Goede en snelle bezorging.

Goede prijs, snelle bezorging!

Snel geleverd en prima product!

Snel geleverd, de vegan Vlear whey is heerlijk, net gewone limonade! Precies waar ik naar op zoek was :-)

Whey poeder zonder smaak!

Topsmaakjes die je zelf kan toevoegen of niet

Mixed goed. Lekkere smaak. Ligt niet zwaar op de maag.

Dit is precies wat ik zoek. Ik heb al meerdere merken geprobeerd, en deze is wat mij betreft de beste tot nu toe.

Goed product.

Gewoon goede whey.

Goed!

De flavor shots zijn erg lekker, ik gebruik ze vooral door mijn yoghurt. De verzending was heel snel én een brievenbuspakketje, dus ik hoefde er niet eens voor thuis te blijven. Top!

Heerlijk bakeiwit

Heerlijk bakeiwit! Lost goed op en zonder bijsmaak. Goede en snelle service.

2 lege containers besteld, mooie kwaliteit! Snel geleverd.

Fijne producten

Fijne producten, k ben fan

Snelle service, goede producten

Goede en smakelijke producten die mijn herstel na het sporten (lhardlopen, fietsen en zwemmen) bevorderen. Zeer tevreden

Vlotte levering

Vlotte levering. En eiwit poeder wat prima van smaak is. Geeft geen andere smaak aan m’n yoghurt.

Once again, very happy with my purchases!

I am very happy with both the products and service from Personal Protein. High-quality natural products without unnecessary additives, sugar, or harmful sweeteners. I will order again for sure!

De bestelling snel in huis Alles netjes verpakt

Diet shake maakt dat je een vol gevoel hebt en dat voor maar 205kcal. Samen met flavour drops is de shake op smaak gebracht.

Snel en betrouwbaar

Doek wat ze zeggen supper producten was er meteen aan verkocht gebruik het dagelijks

Ik gebruik het eiwit van pp voor shakes, maar ook om heerlijke fluf te maken. De Flavour shots zijn geweldig. Voor traditioneel gebruik in de shake, maar ook voor in een heerlijke icecoffee.

I did not receive my product

It was going to be delivered on Saturday and it is Wednesday and product did not arrive.

Prima!!!!

De items waren en snel en compleet en zonder enig probleem! Dus prima!!!!

I am very happy with the Isolate Whey Protein, which I have been consuming for some time now.

Super good products, excellent customer services, very fast deliveries. I am a satisfied customer. If I may give one piece of advice, I would like to find more diverse products, such as casein protein, in addition to whey protein.

Super handig product!

Top product en dan ook nog in een smaak waar ik op dat moment zin in heb. Soms in fruit (aardbei/blauwe bes/mango) Soms in koekjes (stroopwafel/caramel) Soms in koffie (cappuccino) Alles mogelijk! Heerlijk gewoon!

Leuke website

Mooie website snelle levering

Bestellen makkelijk …maar dan

Mijn bestelling was zo geplaatst. Voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit was deze keer niet het geval. Telefonisch niet te bereiken. Via chat kreeg ik te horen dat mijn bestelling niet op voorraad was. Ondertussen wel ontvangen. Klant beter op de hoogte stellen. Dan weten ze ook waar ze aan toe zijn.

Ik heb het eiwit van Lot Beukers gekocht en de flavor shots In een woord geweldig! Het eiwit van Lot is ontzettend lekker en klontert niet. Zo fijn! Ik doe het door mijn yoghurt, goed begin van de dag. Ook de flavor shots zijn ontzettend lekker, je hoeft echt maar een heel klein kneepje te doen en je hebt al genoeg smaak aan je drinken of yoghurt, had ik niet verwacht vandaar dat ik het wou proberen. Echt een geweldig product!

Excellent!

High quality products. Super fast delivery.

Fijne producten, snelle levering

De flavour shots maken elke kwark en yoghurt lekker!