Superblij met deze verrijking!

De appelkaneel drops zijn een echte verrijking voor mijn ontbijt en zorgen ervoor dat ik telkens weer opnieuw uitkijk naar mijn ochtendritueel!

Snelle levering met een persoonlijke touch

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd, er zat een persoonlijk kaartje bij, heel attent. Het zat ook nogeens in een doos die precies paste, lekker duurzaam dus. Echt top!

Super fijne producten

Ben erg Fan van de shots die veelvuldig gebruik. Cocos smaak is wel favoriet. Nu bakeiwit besteld, maar dat zal ook vast goed bevallen

Heerlijke shotjes

Snelle levering en heerlijk voor zowel in de koffie als in de yoghurt

Snelle levering,heerlijke producten!!!!

Via via zijn wij bij personal proteïne gekomen en het bevalt ons prima, producten zijn makkelijk te verwerken en smaken heerlijk!! Dat je kunt wisselen van smaken is echt een uitkomst!

Snelle levering en top producten!

Snelle levering en top producten!

Makkelijke site uitstekende kwaliteit

Heerlijk spul voor en tijdens sporten

Prima produkten en lekkere flavor shots.

Prima produkten en lekkere flavor shots.

Prima maar kan beter !

Ik heb de flavor drops besteld in 4 smaken. Je merkt hierin verschillen maar de smaken zijn niet allemaal even sterk. Sommige proef je amper terwijl een ander heel sterk is in smaak en soms zelfs overheersend is. Prima start maar er is ruimte voor verbetering!

Goed!

Snelle levering, fijne producten!

Keurige klantenservice

Ik kreeg de optie om een proef pakket te bestellen, door mijn trage reageren was de voorraad op maar ik kreeg hem uiteindelijk wel ! 2 proef smaakjes, helemaal top! Niet meer zo een grote bus met 1 smaak zodat ik 2x per dag een maand lang dezelfde smaak heb

Goed product.

Echt heerlijk die banaan essence. Het geeft de smaak van de kwark net een meerwaarde. Heel blij met dit product.

Fijn dar het snel geleverd word. Shots zijn prettig omdat je dan niet verschilde smaken poeder moet hebben.

Snel geleverd, degelijk produkt

Tijdens mijn zoektocht naar een vegan proteïne poeder, stootte ik op Personal Proteïne. Wat heel handig is zijn de smaken die je naargelang je behoefte zelf kan toevoegen. Persoonlijk vind ik het poeder het lekkerst gemixt met fruit en skyr/yogurth als ontbijt!

Goeie producten, snelle service

Eindelijk vegan proteïne shakes, heel fijn dat je kan variëren met de smaken door de verschillende druppels toe te voegen. Snelle service, helaas was een product niet goed geleverd maar dat werd snel herstelt.

Fijne producten

Hele fijne producten. Ik ben zeer tevreden over het gebruiksgemak en kwaliteit. Heel handig ook dat de poeders smaakloos zijn waardoor ze aan andere levensmiddelen kunnen worden toegevoegd.

Bakeiwit top, minder goede shaker

Het bakeiwit is ideaal om door van alles heen te doen. Een baksel, shake of kwark. De shaker sluit vaak niet goed. Je moet veel moeite doen om de shaker lekvrij dicht te krijgen.

Heerlijk bakeiwit

De smaak is heerlijk, de textuur is top. Geen klonten of kruimels. Super makkelijk te gebruiken. Ontzettend blij mee, op deze manier krijgt ons hele gezin voldoende eiwitten binnen!

Fijn product en goede service

Voor het eerst besteld na wat proefzakjes uit de sportschool. Fijn product maar helaas iets gekregen wat ik niet had besteld. Melding gemaakt en het bestelde alsnog op gestuurd.

Fijn dat je er zelf een smaakje aan kunt geven

De flavour shots zijn heel fijn, nu heb je maar één zak poeder nodig en je kunt er alle kanten mee op. Het klontert een beetje, maar dat is simpel op te lossen met een melkopschuimer of een shakebeker.

Snelle levering, goede kwaliteit

Fijn snel geleverd! Favoriete flavourshots waren op dus ben weer helemaal tevreden.

Ik krijg er darmklachten van

Prima service, smaakt goed maar ik kan er niet tegen. Ik krijg enorme buikpijn van het eiwit poeder. Maar goed, daar kunnen jullie niets aan doen.

Snelle levering en duidelijke website. Wat alleen jammer was: ik had een kortingscode, maar kwam nergens tegen waar ik deze in kon vullen...

Goede producten. Snelle leveringen.

Fijne website Goede producten Snelle leveringen De protein bars zijn lekker, niet duur en handig. De cruchy qlmond smaakt een beetje naar marsepein en is vegan.