagen. Extra kortingscode na paar dagen, ook goed geregeld. Dus al met al goed, maar kan beter...

Snelle levering, goede kwaliteit

Product als beschreven en snelle levering, zeker een aanrader

super tevreden

personal protein is een hele fijne website, met snelle levering en de producten zijn super fijn om te gebruiken!

Snelle levering en goed product

Heel goede service

Top producten en snelle levering!

Snelle levering en top product

Snelle levering en top product

Untasty structure and flavour

I like the idea of adding flavour yourself. I tried the chocalate, the shake becomes more sweet but it doesn't taste like chocolate. I don't like the structure, it's a bit lumpy. I also have a bit of stomach cramps but it's too early to conclude ot's because of this shake.

Heb al paar keer het bakeiwit en de shotjes (smaakjes) besteld: alles erg smaakvol en goede toevoeging aan mn dieet Ook top service bij verkeerde levering kortom aanrader

Geweldige levering van een geweldig product

Helemaal in orde binnengekregen, smaakt goed, werkt beter!

Top producten

Bakeiwit in 2 smaken en pannenkoeken mix aangeschaft. Ik bestel niet vaak, maar als ik bestel is het altijd goed. Prima prijs, snelle levertijd. Goede kwaliteit, eiwitpoeder lost goed op. Shots zijn ook oké, ben niet fan van alle smaken die ik heb liggen. Ik vind de natural flavour shots wel fijner qua smaak.

Prima producten en levering

De bestelde producten zijn echt lekker. Vaak zijn dit soort producten niet heel lekker maar deze dus wel. De pannenkoeken mix is heerlijk. De smaakjes voor in de whey of kwark zijn met een heel klein beetje al heerlijk van smaak. De levering was snel, zelfs met de feestdagen was alles snel binnen.

Heel chil al die verschillende smaken

Erg lekkere smaken. Fijn dat je elke dag kan afwisselen en dat je ze voor meer dingen kan gebruiken dan alleen de poeder. Bijv, in de koffie of kwark.

Lekker en makkelijk in gebruik

Door de smaakloze whey kan je niet enkel de shots gebruiken, maar ook in een smoothie verwerken zonder de smaak van het fruit te verpesten. De structuur is ook erg zacht waardoor ik alles makkelijk binnen krijg tov gewone whey ander merk. Lekkere preworkout en pannenkoeken. Makkelijk te maken !

Super produktjes.

Produktjes doen hun werk.

Kaai goei product

Om deze niet te verknallen moet je even een minuut de tijd nemen en dan heb je geen opgeblazen gevoel. Hij is gelijk weg. Tip du jour: niet in de blender gooien want dan krijg je scheerschuim met een smaakje.

Zeer goede ervaring gehad met het bestellen van mijn producten. Ook het versturen ging er snel

Echt lekker!

De breakfast shake is vullend en lekker, zonder dat zware gevoel!

Netjes afgeleverd, vooral caramel shots heerlijk! Bosvruchten eiwitrepen iets minder lekker!

Super snelle levering

Zeer goed product en super snelle levering

Te laat ontvangen, maar goede nazorg door personal protein

Update : Het pakket is nog aangekomen . Te late bezorging te wijten aan post.nl Fijn dat personal proteïne naar aanleiding daarvan contact met me zocht. Persoonlijke benadering is fijn. Ik heb een verzoek om beoordeling ontvangen. Review december: Erg lastig, want het pakket heb ik nog steeds niet ontvangen. Wellicht ligt dat aan de pakketbezorging. In ieder geval is het niet handig om deze e-mail te versturen als het pakket nog niet is aangekomen. Hopelijk vandaag bezorging, want het is een cadeau dat ik vanavond wil geven. Volgens track and trace is de zending wel ontvangen door postnl, maar nog niet gesorteerd in het distributiecentrum, dus ik vrees dat dit 'm niet gaat worden.....

Nooit iets ontvangen

Heb niks ontvangen

Ruime keus is smaken.

Ideaal dat je iedere keer een andere smaak kunt kiezen als je een beker klaar maakt. Het is eerst even zoeken naar de juiste verhoudingen maar eenmaal ontdekt is het perfect. In het proefpakket zat een beker, deze is helaas lek…

Duidelijke snelle en makkelijk in gebruik site en een heel vriendelijke helpdesk.

Wij mijn puber dochter en ik zijn erg blij met onze eerste bestelling en dit zal zeker niet de laatste bestelling zijn. Dochter lief wil alle smaakjes van de shots proberen en we hebben al lekkere pompoen pannenkoeken gemaakt met de bakeiwitten van Lot. Dus erg blij dat we gelijk een grote pot hebben besteld! Dus tot de volgende bestelling PP

Goede producten en correcte service

Goede produkten en correcte service

Uitstekende levering en producten

Mijn bestelling was uitstekend ingepakt en op tijd geleverd. De producten zelf zijn van perfecte kwaliteit, smaak en consistentie. De falavourshots zijn echt een verwennerij in shakes en in de pancakemix.