Overzichtelijke site, snelle levering

Eerste keer in gebruik van shakes. Overzichtelijke site, met ruime voorziening in informatie. Bestelling snel en goed verpakt bezorgd.

Lekkere Whey

Een supersnelle levering, perfecte verpakking en lekkere whey. Ook de verschillende smaken druppels zijn prima

Verrijking van eten

Wat een heerlijke toevoeging zijn de shots aan mijn ontbijtjes en baksels. Met maar een kleine shot krijgt je eten direct de heerlijke smaak van chocolade of vanille. Ben nu wel benieuwd naar de suikerspin.

Eerste bestelling

Altijd mijn Clear Whey isolate bij de concurrent (iets goedkoper) besteld, maar deze loste nooit lekker op. Dus maar eens die van personal protein besteld. Gebruik hem nu alweer een een aantal dagen, Prima spul, mixt en lost goed op en smaakt ook nog lekker. (Blue slush en tropical) niet mier zoet. Wat erg handig is, je heb maar 1 zak met meerdere flavour flesjes (je kan dus zelf naar smaak doseren) in de kast staan. Ik zal deze vaker kopen..

Lekkere flavourshots zónder chemisch bijsmaakje. En wat op t flesje staat, daar smaakt het ook echt naar. Ik ben fan.

Ik voel mij energiek en voldaan!

Ik gebruik het product nu al een maand consistent 3x per dag. Ik wil groter en sterker worden. Ik gebruik whey isolate. Als smaak heb ik cappuccino, vanille, aardbei en appel kaneel gekozen. Er zijn nog meer smaken waar je uit kan kiezen. Tijdens het trainen denk ik dan: straks een lekkere shake op! Ik hou me proteïne intake op peil en ik voel me goed. Ik vind het het oprecht een top product en ik voel me sterker en krachtiger.

Goede producten die snel geleverd werden

Pre-workout is goed bevallen en om deze reden heb ik nieuwe besteld. Ook heb ik de proteïne pannenkoeken besteld. Deze zijn erg zoet, wat ik persoonlijk iets minder vind.

Beste eiwit Shake

Na vele shakes geprobeerd te hebben, is dit hem dan geworden! Ideaal dat je zelf de smaaksterkte kunt bepalen en niet vastzit aan maar 1 of 2 smaken. Poeder lost ook goed op, geen klontjes en de smaak is prima. Heel eerlijk, ik ben geen fan van shakes omdat ze gewoon vaak te zoet zijn of klonterig, maar deze vind ik echt de beste. Nog steeds zoet, maar dan doe ik gewoon maar heel weinig vloeistof van de smaakjes erin. Jammer dat de variatie repen steeds uitverkocht zijn, daar mogen jullie wel wat aan doen.

Mooie produkten en snelle leveringen. En heb je vragen, wordt je snel te woord gestaan. Ook via de mail. Ik raad het iedereen aan. Om hier te bestellen.

Ik gebruik al een tijdje de soja proteïne poeders omdat ik lactose intolerant ben. Prima spul. Grote voordeel bij deze leverancier is de smaakjes die je zelf kunt toevoegen. Je zit niet een hele zak vast aan één smaak. Wel jammer dat sommige smaakjes af en toe wat moeilijk leverbaar zijn. Wel altijd een leuk handgeschreven kaartje bij je bestelling.

Krachtig eiwitpoeder.

Goed oplosbaar, goede smaak en het vult enorm goed.

Veel variatie en betaalbaar

De shots gebruik ik voor in de kwark of om aan mijn Shake toe te voegen of om toe te voegen aan een cake baksel. Eerst dacht ik wat een kleine flesjes maar je doet er dus echt heel lang mee. Sommige zijn wel een beetje aart van smaak, zelf vind ik bv de speculaas niet echt naar speculaas smaken maar naar de noten familie. Maar dat is heel persoonlijk dus. Ziet er ook heel leuk uit al die flesjes.

Heerlijke smaak

Kan overal in; kwark, smoothie en je kan ermee bakken.

Goed product en netjes op tijd geleverd

Zeer positieve ervaring met de stroopwafel flavour shot.

So far so good

Bevalt goed. Eerste pot, ziet er mooi uit, netjes verzorgd en de smaak is goed.

Top product

Lekker variëren met de flavour shots, zo is het nooit saai. Laat zich prima mengen.

Klopt gewoon!

De smaken zijn goed, aan ‘gewone’ kwark voeg ik mijn favoriete smaak flavour shot toe en de kwark is alles behalve gewoon. Wat ook zo fijn is dat ik elke dag een andere smaak voor mijn eiwitshake kan kiezen, is niet zo eentonig. Ik bestel zeker weer bij jullie!

Fijn bedrijf met snelle levering

Na goede berichten van vrienden ook maar eens Personal Protein besteld. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de flavour shots zijn lekker. Bij de bestelling was 1 product vergeten, maar die werd al snel nageleverd. Ze hebben een fijne en snelle klantenservice.

Lekker zoet zonder de calorieën

Weer een setje met smaakmakers besteld voor in de koffie. Kleine kneepje is voldoende voor een heerlijke smaak aan je koffie, kwark of yoghurt. Ben zelf grote fan van de speculaassmaak en de cappuccino, heb deze nu ook weer besteld. Flesje is zeer handzaam, gaat ook zeker mee op de aankomende vakantie naar Australië en Tasmanië.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Personal Protein is the best.

Ik neem graag deze proteine omdat ik elke dag een andere smaak kan nemen en niet vast zit aam 1 smaak. En geen pukkels krijg van deze proteine. Aanrader dus, spieren worden dikker met de week.

Eindelijk een shake die ik lust.

Na meerdere eiwit shakes geprobeerd te hebben, heb ik met deze eindelijk een shake gevonden die ik lust. Zowel qua smaak als qua structuur!

Hele fijne producten voor een goeie prijs

Omdat ik meer eiwitten binnen moet krijgen. Ben ik hier terecht gekomen. Echt een aanvulling bij mijn voeding. Door de aparte shots kun je de smaak maken die jezelf wil. Hele fijne uitkomst!

Super en snelle service

Ook toen er een smaakt shot niet beschikbaar bleek: ik werd direct gebeld met de mededeling dat ik een ander mocht uitkiezen en ter compensatie kreeg ik zelfs nog iets cadeau (shake beker). Service dus toppie!

Tegenvaller

Ik was heel enthousiast voordat ik het had ontvangen. Maar helaas smaakte de clear vegan protein nog teveel naar eiwit. Ik heb ook 4 smaken shots voor erin maar deze kleuren heel sterk maar smaken niet zo sterk waardoor de eiwit overheerst. Iets teveel hiervan verwacht…