Goede duidelijke communicatie in verzendproces, maar wel vertraagd. Helaas ook geen proteïne bar erbij, terwijl wel de kortingscode van Lot Beukers toegevoegd. Product is verder top, dus daarover niets te klagen. Extra kortingscode na paar dagen, ook goed geregeld. Dus al met al goed, maar kan beter...
Hi Larissa, Bedankt voor jouw review. Excuses dat jouw pakketje vertraging heeft opgelopen. De code beukie is inderdaad niet toegepast zie ik, omdat je niet hebt voldaan aan de voorwaarden. Voor de code beukie is een minimale bestelwaarde van €25,- nodig. Groetjes, Joan
Product als beschreven en snelle levering, zeker een aanrader
personal protein is een hele fijne website, met snelle levering en de producten zijn super fijn om te gebruiken!
Snelle levering en goed product
Top producten en snelle levering!
Snelle levering en top product
I like the idea of adding flavour yourself. I tried the chocalate, the shake becomes more sweet but it doesn't taste like chocolate. I don't like the structure, it's a bit lumpy. I also have a bit of stomach cramps but it's too early to conclude ot's because of this shake.
Hi Wilma, Thank you for your review The flavor shots are indeed not comparable to what you are used to For example, with real chocolate, This is because the flavor contains no calories, carbohydrates or carbs. The taste is largely different than what you are used to. Before using the shots, I recommend that you first continue the shot carefully, so that the taste will eventually become more pleasant. Greetings, Joan
Heb al paar keer het bakeiwit en de shotjes (smaakjes) besteld: alles erg smaakvol en goede toevoeging aan mn dieet Ook top service bij verkeerde levering kortom aanrader
Helemaal in orde binnengekregen, smaakt goed, werkt beter!
Bakeiwit in 2 smaken en pannenkoeken mix aangeschaft. Ik bestel niet vaak, maar als ik bestel is het altijd goed. Prima prijs, snelle levertijd. Goede kwaliteit, eiwitpoeder lost goed op. Shots zijn ook oké, ben niet fan van alle smaken die ik heb liggen. Ik vind de natural flavour shots wel fijner qua smaak.
Bedankt voor jouw review Rachel! :)) Xx Joan
De bestelde producten zijn echt lekker. Vaak zijn dit soort producten niet heel lekker maar deze dus wel. De pannenkoeken mix is heerlijk. De smaakjes voor in de whey of kwark zijn met een heel klein beetje al heerlijk van smaak. De levering was snel, zelfs met de feestdagen was alles snel binnen.
Erg lekkere smaken. Fijn dat je elke dag kan afwisselen en dat je ze voor meer dingen kan gebruiken dan alleen de poeder. Bijv, in de koffie of kwark.
Door de smaakloze whey kan je niet enkel de shots gebruiken, maar ook in een smoothie verwerken zonder de smaak van het fruit te verpesten. De structuur is ook erg zacht waardoor ik alles makkelijk binnen krijg tov gewone whey ander merk. Lekkere preworkout en pannenkoeken. Makkelijk te maken !
Fijn om te lezen dat je tevreden bent :) Bedankt voor jouw review Maika! XX Joan
Produktjes doen hun werk.
Om deze niet te verknallen moet je even een minuut de tijd nemen en dan heb je geen opgeblazen gevoel. Hij is gelijk weg. Tip du jour: niet in de blender gooien want dan krijg je scheerschuim met een smaakje.
Zeer goede ervaring gehad met het bestellen van mijn producten. Ook het versturen ging er snel
De breakfast shake is vullend en lekker, zonder dat zware gevoel!
Netjes afgeleverd, vooral caramel shots heerlijk! Bosvruchten eiwitrepen iets minder lekker!
Zeer goed product en super snelle levering
Update : Het pakket is nog aangekomen . Te late bezorging te wijten aan post.nl Fijn dat personal proteïne naar aanleiding daarvan contact met me zocht. Persoonlijke benadering is fijn. Ik heb een verzoek om beoordeling ontvangen. Review december: Erg lastig, want het pakket heb ik nog steeds niet ontvangen. Wellicht ligt dat aan de pakketbezorging. In ieder geval is het niet handig om deze e-mail te versturen als het pakket nog niet is aangekomen. Hopelijk vandaag bezorging, want het is een cadeau dat ik vanavond wil geven. Volgens track and trace is de zending wel ontvangen door postnl, maar nog niet gesorteerd in het distributiecentrum, dus ik vrees dat dit 'm niet gaat worden.....
Hi Carla, Bedankt voor jouw review. Vervelend om te lezen dat je jouw pakketje niet hebt ontvangen. Excuses dat het langer heeft geduurd dan je gewend bent van ons. Ik heb jou een mail gestuurd. Groetjes, Joan
Originele beoordeling
Ik heb een verzoek om beoordeling ontvangen. Erg lastig, want het pakket heb ik nog steeds niet ontvangen. Wellicht ligt dat aan de pakketbezorging. In ieder geval is het niet handig om deze e-mail te versturen als het pakket nog niet is aangekomen. Hopelijk vandaag bezorging, want het is een cadeau dat ik vanavond wil geven. Volgens track and trace is de zending wel ontvangen door postnl, maar nog niet gesorteerd in het distributiecentrum, dus ik vrees dat dit 'm niet gaat worden.....
Heb niks ontvangen
Hi Alieke, Bedankt voor jouw review. Vervelend dat je jouw pakketje niet hebt ontvangen. Ik heb jou een mail gestuurd. Groetjes, Joan
Ideaal dat je iedere keer een andere smaak kunt kiezen als je een beker klaar maakt. Het is eerst even zoeken naar de juiste verhoudingen maar eenmaal ontdekt is het perfect. In het proefpakket zat een beker, deze is helaas lek…
Hi Hilly, Bedankt voor jouw review. Vervelend dat de shake beker lekt. Zou je een mail kunnen sturen naar [email protected] :) Dan kunnen we ervoor zorgen dat er een nieuw shake beker naar jou wordt opgestuurd. Groetjes, Joan
Wij mijn puber dochter en ik zijn erg blij met onze eerste bestelling en dit zal zeker niet de laatste bestelling zijn. Dochter lief wil alle smaakjes van de shots proberen en we hebben al lekkere pompoen pannenkoeken gemaakt met de bakeiwitten van Lot. Dus erg blij dat we gelijk een grote pot hebben besteld! Dus tot de volgende bestelling PP
Goede produkten en correcte service
Mijn bestelling was uitstekend ingepakt en op tijd geleverd. De producten zelf zijn van perfecte kwaliteit, smaak en consistentie. De falavourshots zijn echt een verwennerij in shakes en in de pancakemix.