Goed product, fantastiche service

Het product is goed en bestellen het speciaal bij persenol protein. De service is echt fantastisch. Ondanks dat de levering niet helemaal ging zoals gewenst. Waar zij helemaal niets aan kunnen doen hebben we een korting code gekregen. Bedankt Joan

Zeer positief

Goede en handige website, snelle levering en goed verpakt

Snelle levering van super fijn (bak)eiwit

De levering was super snel. En het (bak)eiwit is super chill in gebruik!

Lekkere smaken

Snel geleverd, lekkere smaken en doet wat het moet doen. Aanrader!

Jullie producten zijn allemaal top.

Helaas is jullie nieuwste product, het Bakeiwit Speculaas nodig steeds niet bezorgd door postal dus kan ik dit niet beoordelen.

Altijd veel keus

Fijne producten en snelle levering!

Vooral de flavourdrops zijn super handig om je kwark een lekkere smaak te geven zonder extra calorieën

Makkelijk en lekker

Makkelijk te gebruiken en met de verschillende smaken iedere keer aan te passen

Goed!

Gewoon goed, producten worden netjes en snel verzonden en de producten die ik heb gekocht bevallen ook erg goed en ga ik zeker vaker kopen

erg smaakvol en goed te verwerken

Vind de smaak verrassend, en het klontert niet

Super snelle bezorging top

Super snel en wat ik wilde kreeg ik

Prima eiwit maar mis wat recepten

Prima eiwit maar had graag wat recepten erbij gekregen

Snelle levering, zeer goed bakeiwit. Erg blij mee bakt goed.

Snelle levering en prima product

Proteïne poeder gekocht met 2 smaakjes. Geen namaak, prima en snelle levering. Tevreden!

Lekker

Ben dol op de caramel shot , lekker in de koffie , maar de andere shotjes zijn ook niet te versmaden!

Nog niet alles geproefd maar lijkt me wel lekker indien niet overdreven

Heb eerst de cookies in cottage cheese geprobeerd maar teveel gedoseerd en dat was niet zo lekker. Later in mijn ontbijt de de speculoos normaal gedoseerd (2 kleine kneepjes en daar ben ik al fan van

goede producten

Er zijn eigenlijk altijd wel producten niet op voorraad. Dus als ik een bestelling wil plaatsen lopen jullie altijd iets mis. En ben ik genoodzaakt mijn gewenste producten elders te verkrijgen. Bij aanbeveling hieronder mis ik de mogelijkheden om "weet ik niet" in te vullen.

Positief Verrassend

De flavour dropshot zijn verrassend lekker en verrijken mijn overnight oats zonder toegevoegde suiker Ook de proteïne naturel is daarmee heerlijk en door de grote verscheidenheid aan smaken kun je heerlijk variëren. Ook is proteïne poeder aangevuld met een flavour drop smaak In de melkopschuimer n de amandelmelk een echte verrassing en maakt mijn koffie een echte VERWENKOFFIE.

Snelle levering, helemaal top!

Lekker en snelle levering

Gebruik de flavor shots om yoghurt op smaak te brengen, en daarvoor voldoet dit prima!!

Verrasend

Ik had mijn twijfels over hoe lekker de flavour shots konden zijn. Maar ze zijn echt top! Het ooeder lost goed op en de shakes smaken lekker!

In het begin twijfelde ik wat, ik had mail gestuurd en messenger bericht gestuurd maar steeds geen antwoord. Opnieuw mail verstuurd en kreeg na uiteindelijk 6dgn antwoord. Antwoorden waren wel duidelijk en netjes en de service ver kwa bestellen en bezorgen was uitstekend. ( ik dus dat het niet reageren een klein foutje was ) Over het product zelf kan ik nog niet veel zeggen. Ben net pas begonnen.

Goede producten en bezorging :-)

De kwaliteit van de eiwitten zijn zeker goed en het fijne is dat je iedere keer zelf de smaak kunt aanpassen naar jou keuze! Nu weer een keertje de clear whey besteld, drinkt zich prima weg met iedere keer weer een ander smaakje wat met een kneepje erg makkelijk toe te voegen is.

Topservice

Prima service, vlotte levering en vriendelijke contacten, topservice !!!

Overzichtelijke site, snelle levering

Eerste keer in gebruik van shakes. Overzichtelijke site, met ruime voorziening in informatie. Bestelling snel en goed verpakt bezorgd.