Goede hulp voor juiste producten

Via de mail goed advies gelegen over de producten die geschikt zijn voor mij.

Fijne ervaring

Na lang twijfelen toch gegaan voor de Vegan Diet shake en via het build your own pack ook enkele flavour shots er bij besteld. Ik drink het 's morgens met soja of rijstmelk en voorlopig 's middags eentje met water. Op beide manieren vult het goed en de ochtend shake met een stuk fruit en die voor de middag met soep er bij Bevalt me heel goed, de smaak was wel even wennen maar na 2x was ik het gewoon. Geen honger of zin om te snoepen en geen opgeblazen buik

Echt een uitkomst.

Echt een uitkomst om te kunnen rouleren tussen meerdere smaken waardoor ik de Proteïne Blend nu langdurig kan blijven gebruiken als ontbijtdrink voor mijn darmaandoening zonder dat de smaak gaat vervelen. Ik merk dat mijn lichaam er goed op gaat!

Goede ervaring

Snelle levering, Producten op voorraad.

Snelle levering, uitstekende producten

Via de sportschool voor het eerst kennis gemaakt met de producten. Deze vielen goed in de smaak waaarop de bestellingen online volgden. Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Ik wil niks anders meer

Al jaren bestel ik mijn maaltijd vervangende shakes. Ik ben een slechte ontbijter, en in deze shake zit alles wat ik nodig heb. Ik bestel altijd de banaan en chocolade, mijn favoriete smaakjes. En de prijs is ook niet zo duur. Ik ben er blij mee :)

Lekker, maar ik maar me zorgen over de ingrediënten van de shots

Prima proteïne maar de chemische stoffen in de flavour shots vertrouw ik niet. Wanneer ze met een betrouwbaar alternatief komen, zonder chemische stoffen, kom ik terug.

Bedrijf met nog een persoonlijke tintje…top!

Fijne producten goede en snelle communicatie het draagt in zich wat een bedrijf hoort uit te dragen.

Snelle bezorging

De juiste bestelling snel geleverd , top

Topproducten!

Via een collega kwam ik in aanraking met Personal proteïn. Heerlijke flavor shots. Snelle levering!

Top product

Snelle levering en fijn om verschillende smaken te kunnen toevoegen.

Super concept

Heel fijn dat je zelf smaken kan toevoegen en het hierdoor enorm goed kan afwisselen! Super voor als je snel uitgekeken bent op bepaalde smaken.

Top product, goede verpakking, goede verzending, veel keuze!!

Niets anders dan Personal Protein

Al jaren personal proteïn !

Goede whey die je door de shots op smaak brengt

Fijn product wat je door de shots steeds een andere smaak kan geven. Hierdoor benieuwd naar de andere shot smaken.

Duidelijke site en vlotte levering. En ook nog eens een super product!

Top product

Super content van de personal eiwitten ondertussen al mijn 2 de bestelling

Snelle en correcte leveringen

Werkt top!

Heel mijn work out heeft het geholpen.

Perfect zoals altijd

Snelle service en super fijne producten altijd

Smaakvol

Weer eens wat andere smaken besteld en geniet er nog iedere keer van,heerlijk door de yoghurt is mijn favoriet.

Elke dag een ander smaakje toevoegen!

De eiwitpoeder is echt top! Vooral omdat deze smaakloos is. Door zelf een smaak shot toe te voegen kan je elke dag een andere smaak nemen. Alleen smaak shots kiezen is een probleem want er zijn ZO veel lekkere smaakjes!

Super snel bezorgd en mijn 4 favo flavour shots binnen!

Jammer

Ik krijg een ****load aan mailtjes met track en trace codes en hoera je hebt je bestelling… maar tot op heden doet de track and trace code het niet en is mn brievenbus behoorlijk leeg! Net als m’n bankrekening want betaald is alles wel!!

Ik heb meer dan een week geleden een bestelling geplaatst en nog niet ontvangen.

Ik heb telefonisch contact gehad en er bleek een product op preorder besteld te zijn. Echter is hier niet duidelijk over gecommuniceerd door personal protein. Mijn vorige bestelling was snel binnen en ik vind de producten super.