Heerlijk en snelle levering

Onze ervaring met de producten zijn alleen maar goed geweest! De Whey isolaat is bij ons echt de favoriet in de keuken! Heerlijk door je smoothie, in je toetje of door je pannenkoek. Bestellen dus!

De bestelling was snel binnen. Helaas 1 smaak verkeerd. Contact gezocht en dit werd direct opgelost. 2 dagen later was de juiste smaak binnen. Top service!

Snel geleverd en meteen gebruikt. Pannenkoekmix gaat goed jammer dat het in een zak zit en niet in een pot. Zak dichtdoen lukt mij niet goed.

Snelle goede levering

Fijne snelle levering. Volgende dag al in huis. Bedankt voor het goede en lekkere product

Lekker spul en snelle levering

Goede snelle levering

Gezond en lekker!

Mijn 1ste bestelling was direct goedgekeurd Qua smaak en kwaliteit. Als ik vgl met supermarkten scoort deze zeker als beste kwaliteit!

Superfijne webshop met perefecte no nonsense produkten

Ik heb al diverse malen een bestelling gedaan bij dit bedrijf. -De informatie op de website is accuraat. -De producten zijn no-nonsense, dus geen rare abracadabra in de uitleg, maar gewoon duidelijke info! -Producten zijn keurig verpakt. -Verzending is accuraat, je wordt keurig op de hoogte gehouden. -Het is niet de goedkoopste, maar wel een van de meest pure eiwit fabrikanten die ik tot nu toe tegen gekomen ben. Als je er dan bij bedenkt dat je ook een flavor shot gratis krijgt bij iedere kilo eiwit, valt het allemaal reuze mee.

Prima proteïne poeder

Ik bestel altijd de soja proteïne omdat ik niet tegen lactose kan. De erwten proteïne heeft een rare bijsmaak maar deze soja is prima. Handig met de smaakjes die je zelf kan toevoegen. Helaas is de smaak tompouce van de site verdwenen. Erg jammer want dat was toch wel mijn favoriet. Het lijkt erop dat deze niet meer terugkomt.

Super fijn product en service!

Ik bestel hier al een aantal maanden flavour shots om door de kwark heen te doen, ik ben hier zo blij mee! Ten eerste scheelt het mega veel geld, ten opzichte van kwark met smaakjes. Ten tweede is het echt ontzettend lekker, vooral de cappuccino shots. En ten slotte heb ik de flavour shots altijd snel in huis na bestelling. Al met al, een mega aanrader!

Lekkere suikervrije shots, snelle levering!

Na het uitproberen van verschillende smaakjes, heb ik nu mijn favoriete shots gevonden. Je hebt maar weinig nodig om (in mijn geval) de yoghurt of kwark net even lekkerder te maken, dus je doet er best lang mee. En als het op is, is de levering van je nieuwe bestelling heel snel!

Geweldige producten

Ik heb al verschillende keren besteld bij Personal Protein, producten worden snel geleverd & werken goed. Smaken van de shots zijn heerlijk, wij zijn er blij met de producten van Personal Protein

Snelle levering, hele fijne producten!

Kwaliteit, snel geleverd!

Als nieuwkomer maakte ik gebruik van de uitgebreide website waar elk soort supplement duidelijk en volledig omschreven wordt. Na vlot besteld te hebben werden de producten de dag nadien netjes geleverd. Prima.

Lekker en goede producten

Ik heb meerder producten en stuk voor stuk allemaal top. Smaak en oplosbaarheid. Geen klontjes

Goeie site, snel geleverd naar België, goed verpakt!

Top producten

Super handig zodat he zelf de smaak kan bepalen van je shake. Lekkere smaakjes en laag in kcal. Goede levering. De shake bekers zijn ook erg handig met draaidop. Clearwhey heeft geen klontjes zoals ik wel van andere merken heb gehad. Ik ga hier zeker vaker bestellen en meer smaken proberen

Groot fan van de flavour shots. Kan overal doorheen!!

Fijn product

Word goed opgenomen in gerechten, geen klontjes en goede smaak.

Op tijd geleverd en prima smaken

Bestellen en levering ging vlot. Op tijd zoals afgesproken. Smaken zoals besteld geven in koude gerechten maar ook in warme gerechten hun beloofde smaken echt af. Ook heerlijk in de koffie.

Heerlijke flavor shots. Ideaal voor een shake

Ik heb diverse flavor shots besteld. Heerlijk en Ideaal voor een shake of in de kwark of yoghurt.

Top! spul zonder smuk

Eindelijk iets gevonden wat een positive invloed heeft op mijn lijf. Geen smaak, geen smuk gewoon goed spul met een smaak die je zelf bepaald elke dag. Gebruik het pas kort en bevalt prima. en tot mijn eigen vebazing slaap ik eindelijk rustiger, dan ik in jaren gedaan heb. Ook lijkt het te werken tegen de vreet zin die je s'avonds voor de TV krijgt..

Top producten en snelle service

Zowel de producten op de sportschool als de breakfast shake thuis, alles perfect in balans niet te dik maar heerlijk van smaak en structuur! Top producten!

Goed makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen snelle levering

Lekkere smaak, goede kwaliteit!

Fijne verschillende producten bestelt. Zeer tevreden. Ook de sportende heren in huis zijn blij met deze extra mogelijkheden voor extra proteïne. Vooral de pancakes en bakeiwit zijn favoriet!

Goede service en topproducten

Voor het eerst besteld. Op aanraden van Lot Beukers. Ik volg haar via Instagram en heb haar fundament aangeschaft. Bij het tracken van voeding merk ik dat ik mijn eiwitbehoefte eigenlijk bijna nooit haal per dag. Vandaar toch een try out pack gekocht en ik ben om; supermakkelijk om zo een nog meer gebalanceerde voeding binnen te krijgen. Daarnaast is had bakeiwit ideaal om baksels net wat meer eiwit te geven. Ik dacht vroeger altijd “eiwitdrankjes zijn voor topsporters”, maar ik ben overtuigd dat iedereen op deze manier net dat beetje extra eiwit binnen kan krijgen en zo een nog betere balans kunnen halen in hun dagelijkse voedingspatroon.